Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem tu po delsi odmlce. Kytizz uz zacinaji 6. tyden kvetu. No jak se tady porad mluvi o tech listech jestli ostrihat ci ne, tak jsem udelal takovy pokus. 5 kytek jsem ostrihal uplne jako na vojne tak uvidime jestli bude nejaky rozdil.
za 2 dny konec 8. tydne
tak jsem tu s dalsim updatem. Kytizz dostanou ve stredu posledni davku hnojek a pak uz jen flush a sekera. Jsem zvedavej kolik toho bude. Mno snad lepsi nez minule
Tak se podivejte a tipnete kolik toho muze byt sucheho.
Hmmm vypada to vic nez dobre..Na makro jsem koukal a mas tam peknej cukricek
A tipnul bych tak 192 gramu...
Jeste bych se zeptal..Jak to zatim vypada s tim prostrihavanim?Vypada lip kytka cos ofikal a nebo ta ktera mela listi?Kazdopadne to urcite zvaz at vidime zda strihat/nestrihat.Neco podobnyho chci taky zkouset..
4Jahudka!:
zdary, sem rad ze se ti libi. Ty tvoje habani taky nevypadaj spatne - az na to ze je to teda husta jungles (jak uz ti tam nekdo psal).
S tim ostrihanim zatim zadny rozdil nepocituji. Taky to bude tim ze sem to strihani naplanoval na moc pozde. Podle me by rozdil byl poznat kdybych to oskubal tak v 1-3 tydnu kvetu. Ja to delal az v myslim 5. tydnu. Kazdopadne zacinaj pekne bopnat - ikdyz jsem tomu neveril tak ted zacinam jasat.
tak zatim growu zdar
Roste ti to pekne. Akorat je mas zbytecne moc vytazeny. Krasny je, jak se SSxBB za dva tydny nafoukl jak hovado -> To on umi, pockej za dalsi dva tydny
Jinak pokud nemas zadny enzymy doma, tak bych ti doporucil koupit alespon Final Solution od AH, kterej neni drahej a udela svoje. Procisti ti to od sracek a jeste tem kytkam dopreje pred setnutim to nejlepsi.
Uz se tesim na brcko, tak to nak nepodelej
nabobtnalo to opravdu krasne fakt pohoda a vypada to na docela zabijackej vzorek.taky me zajima zda strihat ci nestrihat listy tak dej vedet ale kolik budes mit suchyho se ani neodvazuju tipnout nevis jak ti to jeste nabobtna ja myslim ze este krapet jo ale ten firestarteruv tip zni hezky>>preju at to tak i dopadne
4MANHUNTT:
asi se mu nezda (a me taky) ze se mi moc rozestoupili patra. Kdyby byly vic naplacly na sebe tak verim ze z toho bude jedna velka tyc.
ale diky za chvalu, takky si myslim ze jsem oproti minulemu growu docela pokrocil
predem se omlouvam ze nemam fota ... snad zitra
Kytiiz, pocinaje dneskem, rozjizdi svuj posledni tyden zivota. Uz dostaly druhou zalivku s Final Solution a docela jim to svedci. Zacinaj delat pekny paruzky (fota budou). FS pridam tak jeste 2x-3x a pristi tyden pujdou holky pod kosu
Jako minule necham posledni dva dny holky uplne potme. A pak zkusim po tom druhem dnu zase lampu zapnout tak na den a pak zase den tma ... uvidime co to udela ... mozna je to zbytecne ale nic spatnyho se stat nemuze
Takze zitra fota a pak se ozvu az budu mit zvazeno. Hodim jak hmotnost cerstveho tak sucheho. Zajima me kolik to ztrati ... pac sem v tomto dost pesimisticky ... mno snad toho bude tolik co ste tu tipovali.