Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak po poradi... si tu asi novy.... vždy najprv pozri FAQ - je to hore vpravo a keď tam nenajdeš riešenie svojho problemu /čo väčšinou najdeš/ tak použi vyhladavanie v temach - určite niečo najdeš - tu sa už preberalo skoro všetko, čo sa preberať da..... a ak nahodou nenanjdeš riešenie svojho problemu nikde tak sa až potom pytaj ostatnych.... - lebo ak sa každy rovno pyta tak sa to tu zaplňa otazkami a hovadinami.....
Mám nemocnou babičku a chtěl bych ji pomoci.Prodělala moskomyšní zánět.Částečně ochrnula na pravou nohu a prý se ji v té noze přetrhaly nervová vlákna.Máte nějakou zkušenost s léčbou pomocí marihuany?
yavar - neporadim ti jestli jde jeden elektronickej balast napojit treba na 2 zarivky ale zajimala by me jina vec...Kdyz tvrdis ze elektronicky predradniky setrej elektriku nevedel bys o kolik procent to asi je?To jsi nekde videl nebo to je jen slogan z nejaky reklamy?Kde je o tomhle neco blizsiho?Kazdopadne je pravda ze 18w zarivka i s balastem bere 30w coz je pomerne dost (12w balast) tak jsem se rozhodnul ze mozna vyzkousim napojit predradnik z usporky na normalni zarivku a zmerim jakej v tom je rozdil (je tady thread s navodem jak to jde udelat)..Jde mi o to jestli ma vubec cenu se s tim srat..Potreboval bych dat do skrine 18w trubice a vadi mi prave to,ze 50 procent sezerou balasty.Kdyz bych vedel jak na jednu 200w tlumivku napojit 10ks zarivek byl bych rad..Udajne to ale nejde (tvrdi to lidi tady z groweru)..
Jinak tlumivka u 400w sodiku bere 25w coz neni zase tak moc.Timpadem je i celkova efektivita zdroje svetla (sodiku) samozrejme vetsi..
yavar - vybornej link..No takze bylo by dobry o tom uvazovat to vyzkouset..Ale vidis ze 18w zarivka + balast zere 30w presne jak jsem to meril...Kazdopadne pro vybojku uz se to tak nevyplati protoze balast ke 400w vybojce bere jenom 25w coz neni tak moc vzhledem k vysoky cene elektronickeho predradniku...
No a jak te mam ocenit?Chces poslat nějaky huleni bo co?
yavar - myslel jsem zarivku s normalnim balastem.Tam vidis jasne ze zere 28w nebo tak nejak..Je to v tom linku od tebe.
Kazdopadne se mi ty el.predradniky libej ale jedna vec me tam docela zarazila.Kdyz se podivas opravdu pozorne tak nektery zarivky (treba 1x58w) maj s elektronickym predradnikem mensi spotrebu nez je jejich normalni spotreba coz je nesmysl.No koukni na to...(minimalne je to podovny protoze balast vzdycky neco sezere ale ze by tam jeste elektriku dodaval?)