Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kirk: když se podíváš na www.zdn.cz, databáze léčiv, zjistíš, že oba přípravky mají stejnou účinnou látku. Myslím, že když si názvy (jinak je to Kalicor, Kalikor asi nenajdeš) zadáš na Seznamu nebo podobném vyhledávači, leccos Ti to též najde.
Dalsi nazev je treba Geratam. V lekarne rekni ze chces Piracetam a oni uz ti nabidnou varianty co maji. Ale po piraku casto lide popisuji zvysenou agresivitu.
Mno, vcera som si kupil Lucetam, liecovo co obsahuje 400mg piracetamu, a v lekarni mi poradili ze staci 1,5 tablety denne...
Mno ucinkovat zacina az po nejakom case, ale na niektorych miestach som sa docital, ze pre okamzity je dobre sa naloadovat na prvy raz az 4 000mg a potom bude uz zaberat normalne...
Mno poslednu noc som sa potrebopval ucit naozaj dost, a tak som si to akosi neustrazil a za jenu noc som sezral asi 10 000 mg, mno ale naucil som sa bez problemu 90 stran stredoskolskej fyziky (jadrovka, vlnenie, kvantovka...)
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Zdarec ... koupil jsem si piracetam al 800 a uzivam ho tri dny ... jakoze asi funguje vzpominam si na veci ktere jsem davno zapomel takze pohoda ... i tak nak celkove se citim dobre akorat neco na te agresivite bude ... vcera jsem chtel jednomu typeckovi v knajpe napalit PS: nevite nekdo jak to pusobi v kombinaci s LSD ?
Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR
2Coliseum: piracetam by mel lehce zvysit silu LSD. Ja jsem jednou mel tripa po 3tydenni piracetamovy kure (6000mg/den) a subjetivne jsem si prisel aktivnejsi a lip jsem se vyjadroval, ale nejaky objektivni zavery...
K ty agresivite, ze bych byl agresivnejsi, to rici nemohu, jen dost podrazdenej.
A učínkuje to okamžitě? Tam na stránkách píšou, že za dva dny nejdřív...
Chtělo by to něco okamžitýho..
Jinak Speed 8 is great a teď jsou nový výrobky s názvem Up! http://www.smartdrink.cz
Co teda mam v ty lekarne koupit?Chci presnej nazev jak se to jmenuje - samozrejme me zajimaj jen veci na ktery neni potreba recept.Ten lecitin se prodava taky v lekarne v tabletach bo jak to teda je?Muzu na tom fachat 3 tejdny v pohode bez vedlejsich nasledku?
lecithin můžeš brát klidně celoročně, ale z vlastní zkušenosti ti říkám, že žádné výrazné účinky čekat nemůžeš. Dokonce ani ginko biloba mě nijak nenadchla. Naopak piracetam (tak se přímo jmenuje i jeden přípravek tuto látku obsahující, je volně prodejný) má účinky skutečně výrazné, po dvou třech dnech člověk jednoduše řečeno pozná, že mu to mnohem více "pálí". Nedokážu si zkouškové bez něj ani představit
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Hanyz - Ja za chvili pojedu do lekarny a neco bych tam koupil.Takze mam rict,ze chci piracetam?Je to obchodni nazev toho volne prodejnyho leku?Ja jen abych tam nevypadal jak nejaka smazka.
No jinak bych se jeste chtel zeptat jestli pri uzivani piracetamu vysazujes huleni.Asi jo co?
Je to název látky a zároveň i název jednoho přípravku ("léku"). Přípravku, co to hle obsahuje, je víc. Některé jsou volně prodejné, některé jsou kupodivu na předpis (nenapadá mě logický důvod proč). Hulení se o zkouškovém snažím vysadit, ale nevšiml jsem si, když si na tohle zahulím, že by mi bylo nějak špatně/divně, ikdyž mám dojem, že tady někdo psal něco jiného. Asi se to různí člověk od člověka, budeš to na sobě muset otestovat sám
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
zatím sjme s piracetamem taky spokojený, kombinuju s guaranou, vitamínama a čajem, a i když je člověk za celý týden utahaný na šrot tak to pomůže k trochu lepšímu fungování, ale spánek nenahradí
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Koupeno - piracetam al 800..Krabicka 100 tablet stala 140kc..
800mg piracetamu v tablete a doporucene davkovani v navodu je 3x denne 1 tableta (2,4g / den)..Vyhradne na doporuceni lekare muze byt davka zvysena na 3x denne 2 tablety (4,8g/den)..Tot navod..
No a jak to mam teda zacit davkovat aby me to hned nesejmulo?Jak davkujete?Vim,ze to tu je,ale stejne jistota je jistota..Dik za infa..
Pro zacatek jsem do sebe kopnul 2 tabletky (1600mg)-Doufam,ze to v poho ustojim he he
Příbalovej letak (navod) pro lidi ktery nad tim taky uvazujou.
Někdo tady psal, že to do sebe háže jak lentilky, ale je to zbytečné. Já ze začátku bral 3x denně, ale měl jsem pak problém usnout (kvůli tomu, že to odstraňuje psychickou únavu. Tělo chce spát, ale mozek ne). Teď užívám po jedné tabletce po snídani a po obědě a účinek je myslím si dostatečný.
Btw vrátil jsem se ke svému avataru. Nějak jsem si na jiný nemohl zvyknout