Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jasny no!!! po chvilce koureni se zacinej mrte rozlepovat, to me taky sere, ale da se to podrzet sice vubec nesmrdej ale stejne bych znich asi nemohl kourit furt jak z normos papirku. jednou za cas treba. a stejne davat za ne pade furt to je taky na kokot. pekny zprijemneni huleni ale vseho moc skodi(celulozi moc ne no!! je taky na picu ze kdyz ti trosicku zvlhnou tak sou hnedka v pici
mno ja dkyz sem to vydel prvne, tak sem tomu vubec neveril. navic kdyz si uvedomite, ze je to vyraabeny z Brazilskych stromu z destnych pralesu, tak je to dost provar. podle me na ziskani ciste celulozy potrebujes aji vic dreva :/ mno mel sem z toho celkem mazce. jednu dobu sem z toho uplne odmital hulit, pac pri vzpomince na stromy mi to nedelalo moc dobre :/ ale lidi to stejne kupujou, pac je jim to jedno :/
a stejne sem presvedcenej, ze esi pridou dalsi firmy, tak uz to bude podel, pokud to neni podel uz ted. myslim co se tyka pridavnych latek. budou chtit usetrit a tak :/
technologie výroby:
vezme se celulóza...ta se nechá v něčem naboptnat...vypadá to jako želatina...pak se to proplachuje a natvaruje a nechá vyschnout....
btw. nezkusíte je třeba někdo zvážit? (nemám váhy)...nezměříte tloušťku? (nemám mikrometr)
mne sa zda ze chut ku koncu je o dost lepsia ako pri klasickom papieriku. ale zas zda sami to byt trosku horkejsie ako v klasike. ale kupil som si aj alohy aj smokingy deluxy rolky a mam pokoj tak na 2-3 tyzdne
Zdar, mno ja to zkousel asi 3x. a mam k tomu par vyhrad: za prve mi to zrovna moc nechutna. za druhe , kdyz balis treba v hospode nebo nekde kde nejni zrovna xtra osvetleni, tak se ti to celkem snadno muze vysypat. Pak este to jak pise LSD ze casto to chtej lidi vyzkouset tak musis rozdavat( coz nejni nic zvlastniho ptz rozdavas mrte i normal papirky) a celkove je to takovy zvlastni. OCB rulazz
kubo(dmo)* :ptz je to prece pruhledny, a je pres to videt model , me to teda neprijde, jak uz sem rekl k tomu nemam moc dobry vztah. Ale kdyz sem je poprve nekam donesl, tak mi je malem vsechny rozebrali
No kdysi kámoš dovezl nějaké z Liberce a stály něco kolem 60kč a měly žluto oranžový obal...Krom hezkého zážitku z levitujícího brka sem si odnesl taky hnusnou chuť z hulení...Ale před pár týdny ten samý kámoš kupil OCB za necelých 30kč..Pár mi jich dal a musím říct že chuť brka byla jako v nebi ( předtím sme jej aplikovali ze skel nebo fajek)..Jednou za čas je to určo pěkné zpestření
Taky je mam doma,ale uz do nich nemotam-je pravda,ze se dost rozlepujou,kdyz to balis na beka a pekne se kroutej!Jinak chutove je to o mnoho lepsi nez normalni chemicky upraveny papirky s lepidlem a hori o dost pomaleji.
no newim lidi.....ja je moc nemusim....chuť je pak agresivnější a trochu škrábe.....zlatý rejžový pejpry. podle me je to jen takovej voblbovák...vypadá to hezky ale to je tak fšecko