Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jurgiano: Já bych s tím zkusil třeba tak 1ml zezačátku a když to bude OK a nic to rostlinkám neudělá,tak zvyšovat.Myslím si,že by to mělo být v pohodě,ale důkladně protřepávej.
Zdravim , používám hnojiva : Advance Hydroponic of Holland , hnojím jednou týdně na květ a chtěl bych se zeptat jestli by se to dalo s kombinovat s hnojivem Bio-bloom od Bio Bizz .
Původní příspěvek od jeffry Ahoj chci se zeptat pouze pro upřesnění.
Chtěl bych si koupit Hesi Bloom Complex který má 1l a v tabulkách se píše 50ml/10l. Mám velký barel o objemu 80l.
Nestane se nic pokud tam prostě naliju 400ml a budu tím postupně zalívat?
Popř. je možná tam ještě vrznout super vit a Phosphor plus ?
Předem děkuji za odpověď
Ahoj, hele nevím jak konkrétně u Hesi hnojiv, ale Plagron píše, že po smíchání s vodou máš 24 hodin na použití (potom to začne nehezky plesnivět). Možná by to v uzavřeném barelu neprobíhalo tak rychle ale myslím si, že je to zbytečně riskantní
Chtěl bych vést pumpičkou do skleníku ke kytkám vodu s hnojivama, abych tam za něma nemusel furt jezdit. No musím hledat dál Děkuji za odpověď
Když jsem používal plagron, Biobizz organicke hnojky, tak zalivka vydrzela tak 1,5dne max. S mineralni Cannou (coco) mám zkušenost, ze vydrzi i klidne 4dny. Venku budes mit jeste problem, ze kdyz ti na to bude svitit, tak ti voda v tom barelu bude zit jeste rychleji.
Nevím, jak jsou na tom slepicince treba
Chtěl bych vést pumpičkou do skleníku ke kytkám vodu s hnojivama, abych tam za něma nemusel furt jezdit. No musím hledat dál Děkuji za odpověď
zdravím chtěl jsem si taky udělat zavlažování tak jsem se optal a neměl by být problém s hnojivy pro hydroponicky pěstování, protože u hydra vlastně kytka roste ve vodě a hnojivy, takže by se neměly kazit, ikdyž nevím jak by tomu bylo na sluníčku 30°C. Ale kdyby jsi tu nádrž nečím přikryl tak by to snad vydrželo i pár dní.
Pěstu zdar! Letos bych chtěl mít pořádný kytky, a tak potřebuji poradit s hnojivy. Na celou dobu růstu kytky bych chtěl použít sadu od Advanced hydroponic ((Grow, Bloom a Micro) A hodil by se mi ještě nějakej doplněk ve fázi květu. Buď biobizz topmax500ml, Atami B´cuzz Blossom Builder Liquid 250 ml, nebo pokud máte dobrý zkušenosti i s jinýma, tak budu rád za každou zkušenost a radu :-) taky jsem ještě přemýšlel o guanokalong, ale nevím jestli hnojivo nebo prášek, moc prosím poraďte....jinak kytky dám do kýblů s kompostovou hlínou a kobylincema, ta hlína vypadá dost dobře. :-)
Čus hele mě pěkně fungoval tento doplněk na květ.. http://substraty-hnojiva.heureka.cz...sation-500ml_2/ Pokud nepujde odkaz otevřít je to Plagron Green Sensation.. Řídíš se podle návodu na lahvičce a žádnej problém..
EDIT: Jinak pokud budeš mít dobře pohnojenou hlínu tak si myslim že ani snad na růst honijit nemusíš.. Určitě budeš přesazovat takže kytka dostane po přesazení další živiny a bude se mít blaze.. Použí spíš nějaký doplňky na vitalitu a kořenáč (zmírňuje stres + pomáhá lepšímu růstu kořenů)
Původní příspěvek od Tomsio Čus hele mě pěkně fungoval tento doplněk na květ.. http://substraty-hnojiva.heureka.cz...sation-500ml_2/ Pokud nepujde odkaz otevřít je to Plagron Green Sensation.. Řídíš se podle návodu na lahvičce a žádnej problém..
EDIT: Jinak pokud budeš mít dobře pohnojenou hlínu tak si myslim že ani snad na růst honijit nemusíš.. Určitě budeš přesazovat takže kytka dostane po přesazení další živiny a bude se mít blaze.. Použí spíš nějaký doplňky na vitalitu a kořenáč (zmírňuje stres + pomáhá lepšímu růstu kořenů)
Díky za rady!! :-) taky jsem slyšel hodně chvály na biobizz top max...na růst chci hnojit aby ty kytky měli maximum výnosu, přece jen budu mít jen 3 automaty: Pandora a 3 fem kytky: 2x Dela Haze a Opium, vše od paradise seeds, tak z toho chci vytěžit maximum, ještě jsem si říkal že pořídím guanokalong.