Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trochu fotek s fesťačku.
Kapytola I
Bez čeho se na fesťáku neobejdete
Pouťový stánky na ochranu zvířat, vedle "mokrýho" fotbálku. Nějaký ti mrtvolky. A hlavně správnej stan a klobouk
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Kapytola II
Fronty všude a na všechno. Nevim asi čekali míň lidí, či co
A pouťový stánky byli taky cool. Nakopyl jsem i nějaký placky
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
Magicroom vrací úder
Magicroom vrací úder
Hlavní hvezdi jsem si taky nafotil, jen musim poupravit světlost.
Ale mám pro vás hru
Najdi si svího omnihashe
Magicroom vrací úder
To jsem nevěděl že to bude tak lehký a že ho každej pozná.
A výtězem se stáva sám Omnihash, neb se našel jako první
Jo a jahoda ho taky dobře provařil
Magicroom vrací úder
hej mír protivo ty si s náma hrá fočus ten puhovanej klobouk je muj má ho kámoš já sem ten ve prostřed s těma dlouhýma vlasama jak sem se tolik snažil muhehe kde ste byly na panteony v předuv předu
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.