Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jim dáváš tolik papání že z toho maj listovou erekci Čím je hnojíš a v jaké koncentraci? Jakou máš vlhkost? Je stálá nebo jsou velké výkyvy? Mně se toto objevilo u rapidního snížení vlhkosti. Nebo to též může být stresem z horka. Teplotu máš .. ?
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Teplota ok vlhkost jidriv ze je mala dla sem tam hadry nic a ted zase zadna..papkat jim uz ted nic nedavam ale papkali polovicni kristalo 20 ml 1x denne ...
tak a ted se drzte zase problem koukněte se na foto ale vůbec netusim co s tim je mam podezreni na nedostatek zinku jinak preliti ani malo vody to neni... a postihuje to jenom hortejsek rostliny
Jo a udelali mi i to i dalsi rostlinky
Mel sem s tim uz driv problem ale vzdycky to bylo v malej rozmerech a pak se to uklidnilo a ted uz to fakt vypada blede
Prelita neni na 100% vecer sem ji nezalil a rano tohle jinak nehnojim ale jestly se kristalon skoro tejde drzi v zemi tak je to mozny ale to uz mi problemi moc nedela spis ty sveseny listy,,,
Odstřihnutu,aplikován kuprikol a pěstírna vysvícena 20minut horským sluníčkem,po 20 minutách tam tak smrděl ozón,že žádnému bacilu by se tam určitě nelíbilo
uz to udelala zase ale v mensim rozsahu protoze jsem trosku skratil periodu a dela to vzdycky az nakonci periody celou dobu je v poho a na konci se svesi co s ni je?
ale horske slunce=UV z toho pline redoxneoxidacni sok pro rostlinu uvolneni protonu (H+) z bunek a snizeni pH u korenu=zmena prijmu prvku....rikal jeden typek co rozumi rostlinam