Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moje novy botičky žábu sem potkal na silnici chtel sem ji zachranit, tak sem ji hodil do rybnika, kterej je vedle. Kdys sem ji tam hodil, tak sem cekal 1min, 2min, 3min, 4min... 10min a zaba nikde
...ta treti fotka je ze dneska, udelal jsem si k narozeninam radost a zakoupil dva otocny gradualni filtry, jeden sedej a jeden modrej, to se ted bude v kombinaci s polarizakem delat kraaasne modra obloha a voda:-) (joo, tri filtry na fotaku, to uz je mazec).
2Jahudka...diky, no ony ty zapady slunce vypadaji skoro vzdycky dobre :-)
Ale jedeme dal...
Prvni dve fotky jsou jen takovej pokus s hvezdickovym filtrem, ty ostatni jsou z minuleho rocniku Olympus fotomaratonu, kde jsem se umistil na 11 miste z cca 160 lidi, coz me mile prekvapilo. Stejna soutez probehla vcera, jenze tentokrat jsem se neucastnil, protoze jsem sel Prcice :-)