Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zravim vas, tema bych chtel venovat vsem tem, kteri si uz nekdy objendavali nebo teprve budou objednavat ze zahranicnich seedbank seminka. Aby si jen nebojednali, odeslali penize ale seminka jim uz nikdy neprisly. Rad bych kdyby jste psali vsechny sve zkusenosti se zahranicnimi seedbankami. Od jake firmy jste objednavali, za jak dlouho seminka prisly popripade neprisly. A jake seebanky povazujete za nejlepsi proste na, ktere je nejvetsi spolehnuti. A zvlast bych se chtel zeptat na www.eastseeds.com O teto firme jsem tu nasel malo co se tyce jeji dodani seminek do ČR. Vim jen to, ze je nejlevnejsi.
SCRAT: Jo resi se to tu porad to bezesporu ale tak hlavne me zajima jak je to s tou firmou to nikde neni. A rekl bych ze takovehle temata, kde jde o penize a ne male penize je porad lepsi nez, kdyz tu nekdo zaklada porad do kola pr: jak mam klicit? apd. A kdyz uz jsem to tu zalozil tak prece toho muzou vyuzit i jini pokud sem jeste nekdo neco uzitecneho pripise hlavne jak je to s tou firmou.
Zdravim vas, tak jsem se rozhodl objednat od seedsdirect a poslali mi tohle co to je za adresu ? Mohl by mi nekdo pomoc kde je smerovaci cislo apd ? Ma s tim nekdo zkusenosti...
S.B. Novelties
Unit 2, 22 Eden Street
Kingston-Upon-Thames
Surrey KT1 1DN
UK.
A pak bych se chtel jeste zeptat, kdyz stojej stejny seminka od dvou odlisnych seedbank 15 E a 12 E neni to tim ze treba by byly mene kvalitnejsi ntn. ?
Zdravim, mam jeste takovej jeden problem ale nejsem si az tak jist. Jak uz jsem rekl objednal jsem si od seedsdirect a poslali mi fakturu kde jsou samozrejme udaje, ktere jsem vyplnoval na jejich strankach ale pismena s hacky to blbe vypisuje a to tak ze v kodu A je to tak i na ty fakture kterou jim chci poslat s penezmi. Nevim jestli to muzu prepsat aby se to tak nestalo falesnym dokumentem. Ma s tim nekdo zkusenosti. Je to takove blbost ale rekl bych ze podstatna. Tak pls poradte diky.
seedsdirect z nefunguje ne? ted je myslim seedboutique.com...
ale je to jedno bo to ma stejna firma
uz se to tu resilo...
ale stahni si printableform (nekde ve FAQu) uloz si to jako html a pak to praskni na papir a vypln prihod cash a jeto... to co ti poslou na email je nahovno (nepotrebujes)...
Zdravim vas, dnes jsem odeslal fakturu s penezi poz. bez diakritiky vse zabalene v obalu od CD. Na poste se sice chvili divily te zkratce UK ale kdyz jsem jim vysvetlil ze jde o spojene kralovstvi vse bylo OK. Tak ted jen doufam ze vsechno dobre dopadne.
Neposuzuji člověka podle toho, co získal, ale podle toho, co dal. Albert Einstein
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Zdravim vas, prichazim s jednim dotazem a to. 18.11. jsem poslal penize na adresu seed direct. 28.11 jsem jim napsal jestli dostali me penize, obratem poslali mail " its possible, there will be a few day delay on orders arriving last week. the staff was out of the country for the High Time Cup in Amsterdam" Anglicky sice moc neumim ale pochopil jsem, ze ma objednavka bude spozdena o nekolik dni, protoze jejich personal byl v zahranici. Dnes je 5.12 a ma objednavka seminek nikde. Chtel jsem se timto zeptat jak bych se mel zachovat nebo popripade jak dlouho trvalo nez jste dostali seminka.
Neposuzuji člověka podle toho, co získal, ale podle toho, co dal. Albert Einstein
Zdravim, uplynulo 20 dni od odeslani penez seedsdirectu a tak jsem se rozhodl ze jim znovu napisi co se stalo s mou objednavkou. Na mail reagovali az po 2 dnech a napsali "payment has not arrived for that item" coz v cestine znamena ze penize, ktere jsem jim poslal oni nedostali. Chci se tak zeptat co mam delat penize jsem posilal doporucene, zabalene v cd obalu. Je nejaka moznost ?
gona: Zdravim, hned v pondeli se jdu zeptat a doufam ze se to nejak vyresi, protoze opravdu nevim jestli bych byl ochoten poslat dalsi penize. Cela ta situace me stve, protoze jsem si chtel pres zimu neco vypestovat, kdyz je venku zima v lete se to pak uz spatne chladi. thanx
Al Capone - Jo tak tohle zamrzi.Ja taky objednaval a taky mel mensi potize a chvilku jsem si s nima musel meilovat nez vse dopado OK.Uz jsem si taky rikal ze prachy v pytli.Nakonec se asi po tydnu vse vysvetlilo a zasilka doska v pohode.Spis co me zarazilo bylo to ze jsem nasel obalku primo ve schrance takze jakakoliv postacka nebo kdokoliv jinej to mohl lohnout.Z tohohle bych mel vetsi obavy nez ze to neposlou..Mno a jak pise Apofiss.Nekdy nezbyde asi opravdu nic jinyho nez zatnout zuby a vyzkouset stesti u nejaky jiny z mnoha seedbank.
A bylo to hotovy peklo protoze v anglictine jsem dost slabej