Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To vypadá na reklamní kampaň na Reflex(asi to už nikdo nečte), no, wono se 10tisíc členů hodí, zvýší se počet prodaných výtisků, samozdřejmně díky JXD a o i to taky jde. Samozdřejmně nevěřím v úplnouv čistotu týhle věci,protože popularita a prachy jsou příbuzní. No prostě každej bude mluvit o Reflexu.Útěchou mi budiž, že to bude k nečemu dobrý i pro nás, drobný pěstitele, snad se posunou hranice nezákonosti našeho snažení alespoň malinko směrem k vytoužený dekriminalizaci ( o legalizaci si netroufám ani mluvit)
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
koukam zz grower navstevujou i celebrity hehe
kdyz uz sme u toho vesteni tak taky prikladam svuj tip:
ja bych o tipoval na papery,malou sluknu anebo sprcku s konopnou vuni....
mozila nebo jak se to menuje taky neni spatna ale to je vedlejsi ..... nevim sem tu zasleh nejaky negativni ohlasy ..... budte radi ze se to vubec uskutecni (ze z toho ma nekdo reklamu mi pride jako naprosto normalni vec - prece by to nikdo nedelal zadarmo ! ) Takze timto bych chtel podekovat JXD a Reflexu ze se do toho pustili tak jen doufam ze to bude akce na kterou budu rad vzpominat pokud budu mit cas se ji zucastnit coz bych rad.
Takze uvidme se na 1st CZ Canna Cupu .... doufam ze do ty doby neco posklizim ...... kdy a kde se to ma vlastne konat ? nebo toto info bude az v RX :? ....
mufin: Ty uz jsi nasel nejake konkretni informace? Ze mluvis o ucasti a dekujes atd? Ja porad nevim o co vlastne pujde, takze tezko muzu chvalit, nebo blahoprat.
takže v soutěži o nejlepší model která se konala u příležitosti posledního sjezdu pěstitelů čech moravy a slezska u bobové dráhy byl vyhlášen za vítěze strain:
APOLLO 11 - hydro + general hydro
pěstitel: DJ KURWA
blahopřejeme vítězi a konstatujeme že nebylo poražených
good luck
S.
no jsem vážně zvědav co z toho bude. ale na těch stránkách co tady jxd postoval je vidět amatérské zpracování . tak snad alespoň ten ccup bude mít nějakou úroveň.
cheche to je jako když ste byli malí, a maminka vám řikala: "Ješte se dvakrát vyspíš a bude tu ježíšek!"
tag ted se dvakrát vyspíme a budemem mít reflexxx