Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja mam v outu kazdej rok par semen...ale je to asi urco oprcle, pac naka ta vcelka muze dolitnout pekne daleko....in se to holt stava taky.... a je zajimave, ze ackoliv by to melo bejt jen z matky, muze byt ze semena aj samec...
Ale je jen par groweru na svete, kteri dokazou vypestovat stopercentni kvaltni feminizacky ....
Ja si myslim, ze tvorba semen bez opyleni je blbost. Na opyleni staci pritom jedine pylove zrnko, ktere ani pouhym okem neni videt a vit ho muze odnest kilometry daleko. CEtl jsem tu ze se udava ze samec muze opylit az na vzdalenost 10 km.
Ahoj vim,ze uz tady par topiku o tomhle je,ale z zadnyho jsem se moc nedozvedel a tak nevim jestli do nich mam investovat.Zajimalo by me jaka je asi procentualni sance,ze budu mit z feminizovanyho semena hermace?Stane se to opravdu jen vyjimecne?napiste kdyztak treba kolik jste kdo sadil fem.seminek a kolik jste tam meli hermacu,popr dalsi zkusenosti.Dik
cau tak ja som mal feminizovane PPP uz neviem od koho presne,a od dutch passion som mal durban ten este len rastie ale pri PPP bolo celkom slusne semienka boli ale velmi malo,a od toho ph to zavisi hodne takze ked dodrzis vsetky podmienky nie je sa coho bat
StrycekPompo: zasadite pH? to snad ne spis ne moc kysele, ale zasadite?
peccca: I kdyz koupis fem. semena od DP, jak zminoval zednikr, tak kytky z nich ve stresujicim prostredi budou tihnout k hermafroditismu stejne jak semena od Nirvany. Tim chci jen rict, ze asi stejne nejvetsi vliv na to maji podminky pestovani. To znamena jak spravne pH, kdyz uz je o nem rec, tak i treba nelezt do skrine kdyz je tma(pokud to mas na indoor). Proste se vyhnout faktorum, ktere by mohly kytku stresovat a ona pak vystrcila koule
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
ne to byli normalni semena,ale proste byli temer sami samci,ostatni modely,ktere uz nebyli od nirvany,byli prevazne samice,takze jsem usoudil,ze to nebylo spatnym ph nebo tak,ale ze nirvana prodava pekne skurveny seminka.
k nirvaně: měli jsme od nich letos semínka Durbanu a Super Skunku (2 a 2) a DP chcípnul a SS byli samci, takže vážně nevim / semínka to feminizovaný nebyly
a zase Jock Horror (bylo to IN semínko) vyrostlo pět samic z pěti semínek
Takze podle me to fakt nejvic ovlivni pestitel, i kdyz asi bude neco na tom, ze Nirvana je banka na p**u. Ja ted mam feminizovanyho Mazara od D. P. a vcera jsem mluvil s Hodinářem, kterej sam rikal at to narezu a udelam si matku. Ja to nekde nadhodil a vetsina clenu mi napsala at to nedelam, ze to bude hermafroditit, ale ja to presto zkusim, protoze ja si Ph pohlidam a s klonama stejne nekseftuju, takze to kdyztak bude moje vina. Kazdopadne bych chtel vic nez jen 5 samic (mam tech semen 5 a 5 jich ma kamos, kterej uz je zasadil a chytlo se vsech 5 s tim, ze VSECHNY vylezly za 24 HODIN ), takze si urcite nejaky rezy udelam na SoG a pak napisu report, jestli mi to hazelo hermace, nebo ne.....
23
Hlavni podminkou aby ti nevyrostli hermace je TEPLOTA v pestirne!!! kupovala jsem seminka Euforie od D.P. primo v shope a primo mne na to upozornil prodavac, nemela by presahovat 23°C :-) coz je nekdy docela problem :-) Pak je potrebny dodrzet pH a nevystavovat kytisky STRESU! :-)
Chce to koupit semena a ty zasadit a nechat je na 18/6,pak udelat rizky a ty nechat zkusebne vykvest.V prubehu to chce dobre kontrolovat jestli se nekde nejaka koule nebo pestik neobjevi.Pokavad tohle udelate spravne a skutecne nic neprehlednete,pak nemate temer zadnou sanci udelat z takove matky hermace.Podle me se moc nadhodnocuje vliv PH nebo stress na moznej vznik hermace.Ja delal s kytkama psi kusy,vselijak je stresoval teplotou nebo ruznou svetelnou periodou,vysokou koncentraci hnojiv kde byla puda na 99 procent zasolena.PH taky uz davno nemerim a muzu rict,ze kytky ktery byly z matek u kterejch jsem nemel nejmensi podezreni na hermafrodita byly vzdycky krasny samicky.Naopak kytky z matek na ktery jsem podezreni mel vzdycky nejakej ten pestik nebo kulicku ukazaly.
myslim taky ze je jedno jestli jsou semena od nirvany nebo nekoho jineho.Ja mel hermace ze semen od refeermanna.Z nefeminizovanejch semen nirvany jsem mel 7 samicek z 10 a vsechno cisty samice.Jina semena od nirvany byl jeden hermac.Je to proste loterie a to vzdycky.Kazdopadne kdyz si nekdo nevsimne kulky a vyrobi si tak hermafroditni matku nemuze se pak divit,ze se mu obcas nejakej ten hermac vyklube.
dvojka-trojka - S klidnym svedomim bych z toho tu matku udelal,obzvlast pokavad je ten rizek od hodinare,protoze od nej na 99,9 procent je rizek opravdu samicka a ne hermac.Uvidis,ze s takovy matky se ti nikdy zadnej hermac nevyklube.
Roxy - Mel jsem teplotu i 40 a nikdy zadnej hermac kvuli ni nevzniknul.Navic i venku byva casto vic nez 23 a zadny hermaci kvuli tomu nevznikaj.Dosahnout teplotu v roomu 23 je v podstate nemozne,leda ze by nekdo pestoval v mrazaku
2Jahudka:
Cau,
ja myslel, ze tu matku udelam primo ze semen, ktery mi prisli postou a je to ten Mazar (D.P.) a je feminizovanej. A prave nekde jsem napsal, ze bych si z toho chtel udelat matku a hodne lidi mi psalo PM at to nedelam, ale prave, pak kdyz jsem mluvil s tim Hodinářem (od nej mam Chronic), tak i ten rikal at normalne zasadim vsech 5 semen co mam a narezu to.
23
Čaues chlapi!Mě kámoš dovez v original balení z anglie 10 semen Power Plant Dutch Passion za 65 euro feminizované,zasadil jsem 3.Pěstuji je outdoor v 30l kýblech a z jedne(te nejvetší a nejpěknejší)se vyklubal samec ,což mě dost udivilo a jak tak čtu tak to asi je normální :-(.Ta druhá ma 2 krasne palicky,ale nic víc protože žloutla odspodu jako i ta tretí ale s té už neco bude,takže příště asi budu muset hlídat to Ph.Měl jsem je na tom letošním ostrem slunci a ze 3 byl 1samec takže kdo ví jestli je to klimatem nebo už to má v sobě.?Jinak jsem amatersky outdoor pěstitel
mam 400W....23°C ver mi je mozne :-))))))))) a nemam mrazak :-)))
jinak k tem hermosum......feminizovana seminka.....chces mi rict, ze kdyz jim necham 35°C tak mi z 10ti seminek vyroste 10 samic?????? :-))))))))))))))))))))))))))))))))) hmmm to by bylo sice moc prijemne, ale predse jenom si ja myslim, ze feminizovana seminka jsou nachylne na teplotu!!!
...jinak...budu verit typkovi z cofeeshopu, ktery myslim, co-to o tom uz slysel :-)))))