Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
coprus: no tak tomu se říká štěstí, jakej to byl pád?
víte co je smůla: když potřebujete novej řetěz na mašinu, kterej se musel objednat a když přijde tak mi majitel volá, že má 14dní dovolenou stejně jako já a že řetěz bude až po, to nasere
Mičurin:S tím laminováním sem si jako člověk znalej věcí dělal samo prdel.Krom sklolaminátu je to vyztužený karbonovejma vláknama-čili těžko.Deformační zony jsou v hajzlu-vylítly ven vnitřkem kolem mýho ucha.V podstatě jsem to vzal tak,že je to dobrá helma,svůj účel splnila (zachránila kejhák) a odebrala se do věčnejch lovišť
Vzal jsem milej blembák,a odvezl jsem ho zpátky do Razza v Praze.Ty koukali jak husa do flašky,a prej to pošlou do US,Troylee rozhodne,jestli mi dá aspoň slevu
Oton:Chlape měl sis ho objednat u nás a neměls problém...
AD. držka:ne ŽÁDNEJ SKOK-BLBÁ ROLETA,ROZHODILA MĚ A UŽ TO BYLOJinak dovča je pochopitelná.
Zdraví Céčko
Tímto se na vás Pánové obracim s prosbou o názor,prosím čtěte!!!
Napřed trocha seznámení s důležitými fakty.
Od přilby mám všechny doklady(Faktura,doklad o zaplacení)Přilba měla maloobchodní cenu 14 500,-Kč.Předesílám,že se razo ani neobtěžuje k takhle drahý přilbě dodávat českej návod.Po slevě(nemám žádnou extremní cca 30%)jsem za ní zaplatil 10804,-Kč,tehdy jsem si koupil ještě boty za 7 klacků plus nějaký chrániče-sakumprdum kšeft za dvacetpět litrů na ruku...
Záruka dva roky na přilbu propadla 18.5.2006.Nicméně mi po shlédnutí díry v Razu řekli,že přilbu vezmou,pošlou na své náklady do U.S.A. a po posouzení tamní centrálou se mi do měsíce ozvou a řeknou co dál.
Dnes ráno se mi frajer z Raza ozval řka,že poslali do emeriky fotky mejlem,a prý mi daj slevu 45% na novou helmu za obligátních 14 a půl-podle Raza 5000.nemusíte mít po ruce kalkulačku,aby jste si spočítali,že 45% ze 14500 je něco kolem 6 a půl litru!!!WTF
Napřed jsem byl pochopitelně nadšenej,že mi Troy dá slevu i když helma nebyla v záruce a že se všechno vyřešilo během jednoho max dvou pracovních dnů-na první pohled paráda.
JENŽE!!!Prostá doměnka.Co když mi v Razu nabízej slevu (velmi podezřele rychle a velkoryse na to že nebyla v záruce)
ale z emeriky (hypoteticky) obdržely pokyn ,že dostanu třeba novou,prodaj jí a maj vejvar 1O klacků za to,že jsem si já rozbil hubua ještě si zajistěj vejvar ode mně.
Jak říkám doměnka,ale červ pochybnosti ve mně hlodá.Co když...
Ještě bych rád dodal,že nejsem kurevskej čecháček,kterej chce z destrukce helmy vymlátit co nejvíc,ale helma to nebyla nejlevnější-ba spíše nejdražší a jako od takové jsem od ní očekával nejlepší kvalitu-toť vše
Pokud je vše čistý,nerad bych si na druhou stranu vztahy s razem rozházel,protože i ta sleva mi příjde celkem slušná.
Prosím o názory všechny,zejména právníky
Dík Coprus
coprus - I to je mozny,ale s tim nic nenadelas,nemas zadnej dukaz.Leda by jsis zavolal do US do ty firmy kde tu reklamaci resili a tam zjistil jak to je..Napriklad firmy prodavajici PC delaj neco podobnyho bezne.Na hotovej PC ti daj zaruku dva roky,jenze komponenty maji zaruku az 6let.No a ty kdyz tam prijdes,ze se ti enco podelalo po zaruce oni ti to vymeni,novou komponentu hezky zaplatis a pokud jim starej dil nechas tak oni ho jeste vyreklamujou za novej a ten nekomu dalsimu namontujou do PC.Tak takhle se vydelava
Tak tady je můj stroj, není to na nějaký mega jumpy, ale na zmaštěný lítání po polnáčkáh to bohatě stačí. Ale přece jen to je 50cc takže je uz v plánu 250cc tak až to bude tak dám vědět.
Váže se kněmu jedna super historka, jednou jsme se s kámošem vysekali a zlomili jsme řidíka bylo to asi tak 5km od domu a ny spěsali na akci. Dopadlo to tak, že on držel protáčejícíse řídítka, přídával plyn a mačkal spojku a já držel ten plech u světla a zatáčel. při popisu to nevypadá nějak zajímavě ale nálem jsme se tehdy zabyli.
jo aještě otázka schválně typnětasi kolik se na dachla vleze lidí aby byl ještě pojízdný
snark:no jasne bahna tam jsem prohanel celou vojnu T-72(totalni nezapomenutelnej masakr),obcas jezdim skouknout bahna,neznam co umi ten tvuj blatenik,ale typek co se mnou slouzil je lital cely uzasem,jak tys to tam protah?
silkar - no jo pásová technika je úplně jiná kategorie
ad moje kára - neřek bych že by existoval terén kde by uaz projel a já zapad - teda je to hodně v rukách - pro mě subjektivně je uaz bolševická mrdka kterou už bych rozhodně nechtěl
coprus - no jo ale na rozdíl vod tebe sem platil pět gum
ad dopis a spol - bejt tebou na to prcam - ušetříš vopruz energii čas - ber to jako daň sportu - buď rád že se ti nic nestalo a kup si novou helmu
Zdar panáčkové,
helmu už mám jinou,levnější,a jelikož sem mašinu už zazimoval a svrbí mně dlaně příjde mi pozítří tohle....cena:? Když budete hodný,tak vám to povim....26 000,- za to rozhodně dávat nebudu
hele co to je? to je nakej minibike? vod koho? to me zajima.
ja sem tiskar a nedavno sme delali plakaty na nakej motoard vod blaty, melo to stupacky a na obrzcich s tim nakej clovek delal psi kusy. hrozne se mi to libilo. neznate to nekdo?
Mad Lion:Tohle je pitbike vod číňanů.Rozhodně nespojovat s Blatou
Včera sme vybalili první ze tří kusů.Za hodku jsme to měli složený a ten zvuk......
Trošku techniky: Kola:Předek 14",zadek 12",
motouch:Vokopčená Honda Monkey 125 ccm 4-takt,
Nastavitelný předpětí pružiny i útlumu jak u předku tak zadku,
Kotouč dvoupíst předek i zadek,
rám ocel
ráfky hliník
Hmotnost něco oklolo 60 Kg
Výkon 11 koní
Přední vidle USD
.....
Cena pro mně.............................20 000,-
to je míň než stál komp do kterýho teď čumíš...........................
Další typy+podrobnej popis na www.dirtbike.cz
corpus: diky hele co je pitbike? to je asi trochu vetsi nez minibike?
jinak vo tom motardu vod blaty si slysel? vypadalo to docela zabavne....
ja bych si neco takovyho rad poridil na hrani na leto.....
to mad lion : uzh podle názwu to slouzhí hlawně k yezhdění po boxech, ale i mimo ně a muuzhe to beyt dobrá prdel..widěl jsem to i slyshel, ye to wětshí nezh minibike( welikostí asi yako něyaká crossowá oosmdesátka??!!asi..), ale neyel jsem na tom, páč yáá chudey hobíík chodím po boxech pěshky
btw. : yezdím hobby motocross, ale málo tréninku, yen občas záwody..mám kx125, ale musím makat yak debil, páč bych chtěl na yaře kxf 250!!!!!!!!!!!!měytě se motorkáři a směyte se..caoo pishkot