Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a este nemate nejaky "tip" co s tymi dvomi rastlinami? nejaky vylepsovak? Jednu som zacal roztahovat (uz ma asi 280cm) a druhu asi dam tiez koli svetlu, aby sa dostalo svade do rastliny,,,,,hmmm nooo ale bojim sa ze pride dajaky silny vietor alebo dazd a polame to, teraz je na SVK A CZ dost blbe a nevyspytatelne pocasie tak neviem......trochu som to zabezpecil proti vyvrateniu vetrom, ta opora dole, taka trojnozka, je to sakra pevne bo je to zviazane dokopy ale bojim sa ci mi vietor neolame s toho konare...alebo tak nejak...ak vas nieco napadne poradte....
a nahodou niekto neviete jaka to je odroda/y? Daval som si na to sakra bacha aby som to nepoplietol a ked som isiel sadit tak som sa tak vykuril ze uz sa viac ani nedalo a nacisto som to doplietol. Je to od Sweet Seeds - ten free contest co bol....nooo bud je to Jack 47, Sweet Thai, alebo Cream Caramel , moj typ je Black Jack - co som cital tak podla nich ma aj cez 3m......hmmm dam sem fotku este jednej u ktorej si nesom isty a kto by vedel tak nech mi poradi...diky a nech sa dari
toto typujem na Sweet Thai a Creem Caramel. Ta velka kosata Sweet Thai a ta dolamana na lavo asi bude Cr. Cr. (ind/sat - 90%/10%)...preto je asi taka mala indikovsky typ....a u tej S.T pisu ze ma strasne vela postrannych a prostrediu odolnych konarov - kedze ich ma fakt kopu a na rozdiel od tej na lavo to vydrzala tak by to mohla byt ta S.W......
nooo, zazrak sa stal asi Kedysi davno som tu na fore cital ze "skus vole prehnojit 3m kytku" - oukeeeyyy. Pred styrmi dnami som im dal konsku davku plagronu alga grow. Vyrobca udava 4ml / 1L. Ja som dal 18ml na liter apol 1,5L. Dnes som prisiel s vodou (bez hnojiva) bo som sa bal ze budu prehnojene tak ze ich trosku precitim a oni zacali vsetky kvitnut Ziadne zlte listy nic. Uplne zdrave. Tri rozne odrody a vsetky uz kvitnu. Vid foto
Zdar capcar, to ti jen holky ukazují svojí krásnu a potvrzují svoje pohlaví Nejde o nákvět, vše je jak má být. Jinak vypadají vitálně, tak ať se daří a vše roste jak má!
Jo teď vidím, že si na trochu špatným místě, založ si topic v Out galerce, ať to máš pěkně po kupě
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Tiež mi príde zbytočne nejaký automaticky zavlažovaci system, kamene na ohrev, a tírať ju pet- flaškou ? . wááááááá, radšej sa treba zamerat na iné veci, nevohorim že netreba skušať nove veci ale, stráca sa tam to čaro ako ked si to musiš ist denne poliat, prekipriť pôdu, pokecať moj nazor . miééééééér
Teď by měla bejt ideální doba na hledání fleků, slunce je cca ve stejný pozici jako bejvá koncem Října, člověk koukne a hned ví jak mu to tam bude dozrávat. Zrovna dneska jsem jeden takovej prosluněnej flek našel, jen to tam vyhrotit
Původní příspěvek od Mirex Teď by měla bejt ideální doba na hledání fleků, slunce je cca ve stejný pozici jako bejvá koncem Října, člověk koukne a hned ví jak mu to tam bude dozrávat. Zrovna dneska jsem jeden takovej prosluněnej flek našel, jen to tam vyhrotit
Tak, tak
Už mám naplánovanou obchůzku o víkendu s kamarádem. Lopatu, krumpáč, psa a Braník s sebou!! Jen doufám, že nebude pršet.
Původní příspěvek od SN!P3R To frek: Má zas mrznout :/
Bwt. Už mám padla tak jen skočit na mašinu projet staré fleky, najít nějaký nový na tom našem malebném kutnohorsku )
Ale mrazíky mají přijít až po víkendu, a když teď vykopu aspoň ty díry, budu mít pák míň práce
Taky bych rád vzal mašinu, ale musim hezky po svejch. Mašinku nemám, a stejně bych se tam s ní nedostal.
Zdravím, pomalu začnu hledat místo jako většina z vás, a tak se chci zeptat, nejlepší je jižní svah ( opravte mě pokud ne ) a když budu chtít sadit mezi smrčky tak nevíte někdo kdy se provádí žnění ? a jestli vůbec lesáci doplňují místa mezi cca 2 m stromkama, našel jsem totiž pár úplně luxusních míst, doslova čtverec cca 2x2 v hustém smrkovišti... ale je to divný je to tak přesný že tam musej mít něco v plánu.
Původní příspěvek od Classic Zdravím, pomalu začnu hledat místo jako většina z vás, a tak se chci zeptat, nejlepší je jižní svah ( opravte mě pokud ne ) a když budu chtít sadit mezi smrčky tak nevíte někdo kdy se provádí žnění ? a jestli vůbec lesáci doplňují místa mezi cca 2 m stromkama, našel jsem totiž pár úplně luxusních míst, doslova čtverec cca 2x2 v hustém smrkovišti... ale je to divný je to tak přesný že tam musej mít něco v plánu.
díky za odpověď
Čau,
mrkni do katastru nemovitostí. Pokud je to státní les, nebo obecní, tak je velmi malá pravděpodobnost, že se s tim bude něco dít. Pokud je to ovšem "někoho", tak bych byl opatrný.
Je to z mé zkušenosti. Nepamatuju si, že by se u nás něco dělalo s obecním lesem. Pokud se to nekácelo, nebo se nesázely stromky (což je vždy jen jednou ), tak s tim nikdo NIC nedělal. Nejsou peníze a zadarmo nikdo makat nepůjde .
Původní příspěvek od frek
Čau,
mrkni do katastru nemovitostí. Pokud je to státní les, nebo obecní, tak je velmi malá pravděpodobnost, že se s tim bude něco dít. Pokud je to ovšem "někoho", tak bych byl opatrný.
Je to z mé zkušenosti. Nepamatuju si, že by se u nás něco dělalo s obecním lesem. Pokud se to nekácelo, nebo se nesázely stromky (což je vždy jen jednou ), tak s tim nikdo NIC nedělal. Nejsou peníze a zadarmo nikdo makat nepůjde .
a on když je to státní nebo obecní les, tak je jako nikoho? Ve všech lesích se dějí pěstební i těžební zásahy, pořád a pravidelně, záleží jen na tom, jestli jde o legislativní povinnost nebo ne. Potom se zásahy dají nebo nedají odložit.
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
a on když je to státní nebo obecní les, tak je jako nikoho? Ve všech lesích se dějí pěstební i těžební zásahy, pořád a pravidelně, záleží jen na tom, jestli jde o legislativní povinnost nebo ne. Potom se zásahy dají nebo nedají odložit.
Ano, máš pravdu.
Ale jak jsem psal. Já to mám z mý zkušenosti. Neříkám, že je tu všude stejný. A stejně, náhoda je blbec. Na kytky Ti můžou přijít kdekoliv. Ať je to státní, nebo obecní. A pokud tam jsou volný místa, tak je to i pravděpodobný. Lesník nejsem. Vím jen to, co sem zažil, nebo slyšel.
Nejlepší bude se zeptat někoho, kdo o tom něco ví. Třeba i myslivce.