Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslis ze by neco takovyho slo pod 70W lampou ... s 5 - 6 rostlinama v bublaku ... chtel bych se dostat pres 50g ... No asi to mozny neni idealni na tento vynos je v/scrog .... Zkus napsat co si o tom myslis ... dix
Realist: bavili jsme se s vasilkem, jestli dat pod 150ku (scrog, bubbler) 2, nebo 3 kytky. On rika, ze se to hodne rozroste, ale mne prijdou 2 kytky na scrog hrozne malo, tak az budes mit cas, porad .
Pěkná práce...sem zvědavej na výsledek. Proč budeš kyti vyhazovat kuli delnasum? Nemůžeš to nějak zamaskovat? Nechat vyplí, nebo taaak?
Jinak, to budou asi nejdrazsi kyti, ne? 400W na 4 kytičky Sem zvědavej, jaký to udělá šišky - neb plánuju též SoG - už to mam vymyšlený, ale jediný co mě odrazuje je:
1. velkej počet kytek - ale když se kouknou ke mě do skříně, tak jim to asi bude jedno, že je jich tam je jenom 6t
2. hydro - sem taq nějak zastánce hlíny, a právě to se vylučuje se SoG, neb už sem náležitě zlenivěl a patlat se s 15-20ti kytkama do pidikvětníčků se mi nechce...a v hydru to roste rychlejš - víc prostoru pro kořeny atd..
Mno to je mazec. Chutovka jak sfiinnee takovyhle palicky mnam to je proste bezeslov nevim co ktomu vyjadrit. To je nater jak svinee. K+ leti k tobě. Chtel bych taky rozjet indoor ,ale to mi nasi nedovolej tak musim bohuzel jet out..
|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --
Hi realiste
- Především musím pochválit KRÁSNY KYTKY ....
- jistli to vyhodíš kvůli dělnasům tak to bude hroooooozna škoda to je radši někomu dej...
ještě by mě zajímalo jakej máš telefon ? ty fotky na telefon totiž nevypadaj vůbec špatně.....a zrovinka se chystam upragovat mob. tel tak mě to zajímá...dík
Jak píše maruš, je vidět, že na zpracování jsi si dal hodně záležet. Mám rád lidi, pro které není jediným kritériem funkčnost, ale také estetické zpracování... Jen bych se chtěl zeptat, proč jsi se rozhodl umístit ten filtr v prostoru pěstírny? Proč není někde za tím odtahovým ventilátorem?