Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TAK TO TU UZ KONECNE VYBALIM AJ JA
ZACALO TO ZACIATKOM LETA A DOSPELO TO DO TOHOTO STADIA
ROZMER SKRINE: V240 - S160 - H80
JE ROZDELENA NA DVA CASTI : V HORNEJ JE TRENINGOVY TABOR V90 - S160 - H80
A NA PRIZEMI JE STUDIO V150 - S160 - H80
O OSVETLENIE TABORA SA STARAJU 2 SYLVANIE GROWLUX, A 2 AQUASTAR.
ODTAH ZABEZPECUJE POTRUB. VENT.TUBO 160cm3, NA KVIETKY FUKA MALI STOLNY VENTILATOR.
PRIVOD CERSTVEHO VZDUCHU PRICHADZA POMOCOV 4 OTVOROV.
VLHKOST RIESIM PERLITOM VO VODE, DOST TO POMAHA.
V STUDIU SA O OSVETLENIE V POHODLI COOLTUBE S ODTAHOM 180cm3, STARA 400W SLECNA pHILLIPSKA MASTER SON-T PIA Plus .
ODTAH ZO STUDIA MA NA STAROSTI SUNON 160cm3. V STUDIU SA MIESIA VZDUCH POMOCOU STOLNEHO VENTILATORA.
A V DOLNEJ CASTI JE VYREZANYCH 6 OTVOROV.
vsetko je to pekne len keby to bolo v galerke a ´tymto vyzyvam vsetkych administratorov moderatorov a inych hlavnych casti aby to tak ucinili, zeby sme tu nemali bordel,hej?
V STUDIU MAM 6 KYBLOV JAK SVINA (25l),ALE NEJAK ICH VYUZIT MUSIM , TAK SOM DO NICH DAL 30 ODREZKOV WW A POSTUPNE ICH SELEKTUJEM KTORE SU MIMO DOSAH SODIKA.
ODREZKY WW SA ZAKORENOVALI DVA TYZDNE POD ZIARIVKAMI 24/0
A TERAZ SU UZ 9 DNI POD SODIKOM, ESTE SOM ICH NEHNOJIL.
5 DNI SOM SA IM SNAZIL POMOCOU OCTU A JEDLEJ SODY OBOHATIT CO2. ZDA SA ZE IM TO PROSPIEVA, BUDEM V TOM POKRACOVAT.
SUBSTRAT ZAHRADNICKY OBOHATENY O GUANO, PERLIT A KERAMZIT.
sem tě konečně našel strejdo, sem si řikal kams ty pixe schoval
hele moje skříň je v porovnání s tou tvojí jako Sadámovo schovávačka s Bushovo Bílym Domem
zatim čus Dude
mooc pekne a... poriadkumilovne ta skrina vypada jak operacny sal yo a same fajne modelky asi budes mat prvy duckfoot na slovensku...
este drobnost - dalo by sa pisat bez capslocku pliiiz?
dik
K+
dik za kacko, ved par mesiacov som to tu len cital a cital, ved to poznas urcite sam
Inak ducksfoot som uz mal od maja out ,ale nemal som maticku
inak kvety i chut
take listy ake ma DF som este na ziadenej MJ nevidel, ak to zastipujes tak vobec nikoho nenapadne ze je to MJ
tak som sa poucil a do kyblov padli posledne seeds
a ze preco ti caps nesedi, v pc sa velmi nevyznam
jasne budem davat pozor kde pisem , hadam ma tam niekto presunie
tak uz to kvitne 14 dni , este som to nehnojil, a asi to skusim az do konca bez hnojiva, uvidime .
teplota je v pohode do 28 ,a vlkost od 30-55 %.
to maximum tam je iba v case ked to polejem.
v strede policka su kvety nizsie, mali nasadene par kolienok tak uz sa nestihli vytiahnut na rovnaku uroven.
hladal som hermouse,ale zatial ani stopa,este je asi skoro, a vlastne ani neviem ako vypada ,ale nastastie tu mame GROWER tak najst foto asi nebude problem a urcite aj niekto paradi.