Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rok sa stretol s rokom a ja som tu opat s mojim mini balkonikom. Tento krat som uz trosku "zainvestoval" do genetiky a vypadly mi z toho tieto odrody: Afghan 1x Sweet Killer 2x Super Skunk Big Bud
a jeden No Name.
Dost neskoro som sa k nim dostal (zaciatkom cervna). Nastala dalsia situacia, kedy sa mi trosku pomiesali a momentalne presne neviem u niektorych kytiz, ci je to ta sorta. No nic, nejako to prezijem.
Pred dvoma dnami som nasiel na kytkach malych drobnych ciernych skodcov, tak som dnes poridil Biool a zacal BioDestroy. Snad sa mi podari eliminovat tuto priseru.
zdar pane pěkné opravdu pěkné
to, že se ti pomíchaly normální věc, já už taky poznám jenom Smbog
důležitý je stejně finální produkt...
a ještě malá otázečka: vše jedeš z řízků? a hnojit se nebude?
jo a na breberky bacha, taky jsem už bojoval...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Pripajam nejaky fotky. Bol som prec, ked som sa vratil nasiel som ich v takomto stave. Maju nieco na listoch, snad tu nieco o tom najdem, ionac to trosku prerastlo, tak som to postrihal ako sa dalo. Inac som spokojny.
Tak po nejakom tom dni som tu opat s novymi fotkami. Kytky nam opat trosku povyrastli, stale striham spodne listy, ktore zacinaju zltnut. Dufam ze to je sposobene iba prirodzenym aktom zltnutia od spodu.
Na par z nich uz zacali razit pestiky, ale stale to nie je ono. Neviem sa dockat az to zacne kvitnut. Dufam ze to bude coskoro.
Chcel by som zainvestovat este do nejakeho hnojiva na kvet. Len aby to nebolo moc nakladne, fin.kriza sa podpisala aj na mojej osobe
OK, lets do the pics! Sweet Killer Big Bud Afghan Super Skunk Sweet Killer no.2
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Jo diky moc, pozriem po niecom. Trosku mi to teraz zacalo cele zltnut uz viac ako som ocakaval, zatial to riesim jednoduchym ostrihnutim zltych listov, ak to bude dalej pretrvavat pristupim k tvrdsim metodam.
Afghan
1. Z profilu. trosku som ho zacal roztahovat, pomocou snurok na boty. Trosku nech ho presvieti, parchanta jedneho.
2. Pohlad z vtacej perspektivy
Big Bud
1. Profil.
2. Vtacia perspekt.
3. Tato kytka mi zacala cela trosku chytat zltu farbu, sfotil som jeden list, na ktorom sa zacali tvorit hnede bodky. Ak by mal niekto nejake KONSTRUKTIVNE pripomienky preco sa to deje, sem s nimi, budem len rad. Dakujem.