Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi,all growers, měl bych dotaz ohledně kombinace různé chemie. Můžu kombinovat trojsložkové hnojivo od General Hydroponics s jinými chemickými přípravky jako např. kořenový stimulátor,květový stimul.,různé enzymy a pod. vychytávky???
předem dík
jo tak to by me taky zajimalo, vzdicky jsem to chtel skusit ale mel jsem strach ze to vsechno nak spolu bude reagovat a vznikne stoho naka jedovata sracka
všechno se dá mixovat,ale asi nemá smysl mixovat duplicitně-pak to udělá miš maš.
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
ANO - Je jasné že se to dá mixovat - klasické NPK (ať už standardní základní trojsložky od AH, GH, nebo ATAMI) + enzymy, boostry, kořenové, květové a metabolické stimulátory - to proto, že jsou to většinou jen čisté - aminokyseliny, mikroelementy, vodní bakteriální kultury, proteiny atd...a ne NPK - právě proto je třeba blbost míchat k AH 1,2,3 ještě PK 13-14 jelikož červenej Bloom je vlastně to samé v takovém případě je určitě optimálnější přidávat třeba bloom stim. od B´cuzZu, Enzymy a postřik Phytaminem také jistě neuškodí.
Nebo například třeba k AHačkum se dají dokoupit ještě klasický Natural Additives Power - Enzymes+, Root Stimulator, Growth/Bloom Excellerator a Final Solution.
Jsou to podpůrné stimulátory které se míchají k AH 1,2,3 většinou 1ml/l
viz.: greenhome.cz
Ahčka jsou moc fajn-musím jen chválit a ty aditiva udělali to,že to už není jen čistá chemka.Používám už skoro rok a maximální spokojenost:-))))))*!!!!!
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
no ja bych to nemichal, je to skoro skoda....
treba prave ty AHacka, kde zaklad je mineralni, tak bych rekl, ze to nebude prilis dobre michat s biologickymi jako je bionova....
nebo treba neni dobre michat citokyniny (phytamin,aj) s auxiny (korenove stimulatory) protoze se navzajem vyrusi....
ale urcite je to moznost k experimentovani, musis velmi dobre cist slozeni hnojiv a jejich vzajemne inerakce...
Jo a když už jsme teda u toho, jakej je rozdí mezi AH a GH,když je to vlastně od tý samý firmy?? já mám teda už asi rok GH a jsem s tím opravdu spokojenej,ale tady spoustu lidí říká,že AH je mnohem lepší... A i cenově to výjde zhruba stejně...
hmmm - gh je od general hydroponics a ah je od advanced hydroponics - sou to dvě rozdílný firmy který se nemaj moc rádi ale hnojky sou to bych řek srovnatelný - rozdíly ve výsledcích připisuju vhodnosti konkrétní zdrojový vody a náhodám
Původní příspěvek od Co? no ja bych to nemichal, je to skoro skoda....
treba prave ty AHacka, kde zaklad je mineralni, tak bych rekl, ze to nebude prilis dobre michat s biologickymi jako je bionova....
nebo treba neni dobre michat citokyniny (phytamin,aj) s auxiny (korenove stimulatory) protoze se navzajem vyrusi....
ale urcite je to moznost k experimentovani, musis velmi dobre cist slozeni hnojiv a jejich vzajemne inerakce...
...skoro skoda?
Kdo mluví o tom že chce míchat AHčka s Bionovou? - ikdyž by to taky šlo - záleží co bys míchal s čím...
Znám spoustu lidí kteří experimentují s tím že zkouší různé typy hnojek kombinovat s různými typy stimulátorů od různých firem - v určitých veg.fázích - a zkouší to co je pro ně nej. - v těhle případech je ale povětšinou nutnost sledovat výsledné pH/EC a hlavně to co je přídavně aplikováno aby pracovalo a reagovalo správně a nemlátilo se s ostatníma hnojkama a stimulama...
Nakonec se ti skoro stejně nejvíc osvědčí když si pojedeš podle jistých schématů a tabulek s komplet. hnojkama od jedný firmy než když plácáš -pátýpřesdevátý- od kristalonu po superbud
ještě -ad- k phtaminu a root stimlu - řekni mi kdo míchá do jednoho roztoku phyťák a kořeňák ??? - k čemu je to dobrý tenhle roztok?
jo když už jsme u phytaminu,tak ten se aplikuje postřikem nal listy,že? to znamená, že na nich vytvoří umělý ochraný film proti vysychání,ale nejde nám právě o tohle??? aby kytka měla co nejvíce stimulů k vytváření pryskyřice??? podle mě se takhle člověk akorát přpravuje o ten blahodárný cukřík...opravte mě,jestli se mýlím.
phytamin nedela film. Je to hlavne vyziva. Nejde o jeho mechanicke vlastnosti (vytvaret film), ale o jeho chemicke vlastnosti. Zjednodusene je to hnojivo pro listy.
warior - za flašku General Hydroponics s nápisem vyrobeno v Advanced Hydroponics ti věnuju kompletní sadu General Hydroponics vyrobenou v General Hydroponics - doufam že seš z prahy - píemni mi prosim