Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi zajímalo by me jak nejrychleji ste sklidily inn kyticky ,rostilnka musi podleha temto parametrum: do 120cm na vejsku .watáz 70-150 sodik bez bublaku a ph mereni
od naklíčení semínek až po klizení (bez sušení)
zasazenou v hline
1. čas celkovej cas prepnuti na kvet
2.Odruda - i generace (skrz kvalitku ) - moznost koupe (odkaz na seed banku
3.velikost skříne
4 hnojiva (pokud byly )
5 systém (pletivo pokud jo tak jak velky oka a jak vyko nad kvetinacem )
6 substrat
7zastrihavani co zhruba
8 vynos + spokojenost ano ne plus naky poznamky .
snad to je vsecko kdyby nekoho zajimalo i jiny veci tak muzem pridat ze jo)
TO MAXIMUS NEJDE O TO JAK KDO VYPESTOVAL ALE O TO KDO TADY VYPESTOVAL OPRAVDU NEJRYCHLEJC VIM ZE JE TADY HROMADA THREADU ALE PROJIZDET ALL TO BYCH DELAL VEKY NAVIC VSICHNI TAM NEMAJ JAK DLOUHO PESTOVALI.. PEACE
Ja nekrisle mel sem zaplej caps tak sorac ) jinak tenhle link by slouzil lidem co treba nemuzou pestovat doma a naskytla by se jim prilezitost treba na 3nake kulny rozestavenyho rd atd.. proste aby vedel jak rychle se da vypestovat brcko takova narazova akce .
treba by se to mohlo zvrhnout na soutez mezo growery hehe ..
romaniak - Nejkratsi dobu kvetu co jsem kde videl ma Top44.Kvete 44 dni a k tomu si pripocitej tak 20-30 dni rustu.Znamena to tedy minimalne 64 dni coz jsou 2 mesice.Sklidit to muzes treba jeste o 15 dni driv,ale asi by z toho nic moc nebylo.Tech 20 dni rustu je pod 400w.Pod 150 by to bylo podstatne delsi..Zastrihavanim to jenom zpomalis.(tohle plati pro pestovani ze semen)
Kdyz bys mel matku top 44 a pestoval z klonu (rizku) a rovnou je prepnul na kvet,pocitej minimalne 30 dni s minimalnim vynosem.Spis tech 44 dni..
Takze zaver je uplny minimum mesic..
Jinak jak ti napsalo dost lidi vsechno tu uz je.Ja jsem tuhle odrudu taky nepestoval a vim to jenom proto,ze jsem koukal na stranky seedbank a studoval grower..
mam top 44 a po 30 dnech to ma 25 az 30 cm dam tomu jeste tejden a jestli to nevyskoci nahoru tak prepinam priste jedu genetiku
g-manna J.H. uz íi semena od nej se mi libily vic nez nirvana