Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestli ho něco vyléčilo, tak ta chemoterapie. tráva jenom pomohla odstranit vedlejší účinky tý chemky... žádnehj převratnej lék na rakovinu to asi nebude
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
alena: o rakovinu jakého orgánu nebo tkáně se jedná? Takový lidový "lék" (možná i založený na síle vůle) je čtyřicetidenní hladovka, při níž se pijí jen ovocné a zeleninové šťávy (třeba z mrkve, celeru, rajčat apod.). Viděl jsem tuhle kúru podstoupit jednu paní v televizi, nevím už jakým druhem rakoviny trpěla, ale uzdravila se. Údajně ty rakovinné buňky jaksi "vyhladoví", což zřejmě tělu pomůže s jejich likvidací, nevím. Každopádně, a to zdůrazňuji, je třeba to provádět po konzultaci s lékařem a pod jeho dohledem!
zozen si knihu od bretislava kafky - nove zaklady experimentalni psychologie.. velmi dobra kniha, ktora obsahuje okrem milionu) inych veci aj liecenie hladovkov,,.. aj rakoviny.. vsetko podrobne napisane. - navod.
to hrotik
ja sa priklanam k dedovi mrazovy(nie preto ze mi kazdy rok nosi darceky!! ), cital som uz o tom dost vela a funguje to.. ono ten tvoj kamos asi nieco spravil blbo = co to znamena ze to robil len preventivne?. poznam ludi, ktori to zmakli.. a nepochybne tu ide aj o pevnu volu, pretoze hocikto to asi len tak nevydrzi.. ale ked si vprdeli tak si nenavyberas...
Aleno zkus si sehnat neco o tzv. "lecebnem hladoveni" nebo "fyziologicky prospesnem hladoveni". Ma to svoje vysledky a je to pomerne stara (tisice let) univerzalni lecebna metoda. Posledni dobou se delaji i vyzkumy pri leceni rakoviny - bohuzel asi jen v zahranici. U nas jsou doktori dost zkostnately...
Zdravim vsechny chtel sem se zeptat jestli nekdo nevite jestli by marihuana mohla mit nejaky pozitivni ucinky na rakovinu plic. Protoze moje teta ji ma a je bohuzel na 90 % ve fazy ze uz je pozde a mela i metastaze a takovy boule ktery po chemoterapiich zmizeli ale stejne to nevypada vubec dobre tak sem se chtel zeptat jestli o tom nekdo nevite tak mi please napiste sem nebo pres PM nebo na mail. Diky moc nasel sem tu o tom jenom jeden thread.
Na světě jsme jenom jednou, tak si to musíme vychutnat.
Diky vsem za nazory, chtel jsem jenom presne vedet ze kdyby diky marihuane byla nejaka cesta k zastaveni nebo k z lepseni ty rakoviny, tak abych to tete nabid jako dalsi vychodisko...
Na světě jsme jenom jednou, tak si to musíme vychutnat.
každopádně marjánka má antiemetické účinky, takže pokud teta je na chemoterapii a je jí po ní zle, mohla by mařka pomoci, teď Ganjor taky psal, že jemu pomohl (poslední příspěvek na http://grower.cz/forum/showthread.p...6701#post266701), mně taky při zvracení a křečích žaludku po cytostaticích pomohla