Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus. Chtel bych zkusit takovej malej experiment a rad bych znal vas nazor. Teda nevim jestli je to experiment, ale jeste sem neslysel o tom, ze by tak nekdo pestoval. A to co sem si tady precetl ve strasich prispevcich me moc neuspokojilo. Chtel bych dat vzduchovaci kamen (se zapnutym vzduchovanim) do hliny pod kytku. Co si o tom myslite???
To jo, ale ja bych ten vzduchopvaci kamen dal do florbalovyho micku a kolem bych nasypal dostatecny mnozstvi keramzitu... takze vzduch by mel kam unikat a nemel by tak velkej odpor vlhky hliny
Zdar
Podle me je to na nic, kdyz mas dobrou(spravne namichanou) pudu tak taje provzdusnena dost.
Kdyz tam das vzduchovadlo tak ten vzduch musi nekam unikat proto si udela cestu v podobe asi nakych kanalku keryma bude proudit vzduch a vse v nich vysusovat, i korinky samo.
Jedine vlhkej vzduch, ale to uz je extremni a neefektivni.
no jo. ale vsude se pise, ze cim vic vzduchu koreny maj, tim lip... a hlina kdyz se zalije, tak preci jen trochu sedne a privod vzduchu je mensi (pocitam s tim, ze ve smesi je i perlit). no a ty kanalky. kdyz to bude smes s dotatecnym mnozstvim perlitu, tak by se tam cesticky delat nemusely...a kdyz budu smes udrzovat porad idelane vlhkou..?
diry tam chci dat, ale jen par, prave kvuli tomu tlaku. mam 90l maltak, tak tam udelam tech der tak 6. a vejskove mi tak ten prostredek taky prijde idealni (diky za poznamku i hniti korenu, to me vubec nenapadlo))
jen to zalejvani budu muset nejak vyresit. asi budu muset naprogramovat cerpadylko, pac takhle si to ty vody vezme asi o dost vic
no ale kdyz chci dat vzduchovaci kamen rovnou do hliny, tak nepotrebuju okyslicovat vodu, pac se mi prave provzdusni ta hlina?!
a nemuz e treba peroxid nejak reagovat s tim hnojivem? pouzivam 3slozkovy AH