Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Million Marihuana March 2005
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9
Autor
Téma 
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Pořádně jsem se nabalil a docela to šlo. V těch nejhorších chvílích jsem se chodil zahřát do nejbližší hospy.
Z lidí se stužkama jsem potkal jedině Jedubabku. Docela mě potěšilo, že jsme spontánně zvolili stejnej způsob uvázání stužky, jako když je den boje proti AIDS. Čau Jedu!
to Dude: vyhnul Špínovi? Jako naživo nebo vystoupení? Mě ta jeho performance vždycky hodně baví... Ale je fakt, že je to nějak furt stejný.
Utekly mi Posmrtný zkušenosti, nějak bylo zpřeházený pořadí kapel, tak ty mě mrzej. Ale 100 stpňů jsem chytil a pohoda

A celkový dojem? Jen houšť a většíkapky. Dobrý.

PS. Jen mě přišlo, že oproti minulejm ročníkům přibylo lidí, co sháněli něco na prodej.

Old Post 09-05-2005 v 11:02 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

MR.P. : jo jo,taky po mě pořád někdo chtěl za 50 na špeka.

nikoho se stužkou jsem neviděl,ale potkal jsem tam pár známejch a pár dýmek míru a špeků taky proběhlo

škoda toho počasý,v půl 6 už mě přestalo bavit kempovat pod stromem

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 09-05-2005 v 11:27 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Mr. Proper - mno Shpina docela dost otravuje my prazsky znamy (speka, pifko, drobak), takze nemusim
ad shaneci - cece ani jeden clovek se me neptal - asi nevypadam jako nakej marijuana man , jenom sem rozdal par beediesek

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 09-05-2005 v 12:13 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

dude:nevypadáš jako marihuana man??

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 09-05-2005 v 12:38 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

ratatosk: ty sušenky byly luxusní, chuť eňoňůňo a nevědět, co jsou zač, tak jich snim hafo a nechtěl bych pak vidět ten mazec...

UdL: mládež by možná pustila staršího pána v nesnázích sama sednout, jen kdyby vnímala svět kolem sebe

jak říká hyena - mělo se začít pozdějc a ne už v autě ve dvanáct...

holt chybama se člověk učí...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 09-05-2005 v 13:16 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

dyt vy ste tam dorazili sz buhvi kdy to ja tam byla uz v pul jedny nastesti i prez to sem to ustala nejlip sem rada ze sem nemela ani coko ani susenku ani palacinku pac to bych si nepamatovala ani to trochu co ted

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 09-05-2005 v 16:23 PM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuchta
Grower Fanatic

Karma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Jo počkej???Otázka je jak doromady to myslíš ale i to by mohlo bejt zajímaví!!!
ale jinak jako starý drbny vyměnit recepty můžem proti tomu nic nemám!!
Ono je stejně důležitý to jestli to člověk dělá s láskoua to já to dělám s láskou sobě vlastní !!
Ozvi se a uvidíme co a jak zatím pa Kotě
Jen TvůjKuchtěj Nesmrtelný

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 09-05-2005 v 20:11 PM
Kuchta je offline   Profil uživatele Kuchta   Find more posts by Kuchta   Foto galerie člena Kuchta   Click here to Send Kuchta a Private Message   Add Kuchta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rastafuk
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Huh...Tak to bude masakr pánově :-D

I like you.. Love me too. Do you love me? Yes,I do!

Old Post 09-05-2005 v 20:15 PM
Rastafuk je offline   Profil uživatele Rastafuk   Find more posts by Rastafuk   Foto galerie člena Rastafuk   Click here to Send Rastafuk a Private Message   Add Rastafuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulien
Stálý Člen

Karma uživatele hulien - 39% PěstitelskáKarma uživatele hulien - 39% Pěstitelská

palacinka Příspěvek č. 121

to Kuchta:palacinku ja dnes v praci..moc dobry ty byt kucharka

hulien

Old Post 09-05-2005 v 22:33 PM
hulien je offline   Profil uživatele hulien   Find more posts by hulien   Foto galerie člena hulien   Click here to Send hulien a Private Message   Add hulien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Byla to v pohode sobota az teda na to pocasi.Ale jedna vec mi fakt dost vadi ze jsem tam videl lidi ktery vypadaj ze tam nechodej kvuli tomu ze chtej podporit legalizaci dat si nejaky to brcko nebo jak ctu susenku a palacinku ,ale jenom se zkalit do sracek.A potom tam delaj takovej bordel nebo takovy veci ze radovej obcan kterej si dela nazor podle toho co se rika v mediich a jde kolem a vidi takovy lidi tak tu zaritou prohibici vuci konopi kterou maji diky kaceru donaldu , hamburgeru a mickey mousovy ,si jeste prohloubi.A kdyz takove lidi vidi treba nase ,,oblibena " Nova nebo blesk natoci je nebo vyfoti a da tam takovy ten klasicky zaujaty titulek tak hodne lidi ve veku nasich rodicu jenom reknou takhle dopadnes kdyz budes kourit ten,, fet".Bohuzel ja jsem se s takovyma lidma setkal a moc dobry dojem to na me taky neudelalo.

Old Post 10-05-2005 v 09:17 AM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 123

Moc mě mrzí,že jsem se nedostavil,nepodpořil vás nás GROWERI ale i sebe,každopádně na příští rok si to líp naplánuju a budu mít čas na takhle důležitou akci (doufám) takže se všem omlouvám za neůčast....

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 10-05-2005 v 10:42 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Akce to byla v klidku, az na to po***ny bloudeni po Praze, hodinu a pul nez sme to nasli , ale stalo to za to

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 10-05-2005 v 14:13 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leštěnka
Stálý Člen

Karma uživatele Leštěnka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Ahoj vsem. Ja to hodnotim takhle: velky zklamani ze zeleny stuzky, jinak i z pocasi a kupodivu z lidi. Takovyhle akce jsem se ucastnila poprve, a mozna jsem si delala nejaky iluze a kdyztak me opravte. Ale neprijde mi jako dvakrat vhodny ze se tam nektery (rozhodne ne vsichni a timto jim dekuji!) zkourej (ale tim si nejsem uplne jista, ze nebyli treba zlity) jako prasata a pak se valej po trave, navic v desti. Jak to asi vidi nehulici spoleubcane? Myslim, ze na lepsim obrazu grower komunity se to asi nepodepsalo. Takze z toho velke zklamani.
Jinak kapelky, co jsem slysela byly vetsinou OK a potesilo me, ze jsem tam potkala jednoho growera.
Jinak, potkal jste nekdo, The Keptna? Tedy pokud ho neznate normalne...Co mel na sobe,poznali jste ho?

Jinak hodne slunce vsem a MYR

Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly

Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...

TRAKTORIAL! n!

Old Post 10-05-2005 v 20:21 PM
Leštěnka je offline   Profil uživatele Leštěnka   Find more posts by Leštěnka   Foto galerie člena Leštěnka   Click here to Send Leštěnka a Private Message   Add Leštěnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 126

No já tam byl vodpoledne a u toho live pódia
tam bylo pro mě nepříjemný množství naprosto zlitejch
(1,5litrové pet láhve s červeným vínem) takovejch mladejch
rádobypankáčů, co tam fakt votravovali a chovali
skutečně nespolečensky.

Old Post 11-05-2005 v 07:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 127

čaute

tak jsem dost zklamanej,přijel jsem do Prahy na mmm,abych se osobně seznámil s Kuchtou,Hlavou....atd a místo toho jsme tam s kámošem narazil na tajný.ještě že jsme neměly ani na špeka,ale nevadí jsem rád že jsem to osobně podpořil a bylo to celkem v poho.udělal jsem pár fotek včetně fota s J.X.Doležalem.nějaké fota přihazuji do placu

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Naposledy upravil MANHUNTT 11-05-2005 v 19:18 PM

Old Post 11-05-2005 v 18:53 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

MMM se povedl. Nejen, ze jsem slysela Posmrtne zkusenosti, ale jeste jsem diky pocasi zavitala do Technickeho muzea na vystavu Vetrelce, coz bylo opravdu vydarene

Neplanujete jet se podivat na Posmrtky toho 21.5. do Rock cafe?
Zdravim a pravim, mejte se krasne.

P.S. nevim, co bylo domluveno jako poznavaci znak, hadam, ze asi ta stuzka, ale me v tu chcvili proslo, ze je tam jeste spousta lidi s pomerancema...

pacek racek fracek
Micasa

Old Post 12-05-2005 v 11:37 AM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-05-2015 - Milion Marihuana March 2014 - 6 odpovědí
10-05-2010 - Praha 8.5. 2010- Million marihuana march - 28 odpovědí
19-04-2002 - Millenium Marihuana March 2002 - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás