Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrvim taky sem mival kdysi takove carky po kitce bohuzel lidi todle moc neznaji ale poradil sem si stim tak ze sem vsechni napadene listy kompletne ostrihal a kitku to ani moc nezbrzdilo prave naopak ulevilo se ji pak se uz "nemoc" dale nesirila ale nejsem si jistej jestli to je nemoc nebo nejakej micro zivocich ale spis bych rekl ze je to vyzrane..
tak hodne stesti !peace
hele mam problem se sviluškama a chci se zeptat jestli muzu kitiz postrikat kdyz mi uz kvetou...proste listecky ztraci barvu jak je ty svine vystavujou presne jak uvadite...maly tvoreccy...listky tak nejak zloutnou
odepiste prosim
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
rociik hele ja bych to moc neresila chemkoukdyz kvetou maximalne iol ten se odboura tusim za nakejch 14 dnu ale spis bych si sehnala naky ty roztoce...
Me by zajimalo kde se daj takovy roztoci sehnat?V bauhausu a v zadnym zahradnictvi a kvetinarstvi jsem nic takovyho nevidel a kdyz jsem se jich ptal tak na me cumely jak puci..
problem je ze podimnky o kterych pisou na tom webu jim fakt v domacim klimatu nenavodim...mam ty kytky venku a pocasi ted nebejva uz moc teply...pisou tam ze nevydrzi min jak 18 nad nulou...to je celkem problem...co zkusit ten biool ten je organickej ne?
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
zdarec ..
potřeboval bych radu ...u jedný kytky se mi objevili na kokosu takový úplně malý bílí potvory lezoucí ..
tak sem je stříknul řepkovým olejem na svilušky mšice ..atd....co by to mohlo bejt??
Nazdarek, mám problém a vůbec nevím co s tím. Na listech se mi dělají bílé skvrny a některé listy žloutnou-asi plíseň,ale nevím jak se to mohlo stát, dají se kýťí zachránit??
tak jsem dneska osetril svoje kytiz pripravkem BioOL proti svilucham...co jsem tady cetl a ptal se na rady zkusenjsich groweru tak biool co se tyce ucinku v dobe kvetu a nasledkum na pripadnou chut kytek je to nejmensi a pritom nejucinnejsi zlo...je to 100% organika a i na obalu je napsano ze pri osetreni ovocnych stromu rano muzete jiz vecer jist...ucinek by mel byt na sviluchy temer okamzity, zacnou chcipat...po 5-14 dnech date druhou kuru cimz vyvrazdite zbytek a je po nich po svinich...pripravek je z repkoveho oleje a stejne tak i voni takze np...kdo mate svilusky a necete si znehodnotit chut huleni pred sklizni tak to testnete...