Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Měl někdo problémy s policíí?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 81

Icy - Jestli ti uz bylo 18 tak to jses v o dost vetsim pruseru.Pokud ti 18 neni tak bud klidnej,soud ti udeli jen napomenuti,ale zase se to na 100 procent dozvedi rodice..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 20-01-2006 v 19:19 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 82

2Icy...nejlepsi clanek na kterej jsem na G narazil...neposlouchej zadny nesmysly od ostatnich, jako ze mas rict, ze ti to takhle prodali v obchode, to je picovina!!! Koukni sem:
http://grower.cz/forum/showthread.p...0740#post160740
a podle toho se rid.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 20-01-2006 v 21:20 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarexx
Stálý Člen

Karma uživatele Jarexx - 42% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 83

ty voe tedka to ctu a cucim by me fakt zajimalo kolik je ti let???

Old Post 21-01-2006 v 09:23 AM
Jarexx je offline   Profil uživatele Jarexx   Find more posts by Jarexx   Foto galerie člena Jarexx   Click here to Send Jarexx a Private Message   Add Jarexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zeleninar
Stálý Člen

Karma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% PěstitelskáKarma uživatele zeleninar - 95% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 84

Na polici sa nikdy netreba k nicomu priznat

Old Post 21-01-2006 v 09:28 AM
zeleninar je offline   Profil uživatele zeleninar   Find more posts by zeleninar   Foto galerie člena zeleninar   Click here to Send zeleninar a Private Message   Add zeleninar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Jedna
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Jedna - 0% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 85

Joooo pokud si nezletilej a benga to budou nak dal resit tak ti pridelej advokata statniho pokud si nezvolis nakyho jinyho a cena se pohybuje kolem litru za jeden ukon.

Old Post 21-01-2006 v 12:32 PM
Mr.Jedna je offline   Profil uživatele Mr.Jedna   Find more posts by Mr.Jedna   Foto galerie člena Mr.Jedna   Click here to Send Mr.Jedna a Private Message   Add Mr.Jedna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rory
Stálý Člen

Karma uživatele Rory - 4% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 86

hele ty seš dooost v prdeli tady ti všichni radí at se domluvíš s tim klukem, ale problem je to že ten kluk poví to co mu řeknou rodiče, jemu je jedno že budeš mít průser, on to bude chtít mít čistý u rodičů-vůbec nepočítej s tim že přizná že za tebou dolejzal celej den a pil víc než dobrovolně!!!
ty a tvuj kámoš se zbavte všeho materiáli co kde máte pač až si snim (a jeho rodiči) promluví cajti tak tě do bytu vletí cajti, rychlostí blesku
řekni rodičům vo prachy na právníka, s timdle ti žádnej grower moc neporadí když se ttoho právník chytí dobře tak ani nepudeš k soudu a jestli ne tak ti napílí takovejch paragrafů že se z toho složíš taky.....

Old Post 21-01-2006 v 13:39 PM
Rory je offline   Profil uživatele Rory   Find more posts by Rory   Foto galerie člena Rory   Click here to Send Rory a Private Message   Add Rory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 87

Stoned: No ale ber to tak, že mu tady těžko někdo poradí tak, aby z toho neměl žádnou újmu... Spíš se tu všichni snaží, aby nedostal nic natvrdo, což by byl trochu přehnanej trest, nemyslíš? Viděl bych to tak, jak tady píše Rory, že za nim celej den dolejzal a pil víc než dobrovolně...
Hele kolik ti je teda let?

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 21-01-2006 v 16:17 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 88

j, ale v 18 letech (coz je podminkou pro vstup na server) by uz mel Icy vedet ze davat mliko 14ti letymu diteti je blbost. za toto bych neradil, ale poslal express za mrize.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 21-01-2006 v 20:15 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 89

2Hunta

..no, akorat ze ty predpokladash, ze Icy vedel o tom, ze mu to mliko udela spatne na tu jeho nemoc...pokud o ni vubec vedel...tak jednoduchy to neni, schvalne to urcite neudelal...

A jeste neco...Icy, jsi tu jeste?

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 21-01-2006 v 22:35 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
markus250
Nový Člen

Karma uživatele markus250 - 0% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 90

Preji hodne stesti ale muzes za to sam ten typek asi mladsi ze tak to je docela v prdeli

Old Post 23-01-2006 v 02:14 AM
markus250 je offline   Profil uživatele markus250   Find more posts by markus250   Foto galerie člena markus250   Click here to Send markus250 a Private Message   Add markus250 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radula23
Nový Člen

Karma uživatele Radula23 - 0% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 91

Sežen si právního zástupce a nepodávej žádné vysvětlení.Pokud na něj nemáš do protokolu uved,že jsi ,,TO,, našel někde na cestě a co to bylo?Příslušníci Tě budou lámat,ale Ty musíš vydržet stůj co stůj!!!

Old Post 23-01-2006 v 11:22 AM
Radula23 je offline   Profil uživatele Radula23   Find more posts by Radula23   Foto galerie člena Radula23   Click here to Send Radula23 a Private Message   Add Radula23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 92

heh. pokud je plnolety, doufam ze uz je v báni, pokud ne, tak ze kleci v rohu na hrachu. vzdyt vy tu radite, jak se dostat z toho, ze dal !!!14!!!ti letemu klukovi mliko, ktere ho malem zabilo! je jedno ze o jeho nemoci nevedel, ale za takovou (sri) KOKOTINU zaslouzi trest.......

!

Po pár letech zpět.

Old Post 23-01-2006 v 22:59 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 93

Icy, takže napíšeš, kolik Ti je? Bylo to na základní škole, anebo na nějakým gymplu, kde se míchají 14letí s 18letýma?

Jest pravdou, že nemůžu než souhlasit s Lahvanem... IMHO rozhodně nejsi dospělý na drogu, i kdyby Ti bylo padesát.

A ještě jeden dotaz - v popisu threadu máš, že jde o život... tomu děcku, kterýmu jsi dal drogu, anebo Tobě? Tomu děcku o život jít mohlo, takže to mám chápat tak, že srovnáváš Tvou momentální hrozbu adekvátního trestu s jeho rizikem úmrtí?

Old Post 24-01-2006 v 07:44 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 94

Icy doufám že podobnej trouba nepotká někde moje děti.

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 24-01-2006 v 12:23 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Icy
Nový Člen

Karma uživatele Icy - 9% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 95

Byl sem natolik znechucenej některýma z příspěwků, že už sem se sem dlouho nedíwal.
Je mi 18. Ještě jednou díky wšem, co mi pomohli a přeju wšm haters ať jim zaskočí špek w krku.
Tímto powažujte diskuzi za uzawřenou, prosím už nepřispíwejte...

Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...

Old Post 24-01-2006 v 15:40 PM
Icy je offline   Profil uživatele Icy   Find more posts by Icy   Foto galerie člena Icy   Click here to Send Icy a Private Message   Add Icy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šoušolín
Stálý Člen

Karma uživatele šoušolín - 64% Pěstitelská

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 96

2 R-MAN:rict ze je to z obchodu je hodne brej napad!!Pac ty myslis,ze ty benga maji ten zbytek toho mlika na stanici????Vzdyt ten ''otravenej'' frajer jim tam nejspis nakukal ze vypil nepal,no a tohle na me rozbalit,tak vykulim oci a reknu:no tak to on o tom vedel vic nez ja,pac ja jsem mel mliko z obchodu,ktery jsme pili (uz si ani nepamatuju) v peti lidech,rekl bych ze se proste se svym kamosem skladas na prestavku na mliko a jestli vam tam nejakej dobromil neco pridal,to prece nevis...

Old Post 24-01-2006 v 19:40 PM
šoušolín je offline   Profil uživatele šoušolín   Find more posts by šoušolín   Foto galerie člena šoušolín   Click here to Send šoušolín a Private Message   Add šoušolín to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás