Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Icy - Jestli ti uz bylo 18 tak to jses v o dost vetsim pruseru.Pokud ti 18 neni tak bud klidnej,soud ti udeli jen napomenuti,ale zase se to na 100 procent dozvedi rodice..
2Icy...nejlepsi clanek na kterej jsem na G narazil...neposlouchej zadny nesmysly od ostatnich, jako ze mas rict, ze ti to takhle prodali v obchode, to je picovina!!! Koukni sem: http://grower.cz/forum/showthread.p...0740#post160740
a podle toho se rid.
Joooo pokud si nezletilej a benga to budou nak dal resit tak ti pridelej advokata statniho pokud si nezvolis nakyho jinyho a cena se pohybuje kolem litru za jeden ukon.
hele ty seš dooost v prdeli tady ti všichni radí at se domluvíš s tim klukem, ale problem je to že ten kluk poví to co mu řeknou rodiče, jemu je jedno že budeš mít průser, on to bude chtít mít čistý u rodičů-vůbec nepočítej s tim že přizná že za tebou dolejzal celej den a pil víc než dobrovolně!!!
ty a tvuj kámoš se zbavte všeho materiáli co kde máte pač až si snim (a jeho rodiči) promluví cajti tak tě do bytu vletí cajti, rychlostí blesku
řekni rodičům vo prachy na právníka, s timdle ti žádnej grower moc neporadí když se ttoho právník chytí dobře tak ani nepudeš k soudu a jestli ne tak ti napílí takovejch paragrafů že se z toho složíš taky.....
Stoned: No ale ber to tak, že mu tady těžko někdo poradí tak, aby z toho neměl žádnou újmu... Spíš se tu všichni snaží, aby nedostal nic natvrdo, což by byl trochu přehnanej trest, nemyslíš? Viděl bych to tak, jak tady píše Rory, že za nim celej den dolejzal a pil víc než dobrovolně...
Hele kolik ti je teda let?
j, ale v 18 letech (coz je podminkou pro vstup na server) by uz mel Icy vedet ze davat mliko 14ti letymu diteti je blbost. za toto bych neradil, ale poslal express za mrize.
..no, akorat ze ty predpokladash, ze Icy vedel o tom, ze mu to mliko udela spatne na tu jeho nemoc...pokud o ni vubec vedel...tak jednoduchy to neni, schvalne to urcite neudelal...
Sežen si právního zástupce a nepodávej žádné vysvětlení.Pokud na něj nemáš do protokolu uved,že jsi ,,TO,, našel někde na cestě a co to bylo?Příslušníci Tě budou lámat,ale Ty musíš vydržet stůj co stůj!!!
heh. pokud je plnolety, doufam ze uz je v báni, pokud ne, tak ze kleci v rohu na hrachu. vzdyt vy tu radite, jak se dostat z toho, ze dal !!!14!!!ti letemu klukovi mliko, ktere ho malem zabilo! je jedno ze o jeho nemoci nevedel, ale za takovou (sri) KOKOTINU zaslouzi trest.......
Icy, takže napíšeš, kolik Ti je? Bylo to na základní škole, anebo na nějakým gymplu, kde se míchají 14letí s 18letýma?
Jest pravdou, že nemůžu než souhlasit s Lahvanem... IMHO rozhodně nejsi dospělý na drogu, i kdyby Ti bylo padesát.
A ještě jeden dotaz - v popisu threadu máš, že jde o život... tomu děcku, kterýmu jsi dal drogu, anebo Tobě? Tomu děcku o život jít mohlo, takže to mám chápat tak, že srovnáváš Tvou momentální hrozbu adekvátního trestu s jeho rizikem úmrtí?
Icy doufám že podobnej trouba nepotká někde moje děti.
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
Byl sem natolik znechucenej některýma z příspěwků, že už sem se sem dlouho nedíwal.
Je mi 18. Ještě jednou díky wšem, co mi pomohli a přeju wšm haters ať jim zaskočí špek w krku.
Tímto powažujte diskuzi za uzawřenou, prosím už nepřispíwejte...
Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...
2 R-MAN:rict ze je to z obchodu je hodne brej napad!!Pac ty myslis,ze ty benga maji ten zbytek toho mlika na stanici????Vzdyt ten ''otravenej'' frajer jim tam nejspis nakukal ze vypil nepal,no a tohle na me rozbalit,tak vykulim oci a reknu:no tak to on o tom vedel vic nez ja,pac ja jsem mel mliko z obchodu,ktery jsme pili (uz si ani nepamatuju) v peti lidech,rekl bych ze se proste se svym kamosem skladas na prestavku na mliko a jestli vam tam nejakej dobromil neco pridal,to prece nevis...