Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mohli byste mi poradit o kolik % se zvedne vlhkost kdyz tam pridam sklinky s vodou ? moc by me to zajimalo protoze mam velmi malou skrin a na zvlhcovac nemam money. Hadry mi pripadaji moc velky a jak uz bylo zmineno kape z nich voda.
Ja si myslim, ze sklinky nepomuzou vubec. A to proto, ze pokud mas aspon nejaky vetrani skrine, tak se to, co sklinky uvolni, vyvetra driv, nez toho uvolni tolik, aby to bylo meritelny jako zvyseni...
Tak ja nefim ... mam skrin 40x40x80 a mam tam 70w. Jaky zvlhcovani byste mi doporucili. Nemam money ani misto ve skrini. Jo a kolik tak stoji nejlevnejsi meric vlhkosti ? Diky za rady.
Vlhkoměr v OBI za 300 černá krabička. Tvůj problém bude hlavně v málo vysoké skříni tam , se těžko klíma udržuje obzvláš´t když budeš muset hodně větrat kvůly teploty
HEE
JA mam SPS808 ale nemam vlhkomer - rofl
Ale myslim ze zvladnu udrzet vlhkost podle citu - ze zacatku to zvlhcim tak ze vodni mlha bude kondenzovat na stenach a vsude v kapky - mno a v tyhle fazi pak uz jen staci ubrat vykon zvlhcovacky tak aby se to netvorilo a melo by to znamenat vlhkost neco kolem 80% - tak nak si to predstavuju ja
Frutexx - ono to tak jednoznacny neni..Cim je vyssi teplota tim vic vody se do ni dostane a naopak.To znamena ze voda ti bude pri ruznejch teplotach kondenzovat pri ruzny relativni vlhkosti vzduchu.Taky proto se vlhkost vzduchu nazyva relativni vlhkost protoze ona je opravdu relativni a odviji se v zavislosti na teplote.Pri 20stupnich k dosazeni rel.vlhkosti 80 procent ti bude stacit mensi mnozstvi odpareny vody nez pri 30 stupnich.Z tohohle duvodu jen velice tezko stanovis bez vlhkomeru vlhkost.Az to bude kondenzovat to je podle me okolo 95-99 procent rv.Ale jak rikam..Pri 30 stupnich nemusi kondenzovat nic a presto budes mit rv 95 procent..zalezi taky na teplote sten skrine..
Bejt tebou koupim obycejnej vlhkomer levnej - trebas maj v obi pro teraria za 100Kc to neni tak moc ne?Alespon orientacne by to melo stacit.Akorat az ho budes vybirat vem jich do ruky hodne a vyber si ten kterej bude ukazovat stejne jako vetsina ostatnich..
Hele jak to tu tak ctu tak ve skrince 50x50x80 se 150w by to teoreticky melo vyrust i bez zvlhcovace? nebo to jinak nema proste vubec smysl? nebo jak velkej rozdil je s nim a bez nej) pochopúil sme ze ï bez nej bych mel bejt schopnej v takovim prostoru neco vypestit))
Bejt tebou, tak si tu zvlhčovačku rači koupim, malý rostlinky s nerozvinutym kořenovým systémem jsou na sucho fakt náchylný, jestli nechceš 4x denně zvlhčovat rozprašovačem (a ani tak to není ideální) taxi ji pořiď.
Taky jsem si říkal, že to nějak vochčiju (měl jsem podobnou skříň jako ty) ale málo platný, nakonec jsem taky musel pustit nějakej ten peníz, ale tý investice rozhodně nelituju, zvlhčovačka vydrží a dá se použít nejen do skříně...
Tagže asi tak...
Zatim czus
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Chlapy chtel jsem se zeptat, mam doma starej zvlhcovac, plne funkcni ale nefim jestli ho mam nainstalovat. Mam strach jestli mi nesplesnivy krin. Muzete se nekdo k tomuto vyjadrit pls ? Diky.
Cuss
Tak diks za osvetu jahudko - evidentne sem si to predstavoval jako hurvinek valku to zvlhcovani.
Jenze bydlim v takovym meste kde zadnej podobnej vlhkomer za kilco na kramech nesezenes -(obi a podobne kramy tu nemame).
A i si myslim ze vlhkomer za kilo nebude to prave orechove.
Momentalne mi dosli penize - takze to budu muset ten rust dovalit tak jak valim.
Jinak se chystam obednat si digitalni PH a k tomu EC (casem bude zkouska i hydra) koukal sem i na ty vlhkomery co tam meli - mno a nakej vlasovej vlhkomer za 300 - nevim nekde sem tu cetl ze ty vlasove sou nap*cu - asi objednam u conrada neco digi nebo nevim . . . Kazdopadne tohle vsechno zainvestuji nejdrive za mesic - az se obnovi financni zdroj
Cuss r-mane mno ten tvuj vlhkomer + teplomer za 700 kil je vyborna zalezitost - du dootoho hned jak prijdou finance udelam si dovolenou do pragu tak to zkoupim - porad nejakej nejlepsi Gshop v pragu popr. vic budu tam asi tak tyden ;-) thx