Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a me by zase zajimalo jak to stihnete vsechno strikat na listy? Ja si udelam 0,5l a vystaci me to, kdybych to mel strikat kazdej den, tak klidne na mesic. Ale phytamin se nema delat dopredu, ze?
Já teda 0,5 l udám najednou
Dám jim dycky pořádnou sprchu , v qětu samozdřejmě opatrnějc >větší vlhkost > plísně
Dopředu nemíchat,zkazí se ,hlavně v teple.
Tak jelikož spostřik právně používám zjevil se mi sám pan Phyt-Amin. Nebo já nevim co to je ale jako nějaká tvář to vypadá,ne?No každopádně to není žádná fotomontáž A je to focný webcamerou
Původní příspěvek od rybmen
Tak jelikož spostřik právně používám zjevil se mi sám pan Phyt-Amin. Nebo já nevim co to je ale jako nějaká tvář to vypadá,ne?No každopádně to není žádná fotomontáž
Skoda,ze nejni lepsi fotak...kazdopadne duch Phyt-aminu v tech kytkach urcite je
Ted začínám pěstit a tak bych se chtěl zeptat na pár věcí ohledně Phyt-aminu.Dá se spostřikem začít hned od začatku a nebo po nějaké době.Mám ty kytky stříkat tim Phyt-aminem až do setnutí a nebo mám týden před sklizní přestat s postřikem,Phyt-amin obsahuje přírodní hormony, takže si myslim že by to na chuti nemělo být vůbec znát(ptám se jen pro jistotu kdy bych se mýlil).V jaké vhodné koncentraci ho s mýcháte s vodou a jak často mam kyti kropit Phyt-aminem.Předem vam děkuji za všechny odpovědi.
PEACE
ja pridavam i do zivneho roztoku...tj. kazdych 14 dnu a navíc tedy taky rosím polovicni doporučenou davkou každý týden
ale ze zacatku nebo tesne po pouzití kořenových stimulátorů to nemá smysl, cytokinin (phytamin) ruší učinek auxinu (i naopak)
jinak je to univerzální cytokinin, resp. rustový a květový hormon, takže proč nepoužívat furt? Akorat myslim, že před sklizní se zdvojnasobuje koncentrace....ale znaš to, všeho moc škodí.....
Souhlasím tady s lidma.. phyt-amin je fakt vychytávka.... a určitě jde na kýtíz poznat. Několikrát se to tu řešilo že by měl být jen jako postřik. Nejklepší varianta se ale jeví je postříkat komplet celou kýtíz a pak co zbyde přilít do zálivky. Phyt amin je nějakej výtažek z řas a takovejch sraček takže tím prej nejde kýtíz spálit (není to hnojivo) takže skoušet a skoušet. Když postříkáš listy tak po uschnutí udělá na listech takovej "film" kterej brání vysychání a listy dostanou pěknější barvu. FAkt doporučuju a myslím že kdo koupí tak neprohloupí..
Pripojil bych dotaz -myslim ze to pred tim je vycerpavajici- co si myslite o green sesnation ? staci my bloom s phytaminem nebo mam jit i do tehle srandy? a mam k tomu este pridat final solution? nebo to nemam michat? dik mo H.
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Hnědojed: nevim vubec jak to myslis, ale green sensation je květový hormon a urcite nepokryje veskere ziviny, ktera kytka potrebuje, ja teda pouzivam AH, a mam tri flasky grow,bloom,micro no i v rustu ci ve kvetu tam davam ze vsech trech flasek....(plus teda taky ten phyt-amin a enzymes+)
u toho final solution se zas pouziva snad jen samotne, s nicim se to nekombinuje - dokonce nekde kdyz jsem si cetl letacek, tak to vyslovene zakazujou nebo nedoporucujou michat....
čo ja viem, tak kto postrekuje vodou+peroxid tak by mal pred tym ako zacne striekat phytamin (1krat za tyzden a HLAVNE by sa mal striekat zo spodku listou a najlepsie na fazu tmy )postrekovat aspon 1 den iba cistou vodou a potom phytamin. NEODPORUCAM striekat v kvete, neda sa to fajcit a ma to fakt hnusnu chut mne to tu poradil minuly rok nejaky "chytrak" a nastastie som to urobil len na jednu rastlinu a aj tu najmensiu. v kvete by som to len zalieval.a rychlo sa to kazi-straca ucinok, tak zarobit len potrebne mnozstvo,nie zbytocne vela. ale to plati asi na kazde hnojivo.
odporucam vsetkym je to fakt investicia ktora sa vyplati