Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lecitin je na nic pokud ho nejíš po hrhstech po každým jídle a navíc mě po měm nehoráznou rychlostí rostly nehty (odhaduju že tak 1 mm za 3 dny)
Nejlepší je odle mě Piracetam já jsem před maturitou bral Pirabene (má 1200 mg piracetamu) 4 -6 tablet denně (dost brutální dávka, nejdřív doporučuju vyzkoušet co snesete) no a učil jsem se na ní jen 6 dní přičemž jsem se 4x zkouřil jak beruška :-°) a vše bylo v poho. Teď si beru 1 - 2 tablety za den a postupně si vzpomínám na věci co jsem už dávno zapoměl :-°)
2 Teyes: Ten Speed8 je docela fain věc, nevím jak na učení (to nemám odzkoušený) ale na sportování je to úplně suprový, teda až na to že jedna apmule obsahuje 120mg kofeinu (v jednom kafi je tak 30mg) tak potom nemůžu usnout :-°) (což se asi hodí na učení pro fanatiky co se chtěj učit až pozdě do noci kdy se má už spát :-°)
Vidim, ze je tu dost nezrovnalosti tak sa pokusim trochu vniest svetlo do tejto problematiky:
Samotne smart drugs ako Piracetam, Kalicor,Lucetam,Nootropil Lecithin, DMAE... su latky, ktore urcitym sposobom normalizuju metabolizmus neuronov a teda nie su to stimulanty!!! Lieky zalozene na baze ucinnej latky Piracetamum ako su Piracetam, Kalicor a vela dalsich zlepsuju metabolizmus neuronov pomocou lepsieho prisunu kyslika do nich a efektyvnejsim vyuzivanim glukozy. Ale pozor tieto latky maju najvyraznejsi efekt prave ked je metabolizmus neuronov istym sposobom naruseny, u normalne fungujuceho mozem byt efekt takmer ziadny, subjektyvne nepozsorovatelny. Ale kedze sa jedna o nas konzumentov konope tak zrejme na 100% nam to nefunguje
Ja osobne by som odporucal asi takuto kombinaciu:
- prvych 5 dni 8 gramov ucinej latky Piracetamum, to je jedno z akeho lieku, len ja uprednostnujem s obsahom 800 - 1200 mg ucinnej latky, to potom clovek nemusi jest 20 tabliet
- k tomuto este pridat Lecithin-2400 mg denne, DMAE min. 300 mg denne
- skupinu B vytaminov, ja uprednostnujem Pnagamin BIFI-12 tabliet denne
-GingkoStim 1 tabletu denne
-Vit. A
- Horcik+ vapnik (horcik je vynikajuci mineral na potlacenie stresu,) idealny pomer je 3:1 v prospech vapniku
-tak a po nejakom tyzdni by sa mali dostavit prve, pozityvne vysledky, niekedy moze byt efekt sprevadzany migrenou, no ta po neskorsom znizenii prisunu piracetamu prejde
po danych 5 dnoch znizovat len spotrebu piracetamumu nie ostatnych latok!!! No nemal by denny prisun klesnut pod 3200mg.
A na zaver len ako taka zaujimavost, pred azcatim uzivania som spavaval denne tak 8 hodin a vstal som no akurat,
po cca 2 tyzdnoch mi bohate stacilo 5 hodin a aj to bolo niekedy az az]
takze vykrocme s nadejou k svetlym zajtrajskom(nie moja myslienka- to len pre tych co sa s nou uz stretli a mali by s tym problem)
2ddt: Nic proti tvej farmacetologickejm znalostem ale ten tvůj recept mě přijde pro průměrného kuřáka marihuany, jakožto zdravého člověka (přeberte si to o svým, beru to podle sebe ;-°) jako přehnanej. Přece jen 8g čistýho piracetamu je mnž který se používá u lidí co mají z pamětí potažmo z mozkem nějaký problému takových rozměrů, které vyžadují léčbu, popř u starších lidí u kterých zajišťuje bezproblémový "chod". A co se týče ostatních látek uznávám že tyhle dávky b neměly nikomu ublížit ale jak jsem napsal pro "zdravýho" člověka to je možná přehnaný.
PS. K tomu DMAE bych přidal ještě pár mg GABA, ALC a DLPA
S tim piracetamem se jedna jen o jakousi iniciacni fazi, DDT pise prvnich 5 dni, a pak snizovat. Podle svych zkusenosti nazor podporuju. I kdyz je pravda ze 8 gramu...? To beru min, tak 4000 az 5600 mg (5 - 8 tablet).
Ale podobnou brutalni kuru si davam tak jednou za tri mesice, po dobu tak tri az ctyr nedel.
A vysledek? Jsem furt stejne blbej, akorat ze na to nezapominam...
sikiki: jestli nepovazujes za nezadouci ucinek chut na sex...
Ze zacatku, tak po dobu 6 - 10 dni, toho ber vic. Mel by byt trochu napor, musi se vytvorit hladinka. Me se osvedcuje prvni tyden az 10 dni 4-2-0, tj. 6 kousku denne, dalsi dny 2-0-0.
Zkousel jsem to brat i navecer, ale blbe jsem usinal. Takze nedoporucuju. A kombinace s Lecitinem a GinkoStimem je fakt vyborna.
ps. to davkovani Piracetamu vychazi z tablet 800 mg
piracetamol je ok .Možu sa však objavit aj vedlajsie ucinky(nervozita,trasenie..)Odporúčam užívat ginko(rozširuje cievnu sústavu a tak prekrvuje lepsie modzok)Aj lecitín je ok ,ale pozor,spomaluje odsun roznych toxínov z krvi(aj THC).Ja osobne kombinujem ginko +B vitaminy+C vitmainy.Vobec neodporucam tie mcdonaldovske produkty v lekarnach ako memoplus ,memorex.Obsahujú vela guaranu ktorá ktorá posobí skor kontraproduktívne,lebo cloveka az moc"nastrelí".Guaranu som užíval ,triasol som sa a nevedel som zaspat. je to vsak velmi individuálne preto berte moj príspevok akop odporúčací
Ad 30.8 mám skúšku z ekonómie
Prvně sem si všiml že sem jaksi odolnější vůči stresu,dále sem pozoroval nárust sebevědomí a celkové aktivity(byl sem hyperaktivní),změny co se týče paměti nebyly zas tak extra.(chce to asi čas)
Vyskytli se u mne i vedlejší účinky:Tlak v hlavě,v poledne nárust afektivity(byl sem agresivní ),v 14:30 sem si měřil tlak a výsledek byl 150/100 (normální hodnota 120/80)
Creed: Dost lidi zminuje pri uzivani piraku vyssi agresivitu, tak snad akorat na to pozor. Jinak by to melo byt ok. Kazdopadne, kdyz vysadis nasledky odezni.
Původní příspěvek od PsYcHo84 Hej lidi, neberte to tak analyticky. Proste jestli to chces, tak to zer.
Hele ja to neberu nalehkou váhu.Není to jen hračka na obale přece jenom stojí´= K léčbě poruch mozkové činnosti.
Není to jen Nootropikum ale taky psychostimulancium(do stejný skupiny patří třeba kokain nebo pervitin),takže žraní typu hlava,nehlava mi příde docela riskantní
no já myslím, že rvát do sebe zbytečně nějakou chemku je hovadina. já jednou bral asi měsíc piracetamol (nebo jak se tomu říká) a fungovalo to. ale když jsem si to po měsíci nechal projít hlavou, tak jsem si uvědomil, že to zlepšení paměti není zase až tak moc výrazné a že mi to za to nestojí. prostě před zkouškama nehulím a případně si dělám učební pomůcky. tělo mě má fakt radši