Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No minulí grow jsem dal FS až úplně do konce, chuť v pohodě palice ještě nabobtnali. Ale teď co jedu tak jsem rači na poslední dny dal jen čistou vodou.
Já mám Cannazym a ten jsem dával každou zálivku až k flushingu.
EDIT:
jj chápeš to dobře. Je to i na obale FS že se nemá z ničím jiným používat. To dá rozum že tím myslí i enzymy.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
včera jsem kytky napolsedy prolil dešťovou vodou a hned je šoupnul před box (kde pobudou ještě poslední dva dny ve tmě a pak přijde na řadu srp
Všechny kytky jsem decentně otrimoval, pač o těch dvou dnech tmy se říká, že se kytky ještě pěkně osypou, ale já jsem nechtěl, aby se mi obsypávali na lístečkách, který bych po usušení stejně odstranil...
A udělal jsem pro vás pár předsklizňových fotek, takže check it
Foto č. 1 - všechny holky (zprava SS, AK, GWS)
Foto č.2 - Shiva shanti
Foto č.3 - AK 48
Foto č.4 - - Great White Shark
Foto č.5 - - zase celek, ale z druhé strany...
Také bych chtěl vyhlásit typovačku, kolik z toho bude suchého?!?
První tři typy dostanou kostku a výtěz dostane možnost koštu (pokud nebude někde z druhé strany Rapubliky...)
tekže směle do typování
Tak co je dámičky, chlastámeee
Naposledy upravil Rasta_pasta 26-07-2009 v 11:00 AM
Jsem tak přemýšlel o těchhle typovačkách a nejlepší by bylo kdyby si první typ dal majitel protože ten to vidí naživo, kolik toho je atd. Z fotek se špatně usuzuje.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<