Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Rasta´s SCROG under 250W - 2x AK48, 3xGWS,3xSS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

a ještě pár za svitu sodíku...

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 22-07-2009 v 14:33 PM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

dotaz Příspěvek č. 50

Přátelé měl bych na Vás dotaz...

Dáváte FS až úplně do kosy, nebo poslední dny proplachujete jen pouze pure H2O ???

A jak je to s Enzymi, jak dlouho před kosou, byste aplikovali poslední zálivku Enzymi???

Všem děkuji za Vaše názory,
Rasta

Old Post 24-07-2009 v 13:21 PM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

No minulí grow jsem dal FS až úplně do konce, chuť v pohodě palice ještě nabobtnali. Ale teď co jedu tak jsem rači na poslední dny dal jen čistou vodou.
Já mám Cannazym a ten jsem dával každou zálivku až k flushingu.

EDIT:
jj chápeš to dobře. Je to i na obale FS že se nemá z ničím jiným používat. To dá rozum že tím myslí i enzymy.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Naposledy upravil Mr.MEN 24-07-2009 v 18:56 PM

Old Post 24-07-2009 v 13:39 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

poslední grow jsem ho jel bez jednoho dne až do konce a chut je naprosto v poho enzymi vysazuju tak týden před kosou.jo a máš to mooc povedený

new box 400w.(18x Chronic)
New foliak ''08''
2nd SCROG,10xS.A.G.E,10xBELLADONNA[/color]
druhý pokus ve foliovníku[/color]
letos poslendní grow,S.A.G.E,BELLADONNA,POT OF GOLD,BELLA CIAO[/color]

Old Post 24-07-2009 v 14:15 PM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Takže když chci sklízet co nejdříve, tak už bez enzymů, pouze s "FS", jestli to chápu dobře?

Old Post 24-07-2009 v 14:31 PM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Tma Příspěvek č. 54

a jet to tady ...

včera jsem kytky napolsedy prolil dešťovou vodou a hned je šoupnul před box (kde pobudou ještě poslední dva dny ve tmě a pak přijde na řadu srp

Všechny kytky jsem decentně otrimoval, pač o těch dvou dnech tmy se říká, že se kytky ještě pěkně osypou, ale já jsem nechtěl, aby se mi obsypávali na lístečkách, který bych po usušení stejně odstranil...

A udělal jsem pro vás pár předsklizňových fotek, takže check it

Foto č. 1 - všechny holky (zprava SS, AK, GWS)

Foto č.2 - Shiva shanti

Foto č.3 - AK 48

Foto č.4 - - Great White Shark

Foto č.5 - - zase celek, ale z druhé strany...

Také bych chtěl vyhlásit typovačku, kolik z toho bude suchého?!?
První tři typy dostanou kostku a výtěz dostane možnost koštu (pokud nebude někde z druhé strany Rapubliky...)

tekže směle do typování

Naposledy upravil Rasta_pasta 26-07-2009 v 11:00 AM

Old Post 26-07-2009 v 10:17 AM
blou
Stálý Člen

Karma uživatele blou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Zdar Rasta,gratuluju,good job.Přeju Ti aspoň 177g.

blou

Old Post 26-07-2009 v 11:21 AM
blou je offline   Profil uživatele blou   Find more posts by blou   Foto galerie člena blou   Click here to Send blou a Private Message   Add blou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan.smakovicka
degustátor

Karma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

168g

''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''

libra-drip, 400w MH, 600w HPS, 12x bubble gum

Libra-drip, 400W MH, 750W HPS, Bb,Dd,Nlx,Sk,Eu

Old Post 26-07-2009 v 11:28 AM
pan.smakovicka je offline   Profil uživatele pan.smakovicka   Find more posts by pan.smakovicka   Foto galerie člena pan.smakovicka   Click here to Send pan.smakovicka a Private Message   Add pan.smakovicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

144g, ale přeju víc , byl to dobrej grow

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 26-07-2009 v 11:30 AM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

caw
182g
dobru chut
b

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 26-07-2009 v 12:24 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Padavan G
Stálý Člen

Karma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

cest,
155g a snad i víc.
ať ti šmakuje....

Elixer rules !!!
------------------------------------------
ELIXER OutDoor 2012 , SAD, X, Ed Ros., Cheese …

Old Post 26-07-2009 v 12:33 PM
Padavan G je offline   Profil uživatele Padavan G   Find more posts by Padavan G   Foto galerie člena Padavan G   Click here to Send Padavan G a Private Message   Add Padavan G to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Ty jo vi mu všichni přejete tak 20g na kytku.

Já si typnu tak 200g.

Jsem tak přemýšlel o těchhle typovačkách a nejlepší by bylo kdyby si první typ dal majitel protože ten to vidí naživo, kolik toho je atd. Z fotek se špatně usuzuje.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 26-07-2009 v 13:11 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_pasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

A ještě nějaký fotos, aby se Vám lépe hádalo

1. GWS
2. AK 48
3. SS
4 a 5. celek

Jinak můj typ, respektivě přání je apoň 0,75 G/W, takže já si tipnu 192 g

Naposledy upravil Rasta_pasta 26-07-2009 v 13:25 PM

Old Post 26-07-2009 v 13:13 PM
Vony
Stálý Člen

Karma uživatele Vony - 96% PěstitelskáKarma uživatele Vony - 96% PěstitelskáKarma uživatele Vony - 96% PěstitelskáKarma uživatele Vony - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Ja to vidím na krasnejch 218g ale doufám a přeju ti vic takže vela zdaru při vážení a K+

Old Post 26-07-2009 v 18:43 PM
Vony je offline   Profil uživatele Vony   Find more posts by Vony   Foto galerie člena Vony   Click here to Send Vony a Private Message   Add Vony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caba
Stálý Člen

Karma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tak to nakonec krásně nakynulo Tipnul bych 211g.

Terasa 2008

Interpol 250W

Old Post 26-07-2009 v 20:30 PM
Caba je offline   Profil uživatele Caba   Find more posts by Caba   Foto galerie člena Caba   Click here to Send Caba a Private Message   Add Caba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libi
Stálý Člen

Karma uživatele Libi - 68% PěstitelskáKarma uživatele Libi - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Pěknej grow, budeš z toho mít aspoň 198 gramů, to je jasný

Old Post 28-07-2009 v 08:34 AM
Libi je offline   Profil uživatele Libi   Find more posts by Libi   Foto galerie člena Libi   Click here to Send Libi a Private Message   Add Libi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás