Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ventilace : odtah je Prima Klima 225/365 m3 napojená na pachový filtr home edition 160 m3. Jako ofuk je 2 rychlostní ventilátor klipsnový, jako aktivní přítah je větrák 100 m3
světlo : o slunko se stará květová výbojka Sonlight 400W , předřadník Sonlight 400W, stínidlo klasicky obyčejný+easy rolls
vlhkost vzduchu : o tu se stará zvlhčovačka mini
vlhkoměr s teploměrem
médium : Plagron Roalty Mix
Hnojiva :
Bio Bizz - Root Juice, Bio Grow,
Plagron-Phytamin , Enzymes
GHE ph test a PH down
genetika : 10xNebula(Paradise Seeds), 2x White Russian (Serius Seeds)
protože je budu přesazovat nepočítam že to vydrží všechny a až budou dostatečně silný na to abych jí mohl přesadit uplácat atd. v tomhle kojeneckym stavu ještě nepoznam zda to je silný jedinec
Zdar, měls je ještě nechat v menších květináčích. Takhle se ti kořenovej bal potáhne po stranách květináče a uprostřed nebude nic. Jo a alespoň já nevidím důvod proč by to neměly přežít, teda pokud nebyli oschlý kořeny.
Ať to jede!
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Zdar hele jak vysoko máš tu 400W nad kiti ??? já jen podle fotky že se mě to zdá vysoko.... Být tebou bych tu lampu trochu stáhl já mám taky 400W a mám 15kiti cca 20-25cm pod výbojkou a teplotu mám 26°C.. Jinak přeju víc než těch 250g....
Původní příspěvek od Abaddon Zdar hele jak vysoko máš tu 400W nad kiti ??? já jen podle fotky že se mě to zdá vysoko.... Být tebou bych tu lampu trochu stáhl já mám taky 400W a mám 15kiti cca 20-25cm pod výbojkou a teplotu mám 26°C.. Jinak přeju víc než těch 250g....
De oto aby si kytky pomalu zvykaly na tu lampu denně to bude snižovat až na svou nejvhodnější teplotu. Zatím bude hlavní vytvořit pořádné kořeny ať má kytka co jíst aby začala růst .
:::Napoleon:::Já se ptal jen proto že já to řeším během 2dnů snižuju lampu ráno a večer a druhý den to mám jak to chci a majse fajn podle mě jim to nevadí a mají sluníčka co hrdlo ráčí ....
chlapi díky za ty ohlasy, a nevadí že si za mě odpověděl dlouho jsem to nezaktualizoval, tak vám ukážu fotky. Jinak jim ještě dávám čistou vodu, dnes poprvé kořenový stim. + velmi lehce BioGrow, jde o to aby se chytly kořeny, zatím to vypadá na 10/12 ty dvě jsou nějaký na p... popřípadě mám v záloze jeden klon Sensi Skunk uchovanej od Kumbála z minulýho kola, tak si možná rozjedu matkárnu. Ale důležitý je že ještě nejsou přesazený nevim jestli jsem to blbě nepopsal ale přesazovat budu asi v 10.dnu růstu to už budou silný.
Světlo je přesně 35 cm nad kytkama a myslim že to stačí teď je necham povyrůst a světlo budu tahat s nima.
Jinak aktuální podmínky v boxu :
A jsme zase dál, opravdoví bojovnice se teprve ukázali a je jich celkem 7, další 4 jsou tak asi v průměru k tomu co zažili cestou , :-) možná nevim, ale jeden ten řez je vážně unikát a taky jsem ho vyfotil, takže z 12 kusů nakonec je : 7ks - super(fotka č.1 v před.příspěvku), 4ks- no klasika(fotka č.3 v před.příspěvku), , 1ks- pane Bože co to roste???(to je tráva)
Možná to udělam tak že necham vykvést všechny ale spíš to vypadá že jich tam necham jenom devět a necham si je hezky rozrůst. Tento thread bych chtěl zkusit metodu FIM a v následujících dnech jí nafotit a uvidim jestli je to lepší nebo ne kvůli využití prostoru.
Jinak hnojim stále stejně Bio Grow - 3ml/l , Root Juice 2ml/l + Plag.Enzymes 1ml/l = ph 6,1(jenom jednou se mi stalo že to bylo asi 4,8 ale to kvůli tomu že jsem nenechal vodu odstát a navíc jsem v ní měl zbytek hnojek z posledního týdne květu) skončilo to jako vždy v hajzlu :-)))
Aktuální podmínky v boxu :
D - 26- 29 C 40- 55 %
N - 21- 22 C 55- 80 %
Ph 5,9 až 6,0
A jako bonus na závěr poděkování Saiklonovi a spol.Sonlight.
(Růst i Květ) výbojka od nich http://www.sonlight.biz/agro_400.html
jede teď třetím kolem(cca. 150 dní) kde u nový výbojky uvádí Sonlight svítivost 58000 lm a dnes jsem luxmetrem měřil svítivost a výsledky byly v pohodě přímo pod výbojkou asi 30 cm položený na květináči naměřil 54 000 lm a uplně v rohu změřil 41 000lm je to divný ale asi to bude stínidlem pak jsem ho poupravil a o něco to ještě stouplo ale i tak je to furt jak nový.
Předřadník ani nekomentuju to je prostě bomba. http://www.hydroponics.eu/product.a...ight+400W+HPSMH
poslední fotka je ten klon co nevim jestli je tráva :-)
Jinak na fotkách 3 a 4 jde vidět FIM metoda jak jsem zastřihával. Zatím jen 3 kytky ale dneska se pustim asi do další 3 kytek a udělam si tam keříky ,, teda snad taková je představa.
Takže jsem udělal novej zlepšovák snad, zapojil jsem jim na chvilku LED diody je jich 14 bílejch o výkonu 1W a pak 36 fialovejch o výkonu 0.25W. Vyměnil jsem taky sodík a dal jim 400W nlite Super HPS. Kytky se po FIMU nádherně rozvětvili až začínam mít pocit že to vypadá tak jak má.
Jenom mám problém : 8kytek je stejnejch uplně jako myslim vzrůstem a 1 kytky je menší a neni ani trochu rozvětvená. Box mam přizpůsobenej na 9 kytek takže jí tam chci nechat ale poraďte jak je dožene.