Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ventilace : odtah je Prima Klima 225/365 m3 napojená na pachový filtr home edition 160 m3. Jako ofuk je 2 rychlostní ventilátor klipsnový, jako přítah je větrák 100 m3
světlo : o slunko se stará květová výbojka Sonlight 400W , předřadník Sonlight 400W, stínidlo klasicky obyčejný+easy rolls
později bych chtěl kvůli teplotě koupit stínidlo s odtahem
vlhkost vzduchu : o tu se stará zvlhčovačka mini
vlhkoměr s teploměrem
médium : Plagron Roalty Mix
Hnojiva :
Bio Bizz - Root Juice, Bio Grow,Bio Bloom, Top Max, Alga Mic
Plagron-Phytamin , Enzymes
GHE ph test a PH down
ATA PK13/14
genetika : 9x Sensi Skunk (Sensi Seeds) ještě jednou díky Kumbále
Takže tady je 14.den květu
hnojim už méně jelikož se mi zdá že kytky jsou dost vysoký.Tak aby mi to nepřerostlo. Jinak díky ještě jednou Kumbálovi
a posílám slíbený fotky.
Omlouvam se ale času je čím dál tím méně.
Nevypadá to špatně ale nechápu jak můžeš dát na ventilátor
o průtoku 365m3 Filtr o průtoku 160m3?
To musíš mít strašně poddymenzovaný(udušený)
Pokud ho teda nepouštíš víc jak na 50%...
Souhlas s biohazardem, taky mi to nejde moc do hlavy. Já jednou propojil 360ku UFO s tou 160 filtrem. Výsledek byl že se uhlíky ve filtru velkým podtlakem jakoby scucly k sobe a filtr vubec nefungoval.
Leda že máš ty omezený otáčky na míň než půl.
Nebo nevim. :-))))
Pánové děkuji za připomínku ano ten větrák je dvourychlostní a je zapnutej na 220 m3 ten pacháč jsem bohužel byl nucen již vyndat protože kytky při přepnutí nečekaně vylezli a teď už maj víc jak metr musim prostě dojet tohle kolo s otevřenym oknem. Jinak kdybych zapnul ten větrák na full výkon to je 360 m3 tak mam pocit že to ty kytky vycucne. To je pravda.
Posílám ještě několik fotek na ukázku.
Dnes 19.den 12/12
Teplota přes den 22-26 C u vrcholku až 29 C
Teplota přes noc 18-22 C všude
Vlhkost přes den 30-40 %
Vlhkost přes noc 40-50%
Ph - 6.1 - 6.2
Zálivka : Bio Bizz Top Max 3ml/l
Bio Bizz Bloom 3ml/l
Plagron Enzymes 1ml/l
ATA PK 13/14 1ml/l
Zdrawim všechny nadšence tohohle threadu, a posílám nějaké aktuální fota, dal jsem si záležet a dnešní přesun času jsem vychytal když zrovna při focení se zapnula výbojka, Takže nějaký fotky jsou při tmě a nějaký při úsvitu.
Teplota přes den 22-26 C u vrcholku až 29.5 C
Teplota přes noc 18-22 C všude
Vlhkost přes den 30-40 %
Vlhkost přes noc 40-50%
Ph - 6.1 - 6.3
Zálivka : Bio Bizz Top Max 4ml/l
Bio Bizz Bloom 4ml/l
Plagron Enzymes 1ml/l
ATA PK 13/14 1ml/l
lidi děkuju že sledujete tenhle thread ale potřebuju radu , některký kytky mají nažloutlejší listy než ostatní, je možný že některý jsou zalitý víc a některý ne???
Mam zalejvat ke každý kytce s odměrkou nebo ne???
Prosím o tuhle radu díky, a ještě jsem se chtěl zeptat jestli při vlhkosti 65% má šanci plíseň na paliích nebo až když je vlhkost větší.
Pokud Vám to přijdou debilní dotazy tak sorry
65% po celou dobu květu je docela dost. Ke konci by to chtelo aspon tak 50% nebo míň.
Mno a s tim žloutnutím, nevím čím to je ale celou minulou sklizen jsem měl dvě kytky světlejší. Nešlo s tim dělat vůbec nic a na sklizni se to nijak neprojevilo. Snad jen tak, že ty nažloutlý byly největší. :-) Tak to snad bude taky v klidu.
Díky díky protože poměr těch žlutejch k normálním je asi půl na půl tak to se na tu sklizeň těšim ale nechci to zakřiknout ještě se může vysrat miliony věcí. Jao že napřiklad dnes ráno jsem musel do postřiku Phytaminu dát taky kapánek Omite 30 jelikož na spodních listech se objevili svilušky a nechci aby se dostali dál, dělam to nerad ale když to ještě tolik nekvete tak se to snad na chuti neodrazí.
Teplota přes den 21-24 C u vrcholku až 27 C
Teplota přes noc 17-20 C všude
Vlhkost přes den 30-40 %
Vlhkost přes noc 40-55%
Ph - 6.4 - 6.6
Zálivka :
Bio Bizz Bloom 2ml/l
Plagron Enzymes 1ml/l
ATA PK 13/14 1ml/l
Green Sensation 1ml/l
Tak jsem udělal pro Vás takou malou aktualizaci kde jsou kytky těsně před rozsvícením a pak po rozsvícení a zároveň po ostřihání všech zbytečných listů v tomhle období květu. Pořídil jsem Green Sensation a uvidíme.
chci se zeptat nemá te někdo zkušenost s heatshieldem, u vrcholů kytek mam teplotu někdy až 28C a to určitě neni to pravý ořechový, cooltubu se mi nechce kupovat prej to sklo pochytí celkem dost světla....
proto se ptám na Váš názor
Můj názor je že 28 stupnu neni vubec zadna teplota na 400kilo , 400 kilovy kamo :-).
Přes leto jsem mival 33 a vubec jim to nevadilo,muj nazor je že na veknu ve velkych vedrech musi kyti snest vice než 28 ...
Jinak máš to fajné,mi se to taky osvědčilo prostříhat kyti.Aspon osviti i spodni palicky a vynos je hned o cosik vyssi ..
tot muj nazor...