Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodol som sa ze sa s Vammi podelim o svoj novy grow.
Zakupil som si darkroom + nejake veci a vcera som to vsetko pozapajal a posadil rezy.
Pestovat budem v bio substrate od plagronu najpr. v 1litrovych kvetinacoch a neskor v 6l.
Svietim nam bude 125W blue usporka a na kvet som im prichystal 400W philips vybojku.
O ventilaciu sa stara Ruck 125L ako odtah
pritah je zatial pasivny. a dake klipsnaky
Dopovane budu prevazne plagronom a to:
start up,alga grow,alga bloom,terra bloom,phitamin,cropmax,greensensation
na zaver som im pripravil ripen a na flushing FS.
pH merac je samozrejme s EC si hlavu nerobim.
a skoro by som zabudol,hlavnymi aktermi okrem mna su:
Orange Bud
White Widow
NYC diesel
B-52
Big Bud
a Pot of gold
(za klony pekne dakujem clenovy XyX)
Budem rad ak sa niekto pripoji, poradi prip. zdravo skritizuje
Zdravim
Som s5 s malou aktualizaciou.
Pocas prveho tyzdna som zapasil so sviluskami,zobrali si svoje ,ale nie vela...napapali sa talstaru a sli spat...
2 problem ktory sa vyskytol,bool vysoke ph vo zvlhcovacke okolo 8,co je dost a takto som osviezoval malicke asi 3 dni,takze ako je aj na fotkach vidno stalo ich to dost sil,ale uz si myslim v poho,
zaujimave je ze kazda rastlina s so stresom vysporiadala po svojom,niektorym to az tak neuskodilo,ine spomalili rast hlavne WW je stresovy typ
NYCD sa dzi statocne spolu aj spolu aj s POGom
ostatne adekvatne stresu,ale tesi ma ze zacali konecne rast!
Do zalievky im pridavam zatial len startup a 1x tyzdene 3ml/l alga growu + postrex
Pripajam aktualne foto z mojho boxu
rastlinky sa vzchopili a rastu si.
papat dostavaju v dennej zalievke startup 1ml/L
a tyzdennej s alga grow 3ml/1
raz tyzdenne phitamin.
o nejake 2-3 dni presadim do finalnych 6L kvetinacov a po zakoreneni prepnem na kvet...
vychadza mi to na 1 den v novom mesiaci,co myslite,nie je to skoro?
Ci radsej este par dni pockat??
Teplota pri zapnutom svetle je 25°C ,vlhkost 60%,v tme asi o 10% viac
tak zatial sa majte
po 20 dnoch na raste som prepol.
Dal som 400w sodik a zapol na plno ventilaciu
lenze problem....ta 400w mi priestor 80x80 vysusi a vlhkost je minimalna...takze si musim vypomahat zvlhc.
planujem dat vybojku do cooltuby,aby tak nehriala,nemozem tam mat cely grow zvlhcovacku,dufam,ze to pomoze....
Teplota 27-28/20°C
vhkost cca 40%
pH:6
momentalne dostavaju prve dusky terra bloomu a raz tyzdenne alga grow+alga bloom (polovicne davky)
zdravim growerstvo...
dnes je prvy tyzden na kvete a ja som vcelku spokojny,
dievcatkam sa dari dobre,zacali ukazovat dzáre co ma tesi
zalievam ich kazdy druhy den s roztokom pripravenym z terra bloomu a raz tyzdenne alga grow + alga bloom(polovicne davky)
ph udrziavam 6
vlhkost nizka 15-25%
teplota ideal
prinasam malu aktulaizaciu o zdravtnom stave mojich malych...
zdravotny stav je sposobily
dostavaju vnotrozilne do dennej zalievky polovicne davky PK-13/14,3ml na 5l z greensensation a plnymi duskami terra bloom
Tyzdene dostavaju alga bloom,davkovanie podla plagrona
ph udrziavam na 6
teplota a vlhkost primerana.
Zdravim ludia,
mame za sebou cca prvu polku kvetu.
Kvetinam sa dari vcelku pohode,troska som im dal zabrat za co sa mi "odvdacili" zltnucimi listkami.
Ale nic vazne,bez ujmy na mojom ci ich zdravi.
Vam trosku priblizim reportom o mojich slecnach,kukneme im na chlp
1,2 foto - celok za svetla a za tmy
3.4 foto - White widow