Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatial pustam dievcatam 2x cyklus pri zapnuti a vypnuti.
Prvy den som svietil na klony 24/0 a dnes boli polozene na rohoz a prepnute svetlo na 18/6. Tato runda je pre mna druhe hydro kolo. Planujem v piatok spravit jeden zastrih a o niekolko dni prepnut.
O vlhkost sa stara zvlhcovacka SPS 808.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Trosku sa mi da ze sa im niak nechce , jak keby isli pomalsie.
Dalej som si vsimol rozdiel v drzani ph medzi GHE a Hesi. Ked som pouzival GHE hnojky tak o dost lepsie drzali ph.
Rastlinky uz boli na 2x kolienkovane polmesiacmi, dnes bude prvy preplach a zajtra sa chystam na prepnutie. Momentalne cyklus 3x po 1min. Zajtra zvysim na 4x.
Zistil som jednu vec a to taku, ze mam 3x rohoz classik a 1x master a vzdy z tej jednej master rohozi vyteka o dost viac vody a skorej jak z classik rohozi.
A urcite sa uz hesi hnojek nechytim
Dnes spraveny preplach rozi. Preplachujem sposobom ktory tu na g popisal clen Neson (dik ), konkretne tu :http://grower.cz/forum/showthread....0027#post770027
+ este k tomu to neham 1den tiez len na vode. Momentalne 4 cyklusy po 1min. Ta master rohoz sa mi fakt zda ze je niaka divna
Rastovy roztok neham pokial vydrzi, ale ratam ze to bude 7-9 dni. MH vybojku neham 10. dni na 12/12. Mozno sa bude niekomu zdat, ze tu prispievam moc casto, ale chcem aby bolo vidno ako to rastie, kedy som prepol, jak sa to vyvija, hodnoty a vsetky tie tie hlavne veci. Zatial to ide vcelku dobre, dufam ze sa nic neposerie.
Uz dlho ma zaujimal vysledny rozdiel medzi 400w a 600w. Dostala sa mi moznost pozicat si 600w + ufo a aj som ju vyuzil . Rast si teda presli pod 400MH a aj cca prvych 10 dni kvetu pojdu pod nou, potom pride 600w HPS. Takze sa o dost zmenil setup jak som ho tu povodne mal (nazov threadu uz zmeneny aj hlavne udaje setupu). Pojdem neobvykle 2x odtah a 2x filter. Jeden vetrak ma 250m3/h a druhy 220m3/h. Filtre su rovnake - 240m3/h.
Původní příspěvek od shiimii cau nemyslis ze by bylo lepsi hnedka svitit 6-ti kilem? kytky sou potom zvyknute
Nazdar. No nemal som ho aj tak od zaciatku mam ho 2dni. Chcel som nehat este MH aby sa niak moc nevytiahli pod HPS.
Inak nemam vobec skusenost s touto watazou, klude si neham radsej poradit.
ja sem jel taky 4 kilo a rozdil v rustu sem pozoroval po 2 tydnech po kterych sem musel kytky uz prepnout jinak by prerostly ale po d4 kouli sem je mel 3 tydny....taky jedu poprve 6ti kulu a nemuzu si stezovat.....kytky rostou jako by jen z vody...peace a mnoh vysmatych gecek
Zdar,hej maš podobné čerpadlo jak já,zajímá mě kolik ti vyteče roztoku z 1kapiláry,na kolik máš zhruba přiškrcený ventil a zda ti valí z každé kapiláry stejné množství roztoku a kolik zhruba kytky měří....
btw.: mě pod 2,5kylem to roste rychleji než kamošovi pod 6kg,záleží hlavne na vlhkosti,médiu a systému,jóóó u květu je to jiná,o tom žádná