Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím timto bych chtěl počít muj 1. zdokumentovaný oficiálni out 06.
Odrudy jsou: Skéro - by kámoš
White widow x AK 47 - by wilda(dík)
AK mix - by wilda
Stromy - by Lotrik (dík)
kolik jich je pořádně ani nevim ale zjistim a napíšu tak se nezlobte
Hnojiva: dokud nebudu vědět pohlaví kytek-krystalon
jak jej zjistím PlaGron Alga Grow a Bloom a phyt-amin
Místo: Mám obhlédlé a o vikendu se jede sadit na mé KTM pomocnici
Semínka se dávali naklíčit 24.4 06 a naklíčili snad všechny
Foto1:všichni pohromadě
Foto2:to samé
Foto3:největší z nich
fotky jsou z 2.5,jsou předpěstované pod sodíkem 70W bohužel bez ofuku tak stonky jsou vytáhle a tenké jak prase(pod sodík se také chystá 2x Hindu kush který začiná kvést)
v pátek to aktualizuju pří sazeni pod slunce
to Locus: Ty teda umis motivovat lidi, i kdyz je pravda ze takhle vytahle stonky jsem snad jeste nevidel. Stonky se zakopou a budou z toho jeste krasne kytky.
Jestli můžu poradit, zakopej to dokud je to mladý. Rychleč se z toho udělaj nový kořínky. Měl jsem to loni taky vytáhlé. Normálně větší část toho stonku vobtoč v tom květináčku a zasyp hlínou. Je to dost vytáhlý.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
Bohužel jsem si myslel ze zasadim v patek ale pořád jsem nějak nestíhal tak je zasazené až dnes proto také transport nepřežili 4kytky z 10.Fotky dodám až tak za tyden - teď to nema cenu fotit sotva to jde vidět.
jelikož jsem si kytičky nafotil dne 19.7.2006(středa) tak to bude na chvíli pauza,všechny fotky jsem chtěl dát sem až po sklizni ale rozbil se mi foťák
l
l
l
l
\/