Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sancha
[B]
23 - technar kratky vlasy nejak mi prijde ze se moc nesmeje
Zasměju se rád, když je čemu, jinak už mi není 20, takže ani ten technař už moc nesedí, jsem klasickej táta od rodiny, mno asi se budu muset někdy ukázat na nějakym srazu a poznat i jiný, než Kwjetáka, Imugnia, Hodináře, Drevo-kocoura (nyní ********a ), papaju, Hlavu, Midlocha a všechny, na který jsem teď zrovna zapomněl.
xtraa: to bude extrabuřtík (vzhledem k účasti)....těžko říct moc se neprojevuje, proto si myslím, že má zrzavé vlasy...nic víc , ještě bych hádal tak 30, 190cm, průměrná váha širší nos (protože zná hasasina-prej)
hasasin: uz jsem ho nevidel tak dlouho... , no ten uz po tech tunách ayahua taky vypada uplně jinak , myslím že ještě trošku zhubnul a kola pod očima se světšili
pohroma: pohublej, tak 175cm, 73kg, tmavší vlasy, barva kouře, imrvére zmaštěn honí indexy po školách ...a ještě asi dlouho bude ....těžko říct
stoned_rajdr: pohublej , tak 167-176cm, bloňďatý vlasy, krátký třesoucí-se ruce, má řidičák
chodec: no tomu je alespon 30, protoze kdo chodi pesky jako tadyten typickej baťůřkář
btw. moraváci maj z toho chlastu určitě větší hlavy....a hlavně...je jich víc, takže určitě panuje rivalita
Ja uz si netroufam odhadovat nikoho, pac jsem aspon co se tyce vzhledu vzdycky uplne vedle.. njn podle psaneho projevu se neda odhadnout telesna konstituce
stále si netrúfam typnúť...
nie je problém , že sa s niekým stretnete , koho máte asi rok len tak prečítaného a zrazu ste spolu ...dosť vecí si tu vykecáme pod rúškom anonymity..a zrazu stretnete človeka kt. o Vás vie veci ktoré kamoši ani netušia..
vekovo už viem zaradiť pár ludí a v ostatných veciach som ovplyvnený informáciamy ..ale ženy tu... čudoval som sa ked som pozrel akty myslím , že sa grower nemusí hanbiť ..ženy pestujúce trávu ..a majú dobrý zmysel pre humor ..a dobre vyzerajú...to može byť len tu ..
čiže baby by som rád stretol ...aj ked su dosť staré...zopár modov ..Hlava, Dude ...Jedula , je žena ...tú prvú ...
a chalanov ...už zopár zmyzlo ..Papaja , Nosi atd --mali svoje problémy , ale vždy boli ústretoví ...a z mladších jednoznačne Stoune ..mám rád jeho zmysel pre humor ..uvidíme..však synu...
každopádně xerthon je hubený,na krátko ostříhaný člověk se soběstačnou vůlí
jaman je víc než jasný,menší,hnědé vlasy,lehce prořídlé,v očích a ve tváři vrytý ženami, alkoholem a nově i travkou zbrocený výraz štastného neštastlivce