Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes sem byl zase navstivit kamose, tak mam opet nove fotecky, zase stejne nekvalitni, jako minule:-( fotak 1.3mp na mobilu neni proste nic moc kvalitka...
prvni dve fota budha+g13bw pekne pospolu pod lampickama
tak nase g13bw maji uz 30 dni rustu za sebou, vysku kolem 40cm, mozna o neco viic:-) a konecne dnes prepnuto na kvet:-) mozna budou dnes k veceru nove fotecky, tak se teste, vypadaji krasne:-)
V době, kdy jsem fakt pekelně pálil (kdo mě zná, ví! ), tak když jsem si poprvý zahulil 2 špeky tohodle, tak jsem měl stejný pocity. Úplně na káry a ještě druhej den v práci dopoledne...
Navíc předčasně zkosený indiky jsou mazec, velká hrubá síla bez uspávacích efektů...
mužu potvrdit...mám vybudovanou (pracně) toleranci na blueberry...ale ten romulan mě zatím pokaždý (2x) co jsem chutnal záštipky....pěkně protáhnul (resp. protáhlo to žaludek )
(Fotky nejsou upraveny v zadnym photoeditoru.Ta fialova neni ani zpusobena zimou nebo jinymi podminkami.Takhle si roste v growroomu spolecne s ostatnimi modely,akorat ty ostatni modely(ice,bubblelicious,nirvana special jsou narozdil od moji G13xBB jenom obycejne zeleny))
2VOIDman:prosimte nemas odkaz na seedbanku ktera tenhle model produkuje??kamos mi nabizi rez G13xRomulan tak by me zajimalo jestli je to totozne s tim co si vypestil nebo jestli je tech hybrydu vic,predem dik za info
To, co tady koluje je Federation Romulan x Orange Crush x G13 od Plural of G13 collection. Klíčivost stála za úplnou pyču, z 10 semen vylezly 2 kytky, z toho jedna pak nebyla moc životaschopná. Jediná kytka, která vylezla v cajku, byla naštěstí samice. Neúspěch se semínkama vedl k tomu, že nebyla prakticky selekce. Ale i tak jsem byl s výsledkem spokojenej, výnosy nic moc (u mě, VoidMAN měl pěknou úrodu), účinky jsou mega!!! Hodně záleží, jak se to komu povede vypěstovat...