Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
servus r-mane,
hele to zloutnuti je normalni, nedelal bych si s tim hlavu, kytka to proste dela sama kdyz je dobre vyzivovana, poslednich 14dni zezloutnou ty velky listy, pac vsechno jde do kvetu, jelikoz kytka cejti ze se blizi konec, veskerou energii dava do rozmnozeni (paldy) a na listy sere, proto zloutnou.... takovy je moje vysvetleni tak nevim
jinak kytky mas pekny, bush jak hovado
Nakoupil jsem v Conrad.cz zachranny deky a vystelu tim celou bednu..akorat jsem na tom nikde nenasel napsano, ze je to mylar, kua ja uz fakt nevim, jak to mam sehnat!!!
r-man - jak nebudou?Jak vis ze ten mylar uz nebude?Ja tam volal a ptal se jestli ho maj a rekly ze ho nemaj az prej bude tak se ozvou.Tak ted nevim.Mam ho v planu samozrejme koupit...
No a me rekli, ze se prodava jenom po metrakach, a ze to je nejakejch x stovek metru ctverecnich, a ze na to nemaji objednavky od zakazniku, a ze by to neprodali....tagze to objednavat nebudou.
Sklizeno, ususeno, zvazeno. Tohle trio slov pisu vzdycky rad :-) Celkovavaha po ususeni je cca 300g, coz je na 1000W hodne malo, ale zase vzhledem k sviceni pouze na kvet v delce 60 dni to zas tak strasny neni. Pokus s vypestovanim malejch "lizatek", tedy velmi nizkych kytek, co maji v podstate jen palice, se povedl. A to i pres to, ze je to Sativa. Premyslim o Scrogu, to by mohlo fungovat...
Smokereport: ...He?...Klasickej Jack Herer, co o tom povidat. Kdyz se zahuli slusnej joint, upadnete do stavu, kde nejste schopni vnimat okoli (leda hudbu), nedokazu si predstavit, ze bych mel treba dojet nekam, kde jsem jeste nebyl. Kuraci z Holandska popisuji zazitky, kdy v koffeeshopu zahulili, vysli ven, a nevedeli ze ktere strany prisli a kam maji jit. Dukazem budiz i foto kamose, kterej v perine bloudil po nasem baraku, bylo to kolem 04:00 rano :-)))
That's all folks :-), checkujte novou bednu III, az bude...
Von byl stejne jako ja uplne namaderu a behali jsme po baraku..ja s fotakem a von takhle, byl i venku. Jeste ze na nas nikdo nevylez, to netusim, jak bych vysvetloval...:-))))))))))))))