Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lsaac Stern - Je to uplne normalni.Tep stoupa,tlak vyrazne klesa(telo se snazi zvysenim tepu vyrovnat snizenej tlak).Muzes ale bejt klidnej.Tep nedosahuje v zadnym pripade takovejch hodnot jako treba pri orgasmu...
Lidi omdlivaji protoze se jim snizi tlak.Proto se to stava prevazne lidem s nizkym krevnim tlakem..Da se to poresit vypitim silnyho kafe pred hulenim a pak uz pohoda....
Jinak tech 130Bpm je prd.Nechtej po me abych nekde dohledaval vysledky mereni tlaku/tepu pri orgasmu.Ale muzu te ujistit ze to bylo podtatne vic nez 130 Bpm..
cactus...to by bylo trochu slozitejsi prijit na to o co de. zalezi co mas v hlave. trava na to jenom pusobi, vrha jiny svetlo...tak byt tebou hledam pricinu, ne v trave ale ve svy hlave. a kdo hleda taky najde. jak casto hulis? no muze to byt i nejaka fyzicka pricina ale spis ne...
mettatron: přesně tak, bereš mi to z huby
žádná droga vlastnost nepřidá, pouze zesílí nebo neslabí
jednou se mi taky stalo něco hnusného, po jednom miniskle !! jsem se na posteli převaloval (pocitově) jako na vodě, chytnul jsme strašného nerva co když sebou seknu, bude mi blbě atd... vylezl jsem z okna, v myšlenkách zápasil s paranoiou (úspěšně ) a v posteli si pustil rádio.. všecno OK, mě nedostanou
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
zasekly mimicky svaly jsou furt lepsi nez zasekly ritni svaly..
flicke...to jsi fakt vylez z okna? ja jsem takle zase lez po skale, uz kdyz jsem sel kolem rikam si to by mi tak mohlo napadnout tam liz a du k ty skale a rikam si dneska spadnu, no jen se takle podivam na zacatek a potom jeste kousek, no jeste tamhle az sem byl nahore
to kamosh ma nizky tlak a kdyz si da poradne doplic tak odpadava, se mu to stalo asi 2x ve skole.....nejdriv smatral rukama kolem sebe a chodil jak kdyby si nadelal do trenek a pak sebou skrabl o zem. Vypadalo to celkem hnusne, ale pak sem se tomu i zasmal. Me se nastesti jeste nic podobneho nestalo.
Problémy s hulením, no po pořádným prdu se krevní tlak sníží na pár minut, a tep vyběhne nahoru, kdo má problémy se srdcem tak bacha...
Ale mám jinej problém - udržet kouř v plících, nemůžu si dát pořádnýho práska, okamžitě mám nepřekonatelný nucení ke kašli, prostě to nedostanu do sebe, jenom po strašně malejch prdech a to skoro z jakýhokoliv matroše, nevíte někdo vo nějakým fíglu? je to horor! zrudnu jak krocan a snažím se to udržet v sobě ale je to na udušení...
Nikomu jinýmu se to nestává? co stím?
to Mandarin: hele, cituju z knihy Marihuana pro zdravi: Nedržte kouř v plicíh příliš dlouho. Pro léčivé účinky to nemá žádný význam. Nejúčinnější vnitřní výměna léčivých látek probíhá okamžitě poté, co se kouř dostane do plic. Bronchodiletační efekt uvolňuje svaly a rozšiřuje bronchiální trubice uvnitř plic, a ty velmi výkonně přenášejí cannabinoidy do krevního systému. Tento proces probíhá uvnitř těla během prvních několika málo sekund, po uplynutí této doby se hladina potenciálně škodlivých látek zvyšuje. Jinými slovy zdravotní rizika, která s sebou nese zadržování kouře v plicích převyšují účinek vyššího vstřebání THC.
Tak... a tím se řídim, a neřešim žádné zadržování. Prostě nadejchnu, vydejchnu... a nepozoruju, že bych takto byl míň zhulenej, než ostatní, co si to držej .. .. a samozřejmě špeky bez tabáku rulezz :-)
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
potreboval bych se zeptat byl sem u doktora protoze sem mel v krvy pred rokem nejakej nalez v moci ale ten nemel s hulenim nic spolecnyho mno a tak sem sel po dalsim roce na dalsi prohlidku no a co se nestalo doktorka vzala do ruky strikacku a vodebrala mi krev ... pak sem pockal na vysledky rekla mi neco ze jeste v ty moci neco mam a ze krev je na nejakejch dvou krizkach(to nevim vo co de) a ze mi zbytek vysledku dojde pozdejc chtel bych vedet co mam cekat ....diky D0g
to Galen Aldaron:
Dík, zkusím to rychlejc, myslel jsem že THC se vstřebává pomaleji, možná se dusím protože už dlouhý léta kouřím tabák, prostě se mi to šprajcne v krku a ani to nenadechnu, bohužel to dělají právě ty lepší modely...
mě docela štve,že vždycky po hulení mám takovej divnej pocit na hrudníku,jako kdybych ho měl vcuclej..a nejhorší je to když běhám,tak to mi uplně buší srdce a ten pocit strašně zesílí..sice se mi to stává málokrát,ale je to dost hnusný..naštěstí je to jen to jedinný,co mi na travce vadí
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
to me se s tim klepanim taky stalo...sedeli jsem s kamosem v parku na lavicce a on mi nabijel jedno sklo za druhym (to jsem jeste moc nehulil) a ja mu povidam asi po druhym skle ...prosim te to uz staci a on na to: nebud sracka ...dame vsechno... (holand).Tak jsem dali vsechno (kazdej 5 skel) a najednou se zacinam trepat jak ratl...(bylo 30 ve stinu). Vedle nas tali nejaky kluci a cumeli na nas ...no ja jsem chytl strasnou stihu...
a jeste jeden zazitek...v praci jsme rozmrazovali lednicky a sli jsem si do satny zahulit ... vratili jsem se a ja jsem zacal ten led odbouravat holyma rukama a mistrova na to "No jak chcete kluci" ... tak jsem chytnul strasnou stihu...nebo borec skrabal brambory a ja na neho pred mistovou vyletel...za proc skrabes ty brambory...(chtel jsem je varit neoloupane) mistrova si o me myslela , ze jsem blb...nebo jsem jel autobusem stal jsem jako jedinej ... a zsusak v hube jak hrom a zdalo se mi , ze na me lidi cumej...a rikaji ...je to fetak...za chvili prestane dychat...no proste paranoidni stavy jak hrom...
a ted vam reknu uplne best zazitek...puvodne jsem to nechtel napsat ale co uz...po roce huleni jsem na 3 mesice skoncil v psychiatricke lecebne...diagnoza: paranoidni schizofreniie rozstep osobnosti...nikomu bych to nepral...proste se najednou probudite na neznamem miste...nevite jak jste se tam dostali ...co jste delali...proste nic...ted beru silne prasky, ale stejne mam hlasy v hlave a paranoiu...stejne jako rozstep osobnosti...vcera jsem sel spat v 8 hodin a rano mi mlada rikala ,jak jsem si to vcera pekne uzili ... na te party a ja si nic nepamatuji...proste nic...rikala ze jsem ani nepil...a uz nehulim od tedoby , co jsem se vratil z lecebny...obcas me to prepadne ...a ja se proste prevratim do te druhe osobnosti...je mozne , ze si nebudu za chvili pamatovat co jsem sem napsal...takze tak... kdo jste videl film klub rvacu vite o cem mluvim... mam i halucinace ...vidim lidi , co neexistuji... jak rikam nikomu bych to nepral...ani svemu nejhorsimu nepriteli... kdyz lezite na posteli ... a vidite jak vas nekdo rozzerava morotovou pilou a vy to mu VERITe tak to neni zrovna pekne... mel jsem STRACH kazdy den , lae ne ten strach , co mate kdyz mate pisemku ve skole , ale strach o zivot... a to je panove adamy ... UKRUTNE...