Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau,mam ty pařeniště z lidlu, jsou za ty prachy ok. Plast je to měkkej, něco jako nanukáč Nízký to je ale sadbovače co jsou v tom jsou taky dost malý. Stejnak, tto větší pařeniště z tvrdýho plastu taky neni extra velký, ale takhle už se bavili nejaký lidi v tom lidlu, když sem to kupoval. To ale jako chcete mít 50 cm pařeniště, mít v tom 2l květináče?? Tady jde hlavně o to předpěstovat si sazeničky, já mam teď 122ks sazenic, to bych si moh do obyváku dát skleník a místo lustru metlu
Ja ty parnicky koupil v Lidlu loni, zivotnost teda nizka (pouze pri mem zachazeni, jinak muze byt mnohonasobne vyssi), na klony to neni ale na predpestovani ze seminek je to uplne OK, letos v jednom mam uz treti tyden papriky a teprve tak za tyden pujdou do vyssiho. MK
Je to sračka, neni to sračka.. ??? Vyplatí se?
Kdybyste věděli o lepšim v týhle cenový relaci tak případně PM
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
mam ho doma, akorat z dealextreme.com a jede slusne, ma tusim minimalne u vlhkosti par procent odchylku oproti jinym, ale tady procento nehraje roli, za ty love v pohode.
medigrower.cz zlevněná semena white widow, mazar a blueberry o 33% a při nákupu nad 2000 kč dávaj semena Jack herrer x Nyc diesel a samozřejmě poštovný zdarma.
Dobrej foliovníček i na chilli anebo auto-flower kyti.
Na zimu spakovatelnej, tj i pár sezon vydrží.
Ještě zkraje týdne měli i foliovník 100/50/100 za 249 Kč, maj ho i na aukru: