Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem dotvořil box a včera jsem zasel 4ks klonů Euphoria. Model jsem si vybral zde : http://www.leafly.com/hybrid/euphoria
Každopádně je to můj první grow a budu rád za Vaše komentáře.
zemina: lightmix
světlo: Son-T PIA plus 150W
box: 50x50x125
ventilace TT125-regulátor otáček mám na cestě
ofuk: PC vent. 12V
osazenstvo: 4x Euphoria
teplota: 28-30C, noc 17-18C.
vlhkost: kolem 35 (což se mi moc nezdá, nevím zda měří měřák z Bauhausu dobře)
ph: kolem 7-7,5 (budu snižovat)
Zasazeno včera večer 27.2.2012. Zalito odstátou vodou. Klony mají zhruba kolem 7-9cm. Svítit jsem začal dnes ráno 18/6. Zakoupeno na zakořenění BIO-ALGEEN-pouze při růstu. Doporučeno v growshopu.
Ted rozprasuji a je to lepší. Každopádně bez regulátoru otáček je to na prd. Odsavam minutu jednou za 1,5 h a klesne teplota z 30 na teplotu místnosti....
Snad zítra dorazí.
Vybojku mám tak 40cm nad kytkou. Je to ok?
A jaka je ta teplota mistnosti? Nemuze to byt tak nizke kvuli teplote pri tme. Ono je dobry tam mit nonstop cirkulaci vzduchu, nevim jestli je to nutnosti, ale myslim, ze je to hodne znat. Ja mam vetrak na minimum nonstop + regulator s termostatem a nastavitelnou hysterezi.
Tech 40 cm snadno si to zkusis, kdyz das ruku nad konecky, musi prijemne hrat, ne palit...na takovy prcky je i lepsi ji ze zacatku povesit o trochu vys, at si zvyknout a pak snizit. Ta 150tka zase tolik neprosviti (kolem 35cm), tak bacha at ti to nepreroste a vcas prepni.
Hoj ja mam 400 W lampu spustenu na nejakych 30 CM od vrcholku ked si vsimnes tu retaz a dole je naj je zaveseny teplomer tak u vrcholku je 24 az 26 stupne tie najnizsie su v strede a po bokoch mam dalsie sativy tie su az na 15 cm teplota okolo 30 sa tam drzi nebal by som sa tu 150 dat este nizsie
tak jsem poladil ph, mám ho kolem 6.
regulátor otáček už přišel, užásná věc. TT jsem dal na plnej výkon a docela solidně mi to ventiluje a udržuje teplotu na 27C. Pacháč homemade celkem slušně šlape.
Fotit budu jednou týdně, ať tu zbytečně nespamuji :-)
Oi hustý prdni přez to nějakou folii (větrající) . Bude to LUXUS! Uvidíš jak se řezance rozjedou...Aluflexka dobrej nápad....
Euforka je supr modýlek , nejde si nezamilovat.
Docela se to táhne , mě to vyjelo tak o 100% však jukni ke mě do threadu. Když to pořádně potuníš tak budeš mít kurevsky kouřitelnej matroš ... Je v poho ji nechat trochu dýl na růstu (já měl cca měsíc a ze 4 kytek , o který sem se nestaral , nerostahoval sem je a každou chvilu sem byl pryč sem vymlátil kolem 70géček).
Každopádně podávej fotoreport.Dost sem zvědav jak ti to pojede...
Zatím zdar
Nobody
problém s teplotou. mám regulátor otáček a aby se vůbec TT pohnulo tak se drží teplota v boxu na nějakých 29C. což si myslím, že je supr.
Když spustím zvlhčovač tak se teplota udržuje na 24C.
Otázka: nevadí ten výkyv teploty? zvlhčovač nemůže běžet celý den z důvodu, že se voda vypaří a nemám možnost každý 3-4 hodiny dolévat. Vlhkost je na nějakých 50%. to je strop. nemohu jí dostat vyšší... kua vyšší!
Díky
vyzerá to good, mám to podobné, tiež 150w ale druhý mesiac kvetu som nahodil 250W. máš dosť nízky box, dávaj si bacha na prepnutie. rátaj, že min. 2 krát sa ti to od prepnutia vytiahne. minimálne 2 krát!
regulátor si mohol mať za 5 eur z kauflandu- normálny zásuvkový stmievač, funguje to ok.
vetrák by som nechal bežať non-stop, teda aj v noci keď aj na minimum ale vetraj stále.
a bacha na hnojenie, máš síce light mix ale prvé dva týždne by som nehnojil vôbec, iba ten koreňák.
hnojiť až tak od tretieho týždňa a začni v malých dávkach tak 30%.
...vlastná skúsenosť, hnojil som už 2. týždeň a jednu som spálil úplne a na ostatných mi schli listy...
tak nech sa ti to zelená, držím palce budem sledovať!
K+
ozaj a lapmu daj v pohode aj 20-25 cm nad vrcholce nič sa nestane ak máš dobre nasmerovaný ofuk.