Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel bych vam ukazat par fotek z me cesty: Indonesie, Thajsko, Bali, Malajsie.
Cele to trvalo asi 3 tydny, bylo to v rijen-listopad 2011 (na fotkach spatne datum)
celkove naklady vam nereknu, neplatil sem to, cele platil tchan, ale bylo to pojaty ze ubytovani v guesthousech nebo levny hotely, ale zase se nesetrilo na jidle, kalbach apod.
Cesta zacala v Thajsku v Bangkoku, pak Indonesie, Bali, Malajsie.
Kdyz se budete chtit na neco zeptat, kdyby vas neco zajimalo, tak napiste...
Tak enjoy par fotek, ktery sem pro vas vybral, snad bude zajem
Zajímavý report, díky za něj. Rozhodně lepší než velkohubé prázdné věty..
Houbičky v Thajsku ?? To jsou normálně k prodeji ? Zajímavé ve světle jejich všeobecně známých drogových zákonů..
Jak to bylo s trávou ve zmíněných zemích. Čoudili ste?
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
V Thajsku je k prodeji snad uplne vsechno Coudili jsme temer porad a vsude, nemeli jsme vlastni zasoby, ale porad nam nekdo nabizel nebo nas zhulil. Huli se tam hodne na plazich atak. Taky na lodich se kteryma jsme jezdili mezi ostrovama, tak jsou tam cernosi ktery to obsluhujou a ty pali jednoho za druhym a kdyz zjisti ze jsi v pohode, daji ti radi pokourit Ale ty nam rikali, ze na lodi kouri porad, ale na pevnine si to nedovoli.
Houbicky jsme taky zkusili, jen tak zlehka (prece jen jsme meli trochu respekt) a slapali pekne...
Travu tam maji dost silnou - narkotickou nas to docela odrovnavalo, ale to bylo asi taky tim nezvykem na horko. Byl tam nejakej holandan (hroznej kokot btw.) a ten porad do nas mastil jak je desnej hulic v Holandsku atak, pak si pokouril od cernocha a sel si hned lehnout a spal az do rana
Super no mi plánujeme s lidma z vejšky v létě Filipíny tak se tak těším. Myslím že sehnat něco prakticky kdekoliv v Asii není problém (i když do Thajska bych to netipl, co vím tak jsou docela přísní no)
netušíš na kolik vás tam vyšla noc v Guesthouse? Právě plánujeme že když budeme na Filipinách tak že bysme se mrkli i nějak vedle . Případně jeslti netušíš která z těch zemí byla nejlevnější ;-) díkec
Omlouvam se, ale opravdu nevim, ja tam penize neresil, ani sem nesmel!
Ale jinak nejlevnejsi urcite Thajsko, tam je vsechno za par a usmlouvas to jeste na min.
Jediny co bych asi nedoporucil je Bali. Ja jsem nadsenec exotickych zemi s bilymi plazemi a tyrkysovym morem, ale byl jsem zklaman. Kdyz se chces vykoupat, tak najednou na tebe vyjede 1000000 surfaru. Neda se tam hnout. Ale zase vecerni popijeni u plazovych baru bylo fajn
Jinak jeste mam nejaky fotky z Noveho Zelandu, tam jsem byl asi pul roku, ale bohuzel jen na severnim ostrove, na ten jizni se chci jeste vratit.
Dale pak Ethiopie, ale to mam opravdu jen par fotek, protoze po 2 dnech sem utopil fotak
Koukám moc pěkný výlet.Tyhle končiny jsou pro mě velká neznámá.Museli ste dávat nějak extra bacha co jíte?Přecejen naše evropský těla moc nejsou navyklý na ty jejich bambusácký bacily...
Měl si čest s místníma prostitutkama?Údajně by každá druhá měla mít penis a pohledem sou k nerozeznání od opravdových žen.Taky je v místních končinách oblíbená kratochvíle znásilňování a proto se holky schválně neholí(hlavně vagíny) a celkově se zanedbávají..Nějaký zk. s tímhle?
Zkusenosti ani moc ne, moc na to nejsem, chodili jsme jen na thajsky masaze (moc doporucuju, je to sice bolest, ale vyjdete jako znovuzrozeni). Ale kdyz sem o tom premyslel, tak ty holky co me masirovali meli silu jako parni valec, coz se mi moc nezda, takze mozna to chlapi byli
Jinak to ale poznas (kdyz teda nejsi moc) jsou videt ohryzky. Ale taky to neni pravidlem, nektery muzatky jsou opravdu nadherne zeny a mas na ne zalusk, ale bohuzel maji bouly v kalhotech. Kamarad mi daval radu, donut ji se zasmat, pak to poznas 100%.
Co se tyce jidla: ja osobne sem mel velky problem, protoze ja nejim houby, ryby, sea food apod. a to tam je samozrejme hlavni surovina. Ale takhle dobry upravy kurat sem nikdy nejedl!!! Taky sem se premluvil a snedl sem steak z tunaka a to bylo taky fajn, ale bylo to tezky to do me dostat
Taky se tam hodne ji smazeny brouci, cvrcci a podobna havet, to ja proste nestrcim do pusy...