Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo ty sou supr ale fajn je dat takovej "fetovaci" den/pulden a byt celou dobu nonstop v prdeli-treba na chate u vody a k tomu kopana ale bohuzel se to da provozovat jen kdyz je dost huleni
Mna tiez dost jedenie stlmi, lebo potom namiesto toho, aby som si ten stav uzivala, mi zacne byt blbo z toho vsetkeho, co som zozrala a to sa potom daju uz robit len dve veci: 1. ist spat 2. znovu sa riedne nahulit (aby to pomohlo traveniu)
Takze urcite je lepsie hulit niekde, kde sa neda dostat k prilis velkemu mnozstvu jedla...
A uplne najlepsie je nerobit to, co sa mne pravidelne stava a to, ze ked sa prezerem niecoho sladkeho, snazim sa to stlmit tym, ze si dam nieco slane, no a to potom zase tlmim sladkym a potom som proste prezrata jak prasa....
to já jsem si jendou dělala následující: osmažila sem cibuli na pánvi, k tomu sem nakrájela syrový brambory a smažila a smažila...pak jsem to opepřila, osolila a podlila vánočním vínem(ještě tam zbylo od vánoc)....no a jak mi to chutnalo!
to jednou takhle spálený přijdu k počítači, beru si sebou půlku vánočky, sednu k fóru a za 10 minut vánočka fuč a toho sladkého co sežeru, hrůza
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
joo joo to sem si maximalne pochutnal na rybickach v reckem oleji prikusoval rumenky a doplnoval jabkem; no ty rumenky sou desny sou sladky az humus ale musim je porad do te tlamy cpat;J
je hrozná,žeru vše,a ty chutě..Když mám plnou hubu něčeho,teprve pak cítím jak to vůbec chutná, jedna potravina jest v každé části huby jiná...už se mi taky stalo,že jsem jedl chleba,špek,hořčici a chutnalo to v určité chvíli jako šlehačka, že by chyba v matrixu ?....
Oblíbila jsem si : uvařit silné kafe,turka,preso,mám rád Segafredo, osladit,pokud se mi nechce zasrat preso, tak přecedit do jiné sklenice,rozmíchat se smetanou a přidat hafo ledu..brčko...ono se to asi i nějak jmenuje..Ty hospodské sračky z práškového kafe mi nějak nelezou..
Naposledy upravil gustav makovec 25-09-2005 v 22:14 PM
Zkuste rohlík s máslem a medem, na to plátek šunky... Ale nesmí se dát ani moc medu ani šunky, aby to bylo vyvážený...
Dobrý je hodit na pánev cibuli na kostičky, osmahnout, přidat jabka (já dával kostičky, ale nejlepší je bude asi nastrouhat) jitrnici nakrájenou na kolečka a hotovo... Je to mnamka a docela rychlý...
naky lidi dovedou sezrat pekny cloumaky jak ctu....
skusiliste cerveny duseny zeli s tatarkou ,rizkem a vosmazenym toustovym chlebem na rumu? ne? to by slo hnedka ven :]
ked sem zhulenej a mam hlad, tak sem porad stejne vybiravej....