Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky by se jim nic nestalo kdyby za to jak tu většina národa trpí nám aspon k té zvýšené dani povolili legalne par rostlinek doma nebo na zahrádce pro vlastní potřebu... Hned by se dalo legálně a za hubičku cokoliv pořídit třeba i semena v baumaxu ale to už sem asi ve sci-fi. Pořád si tu nepřipadám jak svobodnej člověk co si sam nemůže vyprodukovat něco co má rád a baví ho to a nikoho tim neobtěžuje.
Co sem četl, tak těch firem by mělo být 1 až 5 co dostanou licenci na 5 let.
Byl tam rozhovor i s hempointem který se vyjádřil že do toho nejdou.
Z článku mě zaujalo to že se ale bavili o sklenících né o umělém osvětlení.
Vládní agenturu budou hlavně zajímat co nejmenší náklady za jedno gé které by mělo být levnější než dovoz z Kanady Izraele či Holandska.
A jako třešnička na dortu přátelé se o tuto lukrativní zakázku pokouší i náš velice známý a oblíbený bývalý ministr vnitra Ivan "Íčko" Langer.
Kde šlápl tam tráva 3 roky neroste ,-)
To s tim Langrem jsem cetl taky. Taky se suska, ze to budou dve firmy. A podle me se do toho sere i kolibrik Bem, s tou jeho slavnou drogovou preventirnou. Uz ted si sijou vyberko na miru. Normalni clovek, i kdyz ma know how, prostory, dokazal by i zainvestovat, tak nema sanci, protoze zvirata s konexema citi zlatou zilu na 5 let. Je to hnus, ale je to tak, proto budeme poslusne ovecky a budem jezdit na 6 do fabriky, aby bylo na zradlo a kde slozit hlavu.. A taky aby cigosi meli za co bubnovat na matech To jsem zas trochu ujel, uz se tomu jenom musim smat
Jj, také mám z dobrého zdroje, že už se to šije na míru. Zpracovává to Czech Invest podle naprosto přesného zadání - notiček..
¨Co jsem se tak bavil, tak lékárníci i pacienti by samosebou kupovali - když to přirovnám - voňavá domácí rajčátka v Bio kvalitě za cenu umělohmotného polystyrenu z Tesca a to ještě za stejnou cenu. Leč mají smůlu
Já jen doufám, že lidi nejsou tak blbí a vědí, že za to, co si koupěj v lékarně na měsíc, za to si vypěstují na 10 let léčivo
Abych jen tak neplácal, vozit se to sem bude z Izraele, jinak to "legálně" (prý) nejde. Zpracování výběrového řizení má eliminovat vlastně veškerou konkurenci, která by o to teoreticky měla zájem.
Myslím že my tady jsme z kola venku už nějakej pátek