Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám jednotrskový žhavicí a nevyměnil bych ho, měl sjem i se dvouma ale ten je rozmlácenej (pujde na spešl šalvějový bong )
ad plnění.. pokud máte kvylitní plyn vydrží dýl, a předtím než někam jdete obrátit lahvičku... to s enaučíte hned
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
OMFG..
u rákosníků za pádlo, v tabáku od 100,- výš... projdi se po tržišti a určitě si vybereš
# SpudGuns # OUT07?? #
He pánové žhavící jsou sice nejlepší, ale poví mi někdo jak se plněj? Po tejdnu v něm dojde šťáva a když ho doplnim plynem (plyn do standard zappů) tak prostě už nemá takovou sílu a hned je zas prázdnej.
no já mám jednotriskový
je to masakr, dá se dole regulovat výkon.
Už jsem ho ale byl 2x reklamovat.
Asi je to plynem, použil jsem ten laciný a asi ucpal trysky...
Jinak je to puvodně zapalovač na klasickou dýmku, ale na tu se zas tak moc nehodí protože spaluje hlavičku.
na tryskáče je dobré si pořídit lepší plyn, např Ronson (u rákosníků za 70 peněz), je čistší a rychlej se vypařuje
někdy sice funguje i obyčejný plyn, ale nechytá to s ním a chcípne i když je nádržka skoro plná
# SpudGuns # OUT07?? #
Potvrzuju že na odpálení bongu je nejlepší ona tryska, ale jak sem slyšel o to spalováni THC tak sem rád že už dlouho používam to samá co tu hesky vyfotil Jahůdka, jen asi lehce odlišnej model,,,na bongy můžu doporučit, poněvač je jek je vidno prodlouženej tudíž nemusíte strkat pazoury až do kotlíku,,,,,komfortní manipulace...
Jinak mě dost zaujmuly ty švajcarský armádní, až nebudu mít co s penězma tak pokoupim...
někdo se tu ptal kde koupit v praze tryskovej anebylo u odpovězeno jinak než u východních obchodníků,,,já radim pokud chcete ušetřit trafiku na M-Želivského hned u výlezu v pravo za rohem, maj tam mimo jiné různý jiný kuřácký a huličský propriety za heský ceny...např onen voheň tam stojí pouhých dvacet peněz...
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
Osobne povazuju za nejlepsi zapik pro hulice Clipper - je to sice zapik, ale ne jen tak obycejny , diky svoji funkcnosti je naopak velmi neobycejny . Nabizi totiz nejen funkci obycejnyho zapaleni, ale jde z nej - bez uniku plynu - vyndat tycinka s kaminkem (viz. foto), ktera je pak idealni pro pechovani obsahu pri baleni speka. Mam pocit, ze je to tak dokonce za tim ucelem vyvinuty...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
A co rikate na podpalit si svickou?
ve Spanelich napr. rikaj, ze to prinasi smulu... tak nevim, radsi to zkouset nebudu
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!