Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Novota zajímá mě pohlaví týhle kytky.. na fotkách je detail výrostku u nedávno zatřiženého stonku...
jaký myslíte, že to je pohlaví??
Ma to dva bile vlasky? Je to samice. Nema to dva bile vlasky? Muze to byt cokoliv.
Sar - na tyhle fotce to je zrovna dost blbe poznat, kazdopadne samce je lepsi znicit, jelikoz "presunout nekam stranou" je zavadejici, protoze samec dokaze oprcat kytky v okruhu min. 200m rek bych, spis vic... ja samce nicim rad
tak včera sem na samicích objevil koule a pyl mam to už měsíc přeplý na květ sem nasranej já tam musel nechat po selekci hermáče svítím šestikilem chci se zeptat má cenu na to svítit? Bude z toho něco?
Mám tam WW a B-52.
Custe, hele sem davam jedno foto me rostlinky, ale jsem ted z toho vedle protoze mam asi 6rostlin a vsechny jsou baby, ale tohle je nejaky divny, rostou tam asi seminka, takze hermac...myslite ze je to hermac?
1) Jses si jistej,ze se z toho klubou seminka?
2)Vypada to normalne,na te fotce nejsou videt zadny koule.
3)Jestli je to outdoor (ale asi sotva co?) a byli to seminka muze se ti to sprasit s nejakyma samcema od nekoho jineho.
NIC HERMACOVSKYHO SEM NA TY FOTCE NENASEL
vubec to nevypada jako hermac, to bys poznal hned podle kouli jinak nektere modely muzou budit, ze to vypada jako by tam byly seminka, ale je to pouze dojem..trebas takhle dost podobne vypada Love potion...
Existují i tací, kteří si myslí, že můžeme žít bez rostlin. Takže problém, kterým se zabýváme je velice naléhavý. Dale Pendell, Pharmakopoeia
Jo jo, taky na tej paličce nevidím žádný koule. tak zkus urvat pár pestíků a kouknout se dovnitř.
Jinak už jsme taky viděl kytku, co měla mrtě nafouklý pestíky a vypadalo to jako, že jsou tam semínka, ale nene