Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už se to u mě začína stavat pravidlem jen ted s jednou vyjímkou konečně přihodím i foto mého problému a problém je takoví zase v začátku tedy tetokrát to nežloutne po radách mnoha groweru jsem zakoupil 400w MH a pomohlo nežloutne i když přetím to upně nebylo tím že jsem neměl MH ale už víme čím to bylu nekde ten threand tady určitě je no a ted k tomu novému problému jde o to že asi před 7dny jsem dal kytky pod 400wMH a po těch 7dnech jim začali ukrutně červenat a tvrdnout stonky ty stonky jsou tvrdé jak svářecí dráty nevíte někdo čím to je nehnojím kytky jsou v hlíně + perlit nic víc nic mín teplota cca30C světlo asi 45cm nad vrškem kytky děkuji za rady a na vaše dotazy rád odpovím
Hoj hary! Nejsem si jistej, ale snad nedostatek fosforu. Mělo by to tady někde být.Měl jsem stejnej problem a začal jsem kytky krmit SuperVitem, Bio-algenem a Phytaminem a v poho.Jiinak vítej do klubu MH
Naposledy upravil czechglock 25-04-2005 v 16:42 PM
tak kdyz uz jsme u toho.... mama tak stejne vleke dorostle kytky jako ty jak na nich uz poznam ze jsou to samicky ???? diky - kolik kytek muzu hodit do HPS 250w ??? zvladne 10kytek ??kdyz budou uplne nasobe ?? (vedle sebe na tesno)
jo to já vím ale tenhle model nejedu porvé a pod sodíkem mi to nědělalo a ten stonek je tvrdej tak divně prostě vím že když se kytka rozjíždí je spíš stonek dužnatý a krasně zelený ale taky si vzpomíná že mi to občas udělali kytky když jsem je dával z matkárny v létě na balkon tak to možná bude ostrostí nebo změnou světla ale nevím to jistě proto jsem chtěl poradit ALE.......KDE............TY..............STARE............ČASY...............JSOU
moc to z těch dvou fotek nejde poznat že jim něco je,ale můj osobní názor je že jim chybí hnojivo.nechápu proč to nehnojíš taky mi moc hlava nebere že jsi před nedávnem sklidil docela v pohodě GWSto si taky nehnojil?ty žraloci vypadali jako pěkně živené?jestli nechceš aby ti umřely na podvýživu tak je určitě začni co nejdříve krmit
jinak držim palce a brzy se ti ozvem.
Tak přesně tak vypadají ty Hawaiie,Hary.Akorát že maj ty tvrdý stonky(fakt tvrdý)odspodu a to co narostlo u mě po zasazení už je takový dá se říct "normální".Taky se mi jedna z nich roztrojila! a to absolutně bez zásahu.Tedy myslím jako že jsem to nestříhal nic a najednou blik a tři větve.Nemůže to být GENETIKOU?Taky jsou ty nově narostlý stonky z části třeba jakoby placatý,no já osobně jsem ještě takovýhle kytky neviděl a snad už neuvidím.A co růst Hary,rostou po "zdřevění" normálně nebo se zastavily?Už se konečně vyser na tu po.....u hlínu a dej si tam hydro.Bůh ví co je v tej hlíně za bordel a ten tam může bejt i kdybys ses snažil sebevíc.NAkonec jen bys na tom vydělal,myslím že s hydrem je mín práce a hlavně starostí a problémů.A roste to rychleji...
Jestli chceš klidně ti to namontuju
Říká se že to může být nízkou teplotou.-> teplotní šok.
Já jsem nedávno rozjížděl CD a 3 ze 6 kytek mi to udělali taky,nevěděl jsem taky co s tim,nechal jsem to,po delší době se ukázalo že ty se stonkama dočervena byly spíš SAT Pheno .
Když by to bylo něco ohledně prvků tak by se ti to projevilo přímo na listech né?
NO a zmizely vám ty dřevěný stonky potom co jste začali hnojit?Ptám se proto že já je mám napůl dřevěný a napůl normální.A to tak že ta dřevěná půlka je dole a z toho roste nahoru normální stonek.Akorát je ten růst dost pomalej a já mám obavu že tou dřevnatou částí nějak jakoby nechtěj procházet živiny,nebo přesněji spíš váznou.Může to tak být?Podle vás samozřejmě
no nevím čím to je ta kytka na obrázku je MOTHERS FINEST (zdroj MAHARSI) takže genetika OK a vedle mám stejně velké GWS a má ten samí stonek to samé zbarvení teplotní šok by to mohl být jen jsem si dnes všiml že to mají jen ktky které byly starší a trochu předpěstěné cca 3týdny a mladé řízečky to nemají a ještě jeden poznatek mají to kytky co jsou přímo pod světlem a nevím rady typu začni hnojit v hlíně a hned od začátku to není dobrý nápad nikdy jsem tak nečinil ale zkusit to moho proč né ale spíš bych to viděl na teplotní šok nebo ostrost světla no uvidíme co společně vymyslíme
tak jsem to vyřešil závěr= teplotní šok kytky na kterých se to objěvilo byly 3týdny pěstěné pod zářivkama a když jsem je dal pod sodík400w tak se to na nich objěvilo a na ostatních mladých kytkách ne takže to co jsem předpěstil a chtěl mít rychleji rozjeté kytky se ukázalo jako chybné protože ten tvrdý stonek kytky velice spomalí a jedna to dokonce ani nerozdejchala jinak ostatní už jsou v pořádku a ted jedou už stjně jako ty maličký
Prosím pomožte,
snažil sem se hledat,ale nenašel sem nic konkrétního. U pár kytek mi začli žloutnout listy...hoodně a ma ještě takovej načervenalej stonek...červeny svisly pruhy.
Kytce už najeli malý paličky, na rust sem měl Krystalon Start a na Květ jedu Krystalon Květ/Plod
Nepřehnojuju..zalejvam tak jednou za 3-4 dny. Pudu sem nanosil svojí.
Světla maj fakt hodně.....toho bych se nebal. To že hnojim malo mě napadlo.Ta orignál puda co tam byla je fakt na prd. Něco sem navozil,ale přecejenom z toho nemužou žít furt. Skusim jim dát víc "papání" a uvidíme.
Já bych to zase s tim krystalonem tak nepřeháněl,nevim kolikatinásobnou dávku toho dáváš ale po třech,čtyřech dnech se mi to zdá dostačující.Já bych asi dal taky na tu dešťovku,určitě bych to zkusil cavec a hodně zdaru
ja mam Babble Gum a delalo se ji uplne to samy ma cerveny pruhy na stonku(bych rek ze to je odrudou takze v poho o to se nestrachuju) ale jak zacali zloutnot listy tak sem to mel tim ze bylo malo zalito pockal sem si na vydatnej dest zluty listy sem ustrihal a kytka je v poho tak bych rekl ze musis pockat na vydatnej dest a staci to
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.