Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak dalsi upload fotek a dalsi blba zprava-kytka v kyblu je hosan, takze zbyva jedna kytka, tenhle rok bude sklizen jak krava je zacatek zari a HH stale nekvete, jen mohutni. uz je vyssi jak ja a stonek ma taky luxusni-viz foto.
zdarek! tak jsem pridal dalsi fotky tentokrat balkonu, kam jsem presetehoval chudinku durbana abych mel jistotu ze pri ty letosni smolny sezone sklidim alespon na ochutnani. kyti se celkem dari, hezky kvete, posudte sami.
Jen mam takovy problem se skudci.(?) Kytku mi napadly trasnenky, ktere se vratily behem prestavky v postriku Bioolem (jinak zafungoval dobre, dneska jsem je objevil tak vecer dostanou nasup ). Ty me ale tolik netrapi jako nemoc kterou si durban pritahl asi zvenku, napada hl.listy ale i stonky. Listy postupne zloutnou a umiraji, objevuji se na nich hnede skvrny a listy naomak "zdrsni" jako struhadlo (nevim jestli to ale nesouvisi s jejich vysychanim). Take mi bylo podezrele ze kytka v noci "neschlipne", proste neda odpocinout listum ktere jsou i v naproste tme nasponovane jako kdyby prijimaly svetlo. Podivejte se na fotky, jedna je jeste ziveho listu na kytce kde se to rozjizdi a druha uz uschly list ktery upadl.
Ježíš - Pokavad to jsou opravdu trasnenky tak nevahej a kup ty predatory alespon na tu balkonovku.Urcite se to vyplati.A muzes to aplikovat rovnou i na kytky v byte.Je toho za 2 kila hromada asi na 50m2.Zabira to na 100 procent.Ja je s tema parazitama totalne zlikvidoval,takze spokojenost.Zkousel jsem to i bioolem a ten moc nezabral,anvic pokud to s nim udelas v pozdejsi fazi kvetu,budes ten olej hulit a bude to hnusny.
na pristi rok urcite poridim predatory, pokud je budu potrebovat ale ted uz nemam prachy ani se mi na ty zbytky nechce plytvat. zkusim nestrikat na palice a pak to pred sklizni parkrat striknout cistou vodou, neda se svitit. nenapada vas co je ta druha choroba zac?
predátory...někdo tady shání predátory? hehe...psals v threadu čorky,že ti křovinořezači zaházeli kytku...tak bych řek,že máš pohodu teď,páč jsem dělal chvilec v lese a jestli to vyžínali jednou,tak podruhé už tam rozhodně nepáchnou.nejdřív na jaře.jinak..nevypadá ti to zle.k+
ja vedel ze se ozves no ono to tak uplne v lese neni, v praze ze.. takze jisty neni nic. ale poziivni je ze z te skoro dvoumetrove kytky se vyklubala samice, takze uvidime kdo bude rychlejsi za k dekuji
Ahoj! Tak po dvou tydnech prinasim nove fotky z balkonu. Kyticka pres plisen (?) zacala krasne zvetsovat paldy, ale jen tyden a nyni se zase zarazila, vubec nevim co s ni, skosit je podle chloupku jeste brzo. Vubec neroste, ani chloupky nehnednou, vsechny listy ma podivne zkroucene, jedno jestli je tma nebo prazi slunicko. Zkousel jsem nezalevat, pak zalevat, nijak nereaguje. Jeste ji tam necham do konce mesice a kdyz se nic nezmeni zkosim. Neni prekrasna? A nadherne diskretne voni
Houhouhou tak Hollands Hope pekne kvete, hazim fotku vrchni palicky. Celou kytku vyfotim az za tyden, byly vedra a kdyz jsem prisel byla cela zchlipla. Stay tuned!
tak jak se vam libi? prisel jsem tam dnes po skoro dvou tydnech a celkem me (prijemne) prekvapila. segra navrhuje at ji zachovam misto vanocniho stromku cheche. co myslite stihne to nejak inteligentne dokvist? pripominam ze se jedna o hollands hope, ktera je slechtena do studenejsiho podnebi. piss
Zdar a silu! (najdes v syru! ) Tak durbanek to vcera vecer schytal, vyrval jsem ho a uz odpociva v pokoji (ve sklepe). Je mi jasne ze by mel jeste minimalne dva tydny dokvist, ale uz tri tydny trval problem se zaseknutim kveteni a jak vidite na prvni fotce prestoze byl podepren uz ani nemel silu stat "v pozoru". Jsem zvedavej jestli to bude vubec zhulovat, tak 70% vsech chloupku bylo jeste bilych ..co se da delat, necham se prekvapit.
Jinak musim pochvalit genetiku nirvany, nevydrzel jsem a ustipl jsem malou nedozralou palicku z HH a rano to zkouril. Po chvili slusny euforicky stavek, velmi energicky a vesely. Tesim se az (jestli) dokvete
sacrebleu! malem bych zapomnel-srdecne diky za kacka!
Mám dotaz k tý druhý fotce:Chápu dobře, že to takhle sušíš?? Jestli jo, tak děláš velkou chybu. Kytka při sušení potřebuje být na dobře větraném a provzdušněném místě a pokud je zabalená v novinách, tak to není asi zrovna ideální, spíš je to na h***o. V lepší variantě si z hulení, které mohlo být vzhledově krásné a mít výbornou chuť, uděláš seno a v té horší to může úplně zplesnivět...
Hmm zajimave. Vis ja bydlim v panelaku a tady najit slusne vetrane, suche, temne a zaroven chladne misto moc dobre nejde. Ty noviny jsou tam aby se alespon trochu minimalizoval smrad (dneska jsem prisel do baraku a prestoze je to ve sklepe za dvema zamcenyma dverma krasne to vonelo az do nejvyssiho patra, doufam ze tu neni nejaka sojka praskacka). Pokud bys mel lepsi napad jak to skladovat za stavajicich podminek, sem s nim!
Zdravím, spasiteli..
Obě kytičky na mně udělaly velký dojem, ta balkonovka byla fakt hezkááá...
K tomu sušení, naprostej souhlas s Panem Kerem, ty noviny fakt nejsou dobrý. Neznám podmínky ve vašem sklepě, ale teoreticky by tam mohlo být největší vlhko v domě. Vzduch logicky stoupá nahoru do celýho baráku.. Není divu, že si tu vůni užívají i sousedé..
S těma místama na sušení: zkusil bych se domluvit s kýmkoli, kdo má možnost kytku ukrýt na půdu, případně má velký byt s nějakým šikovným kumbálkem.. V úvahu připadá i nějaká chatka, chalupa.. atd.. Určitě bys mezi svýma kamarádama našel někoho, kdo ti pomůže. A cesta i třeba někam dál se kvůli kvalitnímu usušení rozhodně vyplatí..