Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 20-04-2006 v 20:23 PM
belladona: no dal jsem zatim tak nejak vseho vsudy 2 brčka....po prvním jsem byl velmi zklamán, myslivše že se třeba pozvracim a tak...a ono nic.... ale vůbec nic....známej mi musel asi desetrát zopakovat 4místné číslo nebyl jsem schopen si ho zapamatovat...potom takhle cekame u auta na dalsího-ridice(a majitele) a najednou koukame na neco na zemi (resp.bicyklu) a ten řidíč najednou z ničeho nic je v autě-nastartováno-a couvá ne? vůbec jsme ho neviděli-neslyšeli-zaujeti pneumatikou na kole...a pak jsme se tak nějak rozdělili....sem jel na kole o kus dál (skoro krokem...nemohl jsem šlapat ni po rovince...)....pak uběhli cca 3 hodiny....stavil se nejmenovaný člen (co jede to samé ale v bubláku)...tak jsme si vymenili vzorky...ubalil jsem brcko...a chtě jet na kole cca 2km z kopce nešlo........to bylo cca v 18hod....pak už jsem nehulil (obyčejně tak 2-3 stihnu nejdu-li do hospody)....
imho. je tam prostě značnej nedostatek () CBN...takže absolutně žádný únavy...návaly...teda po prvním brčku....to druhý zasejc bylo jinčí...říkám sundalo mě to z kola (na půl hodky)
no...už to mám zvážený mokrý... a zatíím neeřeknu
upgrade fotoz:
foto1: celek s PET (1,5l) flaškou
foto2: celek s PET
foto3: elektrokultura detail
foto4,5: elektro
foto6,7,8: bez elektřiny