Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no na usporky to wypada dost pekne.
Wždy sa mi pačili podobne mini-produkty.
Pekne,stači to už len krásne dotiahnut dokonca.
držim palce.Taq zdar a k+ 4 U !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Zdar Sudo,
No ja by som ti odporucil ciez nejaky final....Co sa tyka toho kosenia, kontroluj chlpky! Pri usporkach to dozrieva o dost neskor, lebo to nieje to prawe orechove, viem o com vravim ;+) A kristalon nema rada moc rastlinka v kvete, stalo sa mi ze zacala rast a predlzovat palice ---- neskorsi zber....Inak drzim moc palce mini projektom, cize aj tebe Vypada to pekne !
Niekde som tu čítal, že popol z 20 cigariet na 1 rastlinu.
Bolo to tu dosť dávno a chcel som to skúsiť. Podľa mňa to pomohlo.
Na silvestra som to už skosil a suší sa to.
Já sypu ke kytkám popel ze dřeva. V popelu je fosfor, draslík a vápník. Normálně se dává na kompost a jsou v něm živiny, co si tak kytka vzala z hlíny, kromě dusíku, kterej shoří.
Co takhle nové fotky? Chtěl bych vidět jak jsi na tom. Mě se stala přes svátky nepříjemná věc. Nevim jak se to mohlo stát, ale jdu sse asi po pár dnech podívat na kytičky. měli zrovna prosychat tak jsem tam dva - 3 dny nešel. A co se děje tma. A přitom by mělo být světlo. Tak jsem šáhnul na časovací hodiny a světlo se hned rozvítilo. Špatnej dotek nebo co. Kytky už se nevzpamatovali takže sem to musel skosit. Někdy jsem o tom dám thread. Jelikož to nebylo zflushingovaný tak to chutnalo po hnojkách a jelikož to byl nějakej super truper blbej outdoor noname tak mě to skoro ani neskouřilo, bylo toho tak na 2 jointy z každé kytky! Celkem sranda, ale na tož že to byl první grow a v tak strašnejch indoor podmínkách jsem byl spokojen. Pod úsporkama to je hlavně pro radost než pro hulivo...