Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no a mam to, nepodarilo sa mi tie fotky dať do noveho prispevku ale dals som ich do prispevku ktory som už mal napisany.... tak čo vi na to? - viem, že je to asi biedne ale pokusim sa s tym niečo spraviť..... asi čo chvila zastrihnem ten skušobny rizok - nad 4 poschodim - chcel som nad 3 poschodim ale aspoň bude viacej konarov... (((:
teraz nad nou svietia dve 18 W žiarivky a dve take maličke /asi 25cm/ dlhe žiarivky /o dosť tenšie ako obyčajné/ asi 8-10W.
rastie to celkom dobre - možno tam potom kupim tie philips trubice čo ste mi spominali..........
este stale som nezastrihol vrch rastlinky - cakam kedy sa 5-6 poschodie viacej vyvinu....
dolne 4 poschodia tlacia nad listami vetvicky tak som z dolnych 3 poschodi odstrihol listy - tie velke čo vychadzaju priamo zo stonky.... dufam, že som zlen neurobil - chcel som aby tie malicke vetvicky mali vaicej svetla....
A mam jeden problem - ked je svetlo zapnute tak ma rastlinka pekne nasponovane listy - trosicku natianute do hora..... a ked je tma - svetlo nesvieti tak listy dost klesnu - niezebi to cele nejako brutalne zvedlo ale listy klesnu....... neviem preco to robi...
- musim si pozicat znovu od kamosa fotak aby som to vsetko nafotil - uz aj môj box a aj "zelenu" ako vyrastla....... (:
budem tejto matke urobit do tohoto boxu uz asi pachac - nedavno som rozobral stary nepouzity filter z plynovej masky - taka ta komunistycka gumena maska.... nebolo tam toho az tak vela ale trochu tam toho bolo - zvisok dokupim - skusim akvaristycke potreby..... dufam, ze to nebude az take drahe........
vlastne uz som ten pachac zacal vyrabat - potom dam aj z toho foto.....
sehnal sis aktivni uhli? v groshopech ho maji za cca 150kč a to je hafl, Pokud budes mit zajem tak se ozvy v threadu aktivni uhli nebo ja to mam v odkazu SHANITE aktivni uhli?
dobre, uz som spravil skusobny klon - v nedelu som ho odfikol dufam ze sa chyti. Necham ho tento tyzden zakorenovat, buduci tyzden rast, mozno este nieco navise a potom ho prepnem 12/12
Len nech tomu nenarastu gule.....
sakra nevadi, ze je ten klon strasne maly?
Ked som ho odrezal tak mal asi 7 cm a asi 2-3 poschodia:
z prveho poschodia som dal prec listy, z druheho som dal prec jeden list a druhy obstrihal tretie poschodie ma take malicke, nie celkom vyvinute listy - tie som nestrihal..... Teraz to asi bude chvilku stat /zakorenovat/ a nebude to rast aspon tizden, ze? Nechcem kvôli tomu malickemu klonu startovat 400W sodik - nestaci ak budem svietit 4 x 18W cool white žiarivky - 60cm ??? na tom mi to asi moc nevykvitne, ze? mam aj elektroniku na 70W sodik - ale musim kupit vybojku.... mam kupit alebo mam to skusit na tych ziarivkach???
a este ku tej matke /dufam ze to bude matka/:
ma 4 poschodia a z kazdeho trci konarik /8 konarov/ kazdy konar je uz zastipnuty po prvom poschodi len horne 2 konare po druhom poschodi.... asi som to trosku posral - odsekal som listy co vychadzali pod tymi konarikmi - takze teraz vyzera strasne uboho - jedine pôvodne listy /tie co vychadzali z hlavneho kmena/ som nechal len pod poslednym poschodim.... Takze teraz ma 2 velke listy a vetvicky.... Asi som to cele posral, ze? ako to mam napravit?? a ako sa mam o tuto mamicku starat dalej??? prosom nejaku radu..
No,ja som niektoré malé kytičky oholil tak,že mali len hlavnú stonku a malinké zárodky nových lístkov a v pohode rastú.Mali už ale nejaké korene.Žiarivky Ti na ten rast stačia,na kvet potom šupni sodík.Teraz si nie som istý,akú radu potrebuješ?Ideš z toho robiť matku?Keď chceš,len aby to ukázalo pohlavie,sodík tam ani dávať nemusíš.
Ty listy byla podle me chyba..ted jsi to cely zpomalil.Jinak muzes ufiknout klidne matku hned za 1 patrem (nechas samozrejme ty 2 velky listy.Pak ti vyrostou 2 vetve a ty ustrihnes zase za 1 patrem.tam vyrostou dalsi vetve a ty ufiknes zase za 1 patrem a tak porad dal.Klony ti pribejvaj geometrickou radou. Listy alespon ja vzdycky nechavam bejt..Pokavad davas rizek do RW nebo kamkoliv jinam staci aby mel 1 patro,ale mel bys na nem mit alespon 2 listy nebo uz videt zarodky 2 novejch vetvicek.Vrcholovej rizek by mel mit patra alespon 2..
-Tohle neni nejakej vseobecnej navod kterej by se mel podrobit kritice..Takhle to proste delam ja...
V poslednom obdobi som tam len pridaval ziarivky - mal som tam na zaciatku 2 x 15W potom som pridal 2x18W, teraz som pridal 2x15W... vcera som pozeral teplotu - bola 30,5 tak som odpojil tie 2x18
ostalo tam 4x15 = 60W to by zatial na matku a ten skusobny klon stacit malo.
necham z toho klonu vyrast taky minikricek a potom ho prepnem - necham ho este 2 tyzdne na rast.
Inak ta matka bola najprv /ako semeno/ sadena do takeho malickeho raselinoveho /alebo nejakeho takeho/ kvetinaca a to cele som aj s tym kvetinacom /raselinovim/ zakopal do normalneho väcsieho kvetinaca.... Nemalo by vadit, ze je tam aj ten mensi, ze? - dufam, ze to prerastie skrz ten raselinovy.
Dobre, uz nebudem strihat ziadne listy - chuderka ma len 2 tie obrovske listy co rastliz kmena ale za to ma 8 vetviciek a z nich sa tlaci 20 malych minivetviciek - na 3 poschodiach som vetvicky stipol po 1 poschodi a na tom stvrtom poschodi som vetvicky stipol po 2 poschodi - tak je to dokopi 20 novych /mini/ vetviciek - ked sa mi podari tie stipnut tak ich bude spolu 40 ((((: ak sa zadari a je to samica tak to bude pekny zivy plot (:
Som zvedavy, ze ked ma prestane bavit tento model a zozeniem si iny a tento prepnem taky rozvetveny na kvet tak co z toho vyrastie (: - to bude krovie - velka palica tucna
Ako davate do prispevkov tych smajlikov - nikde nevidim okno kde by som ich nasiel...