Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2luckyBOB : Díky,kámo... No a srovnání OBčka a Belly? Oranž výborně roste ve všemožných podmínkách,nevadí mu výkyvy pH a EC,je takový houževnatý - odolný,tvoří komínkovité vrcholovky,nicméně nemá moc extra výnosy (povedlo se mi maximálně kolem 50g na kytku)má citronovější vůni a zhuluje jemě,do přemýšliva.
Bella je trošku (víc) náročnější na podmínky než OB,dá se snadno přehnojit a je náročná na přesné pH,tvoří mohutné a velmi tvrdé vrcholovky plné silně aromatické pryskyřice.Výnos nevím - ještě není skoseno a usušeno - ale podle oka počítám cca 65g - 75g na kytku,ne li více,čili výnosově se zdá velice dobrá.Ochutnával jsem kousíček a zhuluje hodně příjemě,je to silné kouření s plnou chutí a mírnou expanzí v plicích.
Závěrem - je těžké tvrdit co je lepší,ale asi bych dal celkově více bodů Belle...
K vlhkosti - přes den okolo 35% , v noci přes 45% - nedá se nic dělat,odtah jede naplno a s přídavnými odtahy nejde spát...
Zatím čus...
koukám,že tu píšeš,že sklízíš kolem šedesáti g na kytku a já sklízel i v hlíně 80 na kytku a nebyli tak nádherný jako tvoje,ale měl jsem je větší,ale spíš co se týče výšky.Na bubláku mi papája hodila skoro 150-byl to větrák,ale pořád se bavím o kytkách,které měli 70 čísel nejméně.Nebylo by fajn nechat kiti víc vyrůst?-možná namítneš,že hlouběji šišky nejsou tak tvrdý...,ale stejně zhulujou podle mě stejně dobře:-)*.nechci radit a podle fotek nejde přesně určit jak velký jsou,ale nebylo-by špatný to nechat trochu více vyrůst a pod těma komínkama by bylo ještě hafo menších paliček:-)*Nevím jestli jsem ti dal K+,ale nějak mě to každou chvíli fakuje,že dávám pořád těm samím lidem takže to jebu a myslím,že ti o k nejde.Každopádně RESPEKT!
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
2Bílí Vlas: Čus,kytky jsou všechny vysoké 60cm ,vrcholové palice jsou dlouhé 30 cm a tlusté 6-8 cm (přičemž jsou pořádně tvrdé,takže sušením neztratí tolik na oběmu).Výnosy se pohybují podle modelu - něco je šlechtěno na výnos,jako například PP,u kterého jsem dosáhl kolem 85g na kytku,a něco je šlechtěno na chuť a výnosy jsou menší,vynahrazené kvalitou.
Ke 150g na kytku v indooru ti upřímě blahopřeji - respect ,to se mi (zatím ) nepodařilo.
Jak jsi tušil ,dávám přednost tvrdším palicím a před kvantitou dávám přednost kvalitě a podle toho mám i "naladěnou" výšku lamp.
Dík za chválu,čus...
2Apofiss: Čus draku,díky.Možná je to tím,že nemám zajímavou přezdívku Taktéž doufám ve vydařenou várku ,připrav si plíce na monstrózní ochutnávku
- už za pár dní.Zatim čus...
Jinak moc hezká kombinace sodíků, jsem zvědav na celkový výnos...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Jen něco k té bezlistnatosti v palicích,určitě to Aleš ovlivnil dobře pošéfovanou teplotou a vlhkostí,ale je to jen jedno pheno vybráno ze 4 matek.Zdálo se mi nejpříhodnější pro In cultivaci.
Aleši klobouk dolu,pěkné homole.
Já jsem Bellu pěstil pouze na bublácích,dosáhl jsem až monstrózního posypání,ale většinou jsem neměl palice úplně tvrdé-možná to dělaj ty utahováky na konec (nic takového zatím nepoužívám )
Květiny radost pohledět.
2Kwjetoň: Čus,dík... info o gramáži dodám po usušení,otrimování a zvážení - cca 10 - 14 dní.Čus...
2KABUTO : Čus brotha Díky mnohokráte,půlku práce jsi odvedl ty - výběrem skvělé genetiky Utahováky na konec - snažím se podle citu,vřele doporučuji,znovu také připomínám B´Cuzz kvěťák a Phyťák,to jsou dva veledůležité elementy .Až se teď někdy v blízkém čase potkáme,proběhne ochutnávka,ať můžeš posoudit,jestli "utahováky" dělaj něco i schutí
Zatim se měj,čus...
Čus Aleši musím smeknout,tato sklizen se ti obzvlášť povedla.Myslíš že tomu pomohlo že jsi svítil 1000W?Ty tlusté dlouhé šišky vypadají moc pěkně,jsem zvědav kolik toho bude a doufám že se podělíš alespoň slovně o účincích tvých salámů . Jinak jak jinak než K+
2MANHUNTT : Čus brotha,díky moc,jsem rád,že se ti to líbí
Ano,určitě je těch 1000W znát - jak na výnosu (zatím jen byočko ),tak i na konzistenci palic,kde ale samozřejmě hraje velkou roli i genetika,vlhkost a boostery.Na další pěstění plánuju lépe rozmístit lampy,momentální způsob rozložení se mi zdá poněkud nešťastný vzhledem k úplně krajním kytkám (ta přídavná čtyřstovka osvicovala v podstatě jenom ty Belly a OBčka jenom mírně).Takže doufám,že ta další várka bude zase o kousíček lepší
O účinky se s tebou podělím nikoliv slovně,nýbrž na nejbližším srázku pěkně "realtime"
Zatím se měj,ať se daří...
2ZhulenYJaKPyteL : OB má za syrova slabší,citronovější vůni,za sucha nemá obzvlášť výrazné aroma (ve srovnání např. s DM,Nebulou atd).
Mimochodem - jak "typicky" voní skunk?
Měj se,čus...
2ZhulenYJaKPyteL : Nemáš zač - ale nerad bych tě uvedl do přesvědčení,že OBčko není cítit.Je to skunk,takže prostě voní (nebo smrdí,jak chceš ).Jen v porovnání třeba s Nebulou,která je velmi silně aromatická,je OBčko slabší vůně.Pokud chceš pěstovat (či pěstuješ) někde,kde je potřeba být inkognito,doporučuju ti každopádně pachovou filtraci (pachový filtr s aktivním uhlím apd.) pro jakýkoliv model.
Ať se ti daří,čus...