Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen pár postřehu o rozdíli klonu z matek pod zářivkou , 250w a 400w . protože jsem pod všema už měl matky tak mohu potvrdit , že pokud dáte klony potom na růst zhruba 20-30 dnů , buď zaštíple , nebo né , tak řizek s pod zářivky už vzhledem nedožene nikdy 250w Mh a ten zase nedožene stvabou 400w , a tak by se dalo pokračovat. Pokud beru průměrně kvalitní matky. Vždy je ta matka už silnější a celkově větší, tlustější stonky atd. Tím ale nechci říct že pod zářivkama nebo CL ůsporkou nebudete mít celkem dobr řízky. je určitě lepší ,pokud jich potřebujete hodně si je takto dělat sami , než je draze kupovat a ještě se pak hádat na čí straně je chyba že stojí za prd, tak jak se to tu děje. Naopak kdo jich chce míŇ a zná osobně pěstitele tak je to jasná volba , jinak ale tu až na pár jedinců není nic moc lepšího než si uděláte sami. Ti nejlepší tu ani nic k prodeji neinzerují.
jak jako zkoušet odolnost proti zhermatění??? to chceš jako první ourodu zkoušet, kolik vydrží nevhodnejch faktorů???
no stát se to může, nebo nemusí ... čekal jsi, že ti někdo na chlup přesně odpoví jestli ti to zhermatí???
Nečekal jsem, že mi někdo odpoví, jestli mi to zhermatí, ale třeba už někdo zkoušel stresovat feminizovaný kytky a dospěl k názoru, že třeba 1/2 stresovanejch kytek extrémníma podmínkama,který jí může pěstitel nechtěně vytvořit,vyhodila koule.Myslim, že to záleží na více faktorech(seedbanka,model,náhoda..)
Nechci zkoušet první úrodu, ale třeba pod nízkou wattáž(150 n. 250w) umístit pár kotrolních řízků a ty vystavit různejm vlivum.nedělam si iluze, že hulení ze stresovanejch kytek bude ňák luxusní, tak to nepojedu pod 600w.
kolik myslite, že se nechá nařezat 1x za týden z dvou dobře rozrostlých matek pod 600w mh v bublaku?Odhadem.Je mi jasný, že na to má vliv spusta jinejch věcí.
Původní příspěvek od metalsodik Jen pár postřehu o rozdíli klonu z matek pod zářivkou , 250w a 400w . protože jsem pod všema už měl matky tak mohu potvrdit , že pokud dáte klony potom na růst zhruba 20-30 dnů , buď zaštíple , nebo né , tak řizek s pod zářivky už vzhledem nedožene nikdy 250w Mh a ten zase nedožene stvabou 400w , a tak by se dalo pokračovat. Pokud beru průměrně kvalitní matky. Vždy je ta matka už silnější a celkově větší, tlustější stonky atd. Tím ale nechci říct že pod zářivkama nebo CL ůsporkou nebudete mít celkem dobr řízky.
Tak zítra dávám 4 matky Power Plantu pod 400W a 2 x NYCD zatím pod 250W.
Doteď jsou pod zářivkama PP pod 6ti a NYCD pod 3ma.
Už se teda těším na ten rozdíl. Dám vedět jak za měsíc jak to vypadá.
Psal jsem mail na Greenhouse seeds, jelikož stále vidím lidi dohadovat se o tom, zda jsou z feminizovaných semínek vhodné matky a vím že se to tu už 100x řešilo. Přišla mi tato odpověď: Z našich feminizovaných semínek lze udělat matku stejné kvality jako ze semínek regulárních. Samozřejmě s našimi feminizovanými semínkami nebudete moci získat semínka, jelikož zaručujeme 100% samic a 100% bez hermafroditů (pokud pěstujeme podle správného postupu).
Myslím, že když to řekne takto velmi kvalifikovaná firma tak už není co řešit.Navíc jejich ceny teď docela spadly, nejspíše díky finanční krizi. Semínka lze , i pomocí poslání cashe obálkou objednat přímo na http://www.greenhouseseeds.nl/shop/ . Myslím že tuto firmu lze jen doporučit.
No já jsem o GreenHouse nikdy neslyšel nic dobrého Vetšinou podprůměrný kytky a hodně špatné geny.
Jinak s těma fem. seeds je to zajímavé ale i tak je lepší reg.
Lépe se dají vyselektovat atd. aby si měl prostě nejsilnější matku.
Prostě fem. na matku to není ono.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
z feminizovaných semen sem dělal matku už 2x (passion1, durban poison od DutchPassion) a nikdy sem neměl problém. Řízky rostli a kvetli nádherně(outdoor). Neměli ani kvítek a ani semínka.
Myslím, že když to řekne takto velmi kvalifikovaná firma tak už není co řešit.
Growu zdar
Chlape, nic ve zlém, ale nejsi trošku najivní? Uvědomuješ si, že to nepsala kvalifikovaná firma, ale firma co to prodává? Je jasný, že prodává to nejlepší....
Chlape, nic ve zlém, ale nejsi trošku najivní? Uvědomuješ si, že to nepsala kvalifikovaná firma, ale firma co to prodává? Je jasný, že prodává to nejlepší....
Já myslím , že Greenhouse seeds se za kvalifikovanou firmu dá považovat. Samozřejmě , že každá firma o sobě píše že prodává jen to nejlepší.U nich se ale člověk dle mého názoru jen těžce spálí. Vím, díky názorům z mého okolí.
duplicita ... duplicita ... Já se tady bavím o tom co mi napsali z Greenhouse seeds Prostě snažím se popřít to , že by byly z Fem semínek nekvalitní matky, nebo že by měly tendence k hermafroditismu. Většina novodobých feminizovaných seeds už hermafrodity nejsou.
Já myslím , že Greenhouse seeds se za kvalifikovanou firmu dá považovat. Samozřejmě , že každá firma o sobě píše že prodává jen to nejlepší.U nich se ale člověk dle mého názoru jen těžce spálí. Vím, díky názorům z mého okolí.
Špatně jsi mě pochopil, neřešil jsem to jestli ta firma je kvalifikovaná nebo ne, ale myslel jsem to tak, že i kdyby to byla nejhorší firma na světě, tak ten popis bude úplně stejný...
mrdat Arjana do hlavy i s jeho green hause seeds co roste z jejich semen za plevel to je naprosta strata casu osobne sem odskousel 3 odrudy [gws,ssh,white rino]par jinejch kouril a nejhorsi banka co sem mel moznost skusit jo kdyz u nich pracoval jeste shantibaba to bylo jine kafe ale ten se zbalil zahlasil ze nepestitelovi nenecha zadnou svou matku a odesel do mr nice seeds no green hause seeds maj dobrou reklamu pjekna videa i dobre huleni u nich v amstru v kofaci ale to co koupis za semena stoho proste nevyroste
MAIKIE: Víš ty vůbec jak se fem. seeds dělají? Jeden způsob je ten že dva týdny před rozkvětem se na to dá kyselina giberelova, potom začne hermafrodit pak se sama opylí i všechny ostatní z toho vzniknou fem semínka.
Pak je šoková že tu kytku vystavíš nepřirozenému prostředí a ona se bude bránit tím že začne hermafrodit a produkovat jen samičí semínka (aby přežila).
Tím chci říct že doma budeš mít jen fem. semínka které jsou z hermouše, tím pádem ti nikdo nemůže zaručit že ty z toho taky nebudeš mít hermouše.
Kdybych měl možnost si udělat matkárnu tak se na fem. semínka z vysoka vy---u a koupím si normální seeds. Protože je to v celku úplná kravina. A ještě od někoho jako je Arjan.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
ako nevyrastie? ja som sadil uz druhy rok feminizovane a ani jeden hermac vsetko samica. rastlinky kvalitou, no tak na trojku. ale WW kvalitou v celku pohoda. Chees epkojnost tak 2 minus. WW 2. pestovane na balkone.
no ja sem mel feminized gws a ssh a nezaznamenal sem ani jeden kvet i rezy sem z toho delal a vse v pohode ale kvalita hrozna kazda kytka uplne jina podle meho nazoru si muzes udelat matku z feminized seeds ale otazka je jak dlouho bude trvat nez klony budou hermatet no udelal bych si z jedne narostle matky max jedno kolo rezu a pak to dal vse vykvest jinak v prirode se to nehermi tolik jako pod lampou hold mensi stres